:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 184
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за четвъртък



Овен

Всичко днес ще зависи от вашата вътрешна нагласа и от ходовете и възможностите, към които ще се насочите в професионален план. Както може да спечелите, така може и да загубите, ако не сте направили правилната преценка на ситуацията, в която се намирате. В любовта ще сте разкъсвани от противоречиви мисли и чувства. Вярно е, че разполагате с пъргав ум и съобразителност, но те вероятно няма да проработят, когато трябва.



Телец

Едва ли трудностите ще надвишават положителните изменения около вас, особено ако знаете как да ги превъзмогнете. На работното ви място се стремете към пълноценна и положителна реализация. Не предприемайте рискове във финансовата сфера, които могат да доведат до значителни за вас загуби. Не се колебайте да признаете допуснатите грешки пред интимната си половинка и не оставяйте любовта на втори план.



Близнаци

Постарайте се да имате максимална увереност в инициативите, които предприемате на работното си място. Звездното влияние е подходящо да започнете нова работа, както и да подпишете договор с голяма организация. Опитайте се да водите по-здравословен начин на живот, защото именно от това ще зависи дали ще се справите с многобройните предизвикателства. Родените през последната десетдневка на знака ще трябва да водят повече битки.



Рак

Днес ще имате благоприятната възможност да възстановите равновесието си в емоционално отношение, което за вашия знак е твърде важно. Това ще ви даде възможност да разполагате с достатъчно силна воля и желание за осъществяване на предприетите от вас професионални крачки. Стремете се да сте от полза на по-слабите от вас близки и познати. Не отказвайте подкрепа, защото и вие самите в даден момент можете да се нуждаете от такава.



Лъв

Напълно възможно е действията или проектите ви да бъдат осуетени заради чужди амбиции, професионални или финансови интереси. Като цяло днес родените под този зодиакален знак ще имат възможност да използват благоприятните възможности в професионалната сфера. Напълно възможно е да бъдете потърсени от приятел, който се нуждае от вашата подкрепа. Използвайте своята жизненост, за да подобрите физическата си устойчивост.



Дева

Четвъртъкът за вас ще е сравнително спокоен и лишен от обичайния ви забързан ритъм. Повишената концентрация ще ви предпазва от допускането на грешки, които могат да се окажат значими. Стремете се да бъдете честни и прями към тези, които винаги са ви засвидетелствали уважение. Родените в началото на знака да не увеличават финансовите си разходи поради силното желание да осъществят професионалните си инициативи.



Везни

В днешния четвъртък представителите на знака ще се сблъскат с трудности от чисто практически характер. Предпазвайте се от необмислени решения от материален характер. Мнозина ще трябва да вземат решения, отнасящи се до професионалните им интереси. Като че желанието ви да виждате реалността по-черна от действителното ще е един от основните проблеми, заради който може да стигнете до сблъсъци не само с деловите партньори, но и с близките.



Скорпион

Днес не бързайте в избора си, независимо дали става въпрос за личния, професионалния или материалния ви живот. Доверете се на собствената си преценка, особено ако държите инициативите и задълженията ви от професионален характер да са осъществени според очакванията ви. Не е особено удачно да бързате с осъществяването на някои свои инициативи, дори да смятате, че денят е особено подходящ за това.



Стрелец

Задължително планирайте инициативите, за които е необходимо да вложите значителна сума пари. Приключенският ви дух може да стане основната причина да се натъкнете на нови особи, които ще изиграят решаваща роля в живота ви в най-скоро време. Материалното ви състояние ще се съхрани стабилно, но въпреки това денят не е подходящ за инвестиции. Добре е да откриете отговорите на някои въпроси, които ви вълнуват от дълго време.



Козирог

В днешния четвъртък като че ли трудно ще контролирате поведението си пред недоброжелателите на работното място, което може да доведе до открити сблъсъци. Не коментирайте чуждите недостатъци. На мнозина ще се наложи да открият сполучливи варианти, благодарение на които да постигнат желаната от тях стабилност. Други пък може би ще са склонни да проявяват прекомерна емоционалност, която вероятно ще им се отрази неблагоприятно.



Водолей

Днес мнозина от знака трябва да се пазят да приемат откровеността на околните като проява на неодобрение към техните методи на работа. Стремете се към вземането на решения, но с ясна мисъл, тъй като това ще ви помогне по-успешно да влияете върху настоящето и бъдещето. Стремете се към спокойствие и по отношение на материалните си постъпления. Добре е да отложите някои вече планирани от вас реконструкции в дома си.



Риби

Не позволявайте някои проблеми от административен характер да излязат извън вашия контрол. Разчитайте на интуицията си. Стремете се да не допускате твърде близо до себе си особи, които не сте подложили на щателна проверка. Опитайте се да приемате със спокойствие някои застигнали ви затруднения от битов характер. Мнозина от вас ще се радват на благополучно разрешение на съществуващите разногласия между вас и интимната ви половинка.
2647
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД