:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за четвъртък

Комедия

"Театър на научните мистерии 3000"

Един филм пародия. Д-р Форестър си поставя за цел да пречупи волята на Майк, когото е отвлякъл и държи в космически кораб, като го накара да гледа най-тъпия филм на света - "Този остров Земя". Майк заедно с приятелите си роботи подлага на "анализ" филма и въпреки безкрайната му абсурдност успява да запази разсъдъка си.

Режисьор: Джим Малон, с Кевин Мърфи, Джим Мелън, Майкъл Джей Нелсън и др., САЩ, 1996 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Романтична драма

"Силкхоуп"

Франи Воуган - черната овца на фермерско семейство от Северна Каролина, разбира, че майка й е тежко болна и не й остават повече от шест месеца живот. На тази вест Франи реагира доста странно за поведението, което е демонстрирала до момента към семейството си, и решава да се прибере вкъщи, за да остане до леглото на майка си до сетния й дъх. Представете си объркването й, когато след като пристига разбира, че майка й е починала преди три дни и Франи е закъсняла дори за погребението. Това, което Франи заварва всъщност, е озлобената си сестра Натали, която настоява фермата да бъде продадена по възможно най-бързия начин. Твърдо решена да запази семейния имот, сега Франи трябва да измисли как да спечели достатъчно пари за целта...

Режисьор: Кевин Доулинг, с Фара Фосет, Брад Джонсън, Ашли Кроу, Скот Брайс и др., САЩ, 1999 г.

TV 21.00



Екшън

"Истинско престъпление"

Бивш алкохолик се адаптира към новия си живот. Той започва работа като репортер, но не успява да остане настрана от проблемите. Журналистическият му нюх го отвежда при затворник, осъден на смърт, който е убил бременна жена. Тя му дължала 96 долара. Репортерът разбира, че главният свидетел лъже. Това води до нови съмнения във виновността на затворника.

Режисьор и в главната роля: Клинт Ийстууд. Участват още: Исая Уошингтън, Лайза Гей Хамилтън и др., САЩ, 1999 г.

ДИЕМА 21.50



Екшън

"Операция "Делта Форс" 4: Смъртна опасност"

Бивша Югославия. Група сеизмолози са взети за заложници в разкъсваната от войни страна. По същото време серия земетресения разтърсват Западния бряг на САЩ. Междувременно отряд "Делта" получава следващата си мисия - да открие голямо количество плутоний, за което се знае единствено, че предстои да бъде транспортирано до неизвестно място в Тюркменистан от руската мафия. Скоро се оказва, че всички събития са взаимосвързани, а този, който дърпа конците, заплашва да унищожи цялата западна част на САЩ с най-гигантското земетресение, което светът някога е виждал...

Режисьор: Марк Рупър, с Грек Колинс, Джо Лара и др. САЩ, 2001 г.

ДИЕМА 2 23.50



Комедия

"Слънчевите момчета"

Уили Кларк и Ал Луис са двама комедианти от старата школа, които просто не се понасят един друг. Сега обаче им се налага да се появят заедно в телевизионно шоу, посветено на славните дни на комедията. И ето че се озовават един срещу друг, репетирайки кавгите, които са водили непрестанно преди 50 години. Бърнс се завръща на екрана с тази роля и е просто в стихията си като по-лаконичния от двамата шоумени, докато Матау блести като колегата му егоманиак.

Режисьор: Хърбърт Рос. Участват още: Ричард Бенджамин, Лий Мередит и др., САЩ, 1975 г.

CINEMAX 21.00



Драма на ужасите

"Дяволът в Емили Роуз"

В този филм, съчетал психологически трилър и съдебна драма, Емили Роуз е 19-годишна колежанка, която започва да се държи смущаващо. Действията й стават все по-разрушителни и шокиращи, а тя се изразява странно и унищожава всички религиозни символи край себе си. Родителите й са убедени, че в нея се е вселил Дяволът и католическата църква се съгласява да се приложи заклинателство спрямо младата жена. Отец Мур е натоварен да прогони демоните от тялото на Емили, но момичето умира насред изнурителната церемония, повтаряна няколко месеца. Отецът е обвинен в непредумишлено убийство заедно с родителите й. Адвокатката Елин Брънър е наета да защитава отец Мур пред обвинението, което възнамерява да докаже, че е имало медицинско обяснение за поведението на Емили - тя е страдала от епилепсия и шизофрения. Всичко това води до разгорещен съдебен спор между възгледите за вярата и науката.

Режисьор: Скот Дериксън, с Лора Лини, Том Уилкинсън, Кембъл Скот, Дженифър Карпентър, Колм Фиори, Хенри Черни, Шохре Агдашлу и др., САЩ, 2005 г.

HBO 21.40
1091
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД