:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 172
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Уест Бромич" се договори за Шакири

СНИМКА: НИКОЛАЙ ДОЙЧИНОВ
Сагата около преминаването на Артим Шакири в "Уест Бромич" е на път да приключи. Мениджърът на англичаните Гари Мегсън обяви вчера, че в най-близкото бъдеще преговорите с ЦСКА за македонския халф ще приключат. Личните условия на играча били вече договорени. Единствената новост е, че Шакири ще се води под наем в "Уест Бромич" до лятото, а след това ще му бъде предложен постоянен контракт, ако тимът се спаси от изпадане. Снощи в София се очакваше да дойде изпълнителният шеф на англичаните Дайсън Пиърс, за да се подпише споразумението с ЦСКА. 29-годишният халф може да дебютира за новия си отбор още на 18 януари при гостуването на "Лийдс".

Същевременно Шакири помоли и получи разрешение да закъснее с 1 ден за началото на подготовката на "червените", понеже му се роди дъщеря. Той обаче ще замине утре за Варна за първия лагер. "Червените ще са в едноименния грандхотел до 22-и, като в деня на отпътуването си ще играят контрола със "Светкавица". На 25-и пък ще има мач с "Пирин", най-вероятно в Кресна.

От 26 януари до 9 февруари ЦСКА ще е на лагер в Анталия. Още не са уточнени съперниците за 3 от контролите там, те ще се разберат до края на подготовката във Варна. Засега са сигурни мачовете с местния "Самсунспор" (29. I.), "Иънг Бойс" (Швейц, 1. II.) и сръбския гранд "Партизан" (6. II.).

Първи професионален договор с ЦСКА пък днес трябва да подпише юношата Борислав Караматев.
596
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД