:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кабинетът в Казахстан подаде оставка,

 
която бе приета незабавно от президента на страната Нурсултан Назърбаев, предаде вчера Ройтерс. Съгласно действащото в републиката законодателство оставката на премиера Данаил Ахметов (на снимката) автоматично води до оставка на цялото правителство.Той бе начело на кабинета от лятото на 2003 г. Новият министър-председател се назначава от държавния глава, но със съгласието на двете камари на парламента. Това ще стане на заседание в столицата Астана, насрочено за 10 януари. Казахстан е една от най-богатите на петрол и природен газ държави в Средна Азия.



1500 полицаи загубиха работата си



в Албания през миналата година поради реформите във вътрешното министерство. Отстранени са полицаи, които не са приели да заемат длъжност, неотговаряща на чина им. Албанското МВР си запази правото да върне част от освободените служители, ако възникне необходимост, съобщи вчера в. "Газета шкиптаре". През 2006 година броят на служителите в албанската полиция бе намален със 17 на сто - от 12 000 на 10 500 души.



118 кг кокаин са задържани в Полша

при международна полицейска операция срещу наркогрупировка. Трафикантите внасяли дрогата от Латинска Америка през летището на германския град Хамбург. Оттам наркопратките, които били фабрично опаковани в кашони от банани, поемали към пазара на дрога в Полша. Пазарната цена на заловения кокаин надхвърля 13 млн. евро, уточни говорител на полицията в Гданск, цитиран вчера от Ройтерс.
4
1353
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
09 Януари 2007 01:02
Като е разбрал кого точно са изпратили от България за посраник, казахстанският министър-председател просто е нямал друг избор, освен да подаде оставка.


09 Януари 2007 09:06
Гледай го тоя Борат - разклати правителството на Казахстан
09 Януари 2007 09:08
Мони, сега прочитам вестника и щчх да напиша точно това!
09 Януари 2007 09:52
moni
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД