:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 232
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Скицник

Шакира
Холвудската звезда Силвестър Сталоун



вече шества из София, където се снима "Непобедимите 2" ("Expendables 2") - в "Ню Бояна Филм". Режисьор на филма е известният Саймън Уест ("Въздушен конвой", "Лара Крофт", "Механикът"), съобщиха от кинопродукцията. След "Конан Варварина"3D това е поредната международна мегапродукция, която ще се реализира в България, с бюджет над 80 милиона долара. Снимките ще продължат около три месеца, като през следващите седмици се очаква да пристигнат и други холивудски световноизвестни актьори, между които Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Долф Лундгрен, Жан Клод ван Дам и други.



Колумбийската певица Шакира



отрече твърденията, че ще пее на честванията на рождения ден на президента на Чечения Рамзан Кадиров, предадоха агенциите. Опровержението беше направено в акаунта на певицата в мрежата "Туитър". Миналата седмица чеченски източник обяви, че певицата, както и актьорите Кевин Костнър, Хилари Суонк и Ева Мендес ще присъстват на 5 октомври на тържествата за 35-ия рожден ден на президента на Чечения.



Бременната Бионсе



не можела да понася миризмата на съпруга си Джей Зи, съобщава Контактмюзик. Бъдещата майка разкрива, че бременността е повлияла върху обонянието й и сега не може да търпи как ухае съпругът й, рапърът Джей Зи. 29-годишната Бионсе и 40-годишният Джей Зи - една от най-влиятелните и богати двойки в музикалния шоубизнес, очакват първото си дете, припомня изданието. "Сега обонянието ми е различно, много по-изострено. Мога да надуша всичко. Преди обожавах парфюма, който използва съпругът ми, но сега не мога да го понасям", споделила Бионсе.



Калин Терзийски представи



новата си книга "Имен ден за добрия човек" преди ден в столичната галерия "Снежана". Това е сборник с разкази, които според читатели и ценители са по-мъдри и спокойни от предишните книги на автора. Разказите са писани в периода между 2008 г. и 2011 г. Книгата се издава от "Жанет 45?. На премиерата дойдоха приятели и почитатели на Терзийски и получиха автографи.
732
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД