:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 211
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Мирей Матийо

напомни за себе си, като пя на сцената на Фестпиелхаус в баварския град Фюсен. Френската певица е на 68 години и е прекратила активната си концертна дейност след завидна кариера: има продадени над 100 милиона албума по целия свят, пее над 1000 песни на различни езици. Певицата е носителка на висшето френско отличие - ордена на Почетния легион.



"Дисни"

обяви, че вече подготвя продължението на "Замръзналото кралство" - филмът, който направи финансов рекорд в историята на компанията. "Замръзналото кралство" е първият филм на "Дисни Студиос", който премина прага от 1 милиард долара приходи. Това е и най-касовият филм на световния пазар за всички времена.



Рийс Уидърспуун

ще играе в биографичен филм за една от първите жени войници, убита в Афганистан. Продуцентската й компания "Пасифик Стандарт" получи филмовите права върху книгата на Гейл Цемах Лемън "Войната на Ашли: Неразказаната история на специален отряд от жени войници". Книгата разказва за лейтенант Ашли Уайт, част от женски отряд, сражаващ се в Афганистан. Тя загива при изпълнение на служебния си дълг през 2011 г.
1257
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД