:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Електронен форум "МВР"

Анонимен 1: "Ало, колежке, ало. Чувате ли ме? Пардон, четете ли ме :)))? Вижте до какво се докопах, колежке. Значи, жената на шефа на нашето РДВР - от гара Костенец ви пиша, - та жената на нашия шеф била втора братовчедка на сестрата на помощник-счетоводителката на Балканбанк. Представяте ли си?"

Анонимен 2: "Тъй верно, колежке, разбрах ви. Къде го набарахте туй сведение, бе? Леле, божке, значи и при вас стават тия работи?! Балканбанк не беше ли на оня банкер, дето са го пандизили в Македония?"

Анонимен 1: "Той, той. Във вашето РДВР в Чумерна сигур също ще има нещо подобно. Що не се поразровиш по файловете?!"

Анонимен 2: "Бе не мога бе, колежке. Тук, в Чумерна, не са ни толкоз мощни компютрите :( ... Можем да четем само за бате Бойко. Ма ти чете ли ги онез работи за него? Ми то страшна работа бе, колежке. А чете ли защо на министъра ни му е бяла косата, знаеш ли от кво му е побеляла? А как станал професор разбра ли?"

Анонимен 3: "Ало, вие двете... От РДВР-Тулово съм. Как го правите тоя номер, бе? Тук старши лейтенантът си е сложил някаква парола и нищо не можем да си прочетем :( Само той се кефи :((( На какво кликвате, че ви се появяват тия работи?"

Анонимен 1: "Колега от Тулово, ако твоят старши лейтенант е женен, виж малкото име на жена му. Ако е ерген, пробвай с името на любимия му футболен отбор. Това ще да са му паролите :Р) "

Анонимен 4: "Абе, нещастници, капитан Вътов съм. На вас за това ли ви плащат, да се ровите из секретните файлове? Не ви ли е забранено със заповед по гарнизона?"

Анонимен 5 (от Бразилия): "Аз много отдавна напуснал ла Булгария и можете ли ми намери на мен кой мен накиснал през 1949 г., че аз казал, че комунисти лоши хора? Вижте там и кажете на мен кой файл и аз да търси. Предварително грасиас."

Анонимен 6 (от Ленгли): "Колежке от Костенец, можете ли да ми изпратите на имейла по-подробна информация за жената на вашия шеф и втората счетоводителка на "Балканбанк", защото босът Миронов е наш гражданин и ние трябва да го защитим, ако се наложи. Ще ви включим в Програмата за защита на свидетелите."

Анонимен 2: "Леле, колежке, ти пак се уреди! Ама мани я тая Програма, гадовете все някой ден ще те набарат, гледах един такъв филм по кабела. По-добре им поискай сухо."

Анонимен 4: "Аз сега, като кликна върху "Разкрий анонимните!" и айпитата, ще видите вие. Ваш`та мама предателска.

Анонимен 2. "Колежке, ало, казах ти да се пазиш! Хайде да свършваме, че да потърся и при нас в Чумерна нещо, че да изкарам някой лев."
8
540
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
07 Януари 2003 09:51
Нема анонимни-неанонимни, всички ви е изчислила кака ви Нели от град Ню Йорк по айпитата! А чичко й ще ви деанонимизира, дезодорира и лустрира, гиди ченгенца и мултаченца!
07 Януари 2003 10:47
Тази нощ, когато небето си отвори, си пожелах да прочета една хубава реконтра.
И нищо не ми се сбъдна.
Сигурно не съм аз избранникът.
07 Януари 2003 11:33
Напротив....той е......
07 Януари 2003 12:38
"Авторът, авторът!"
Е.
07 Януари 2003 15:40
Докога ще не занимавате с простотии.
07 Януари 2003 18:15
Арменците не почиват ли тия дни за Коледа по стар стил? Този горе що не празнува, а пише глупости? Грехота...
07 Януари 2003 19:33
Тоя автор или ще да е форумец, или ни чете много внимателно.
Всичките ни полицейски драми, хеле пък това с айпитата, ги има вътре.
08 Януари 2003 22:55



Зевзеците от "После" почти улучиха момента с това. Много страници могат да се напишат на тази тема. Дори малко късничко са се сетили.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД