:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 313
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък

Овен

Ще се ядосвате за дреболии и за неща, които е можело да станат, но не са се случили. До обед на всички фронтове ви очакват неразбории и разправии. Успокойте топката, има неща, върху които не можете да влияете. Денят е на Венера и не се напрягайте много, денят е за прошка, за любов, дори за покаяние. По-добре е да направите равносметка на това, което сте свършили дотук. Вечерта позволете да се погрижат за вас и да ви поглезят.



Телец

Не отлагайте никакви срещи и разговори. Каквото направите до обед, ще ви носи облекчение, успех, дори успешно лечение. В следобедните часове нещата рязко се променят. Ще имате неприятности по дребни поводи, недоразумения, разминавания. Нищо няма да става както сте го мислили и подготвяли. Напрежението ви ще расте с напредването на деня, така че има реална опасност да се изпокарате с всички. Стискайте зъбите си.



Близнаци

Всичко ще ви улеснява. Ще пътувате наблизо и ще направите приятни открития. Новите контакти ще се окажат много полезни. Много от вас ще тръгнат за среща с неприятно чувство, а ще излязат от срещата с невероятно задоволство от постигнатото. Близнаци, често робувате на предубеждения и това е един от тези случаи. Намирате спонсор, а много сами участват в благотворителни мероприятия. Откривате талант и му помагате да си стъпи на краката.



Рак



Днес ще трябва да ви върви, защото съдбата ще работи за вас. Всички ще се съобразяват с вас, ще ви слушат и ще ви търсят за мнение или за съвет. Срещите ви ще се движат по график, ще бъдете убедителни, много от вас ще стигнат до подписи. Подписвайте внимателно документи. Правят ви се услуги. Другите ще работят за вас. Работа или място, което си харесвате, изведнъж ще се окаже освободено и ако кандидатствате, ще ви приемат.



Лъв

Днес трябва да довършите всичко, дори да се срещнете с хора, които не са ви приятни. На всяка цена трябва да постигнете целите си, поставени за деня. Това е единственото, което ще разтовари следващата ви делова седмица от неприятни стълкновения. В следобедните часове ще се почувствате изтощени. Много е възможно дори да се обади здравословен проблем. Много от вас мечтаят за тиха спокойна вечер, в състояние сте да си я осигурите.



Дева

В този петък някои уреждат ново местоживеене, дори местожителство и с напредването на деня това, което става, ще ви харесва все повече. Не се страхувайте да извлечете полезното за вас от приятелите ви и близките - те ще са готови да го направят. Доверете се на приятел да ви вкара в добра посока и да ви въведе в нови кръгове, ще бъде полезно за вас. В деловата ви дейност всичко ще върви по план и ще завършва както сте го искали.



Везни

Каквото и да ви се случи днес, не може да бъде лошо. Голямата ви конкуренция по някаква причина ще ви изтърве от погледа си и няма да ви притеснява. Направете реклама на дейността си; каквото и да правите, използвайте дори и чужди заслуги. Защитете интереса си - ако трябва, бъдете настъпателни с деца, с родители, с приятели и началници, с колеги и съдружници. Всяко усилие, насочено към вашето право, днес ще се увенчае с успех.



Скорпион

Много от вас днес сутринта ще са в губеща позиция. Вероятно важен документ ще ви стресне със съдържанието си. Проведете неприятните разговори, затворете вратата на безперспективните връзки, събудете силата и прозорливостта си и до вечерта ще възкръснете като феникс от пепелта. Ненапразно Скорпионът се обновява след кризи и беди. Започвате деня тревожни и напрегнати и го завършвате триумфиращи, с помощта на съдбата.



Стрелец

Днес блокирайте действията на неприятен и нелоялен човек. Опитите му да ви изнудва ви вбесяват, но не се поддавайте на гнева си, притискайте го и не го допускайте близо до важни неща в деловата си дейност. Ако до края на деня довършите започнатото в ранните часове, още в първите дни на другата седмица ще дойдат пари. Наблюдават ви внимателно и работодатели, и конкуренция, и врагове, и приятели. Дръжте се нависоко.



Козирог

Поспете си повече. Дните досега бяха достатъчно изморителни и можете да си позволите разпускане. Късметът ви ще дойде следобед. Не предприемайте нищо дотогава. Не се заяждайте, коткайте шефовете си, бъдете приветливи и мили и денят ще мине по-бързо и без проблеми. Не прекалявайте с емоциите. Родените през декември да очакват интересно развитие на лични проблеми. Има възможност за стабилизация на връзка или за окончателна раздяла.





Водолей

Днес до обед успехът ще върви до дясното ви рамо. Където отидете, ще имате свободен достъп, ще свършите работа веднага и по най-добрия за вас начин, ще се доберете да важни сведения и документи, ще защитите правата си и ще разширите сферата си на действие. Много е важно да сте организирани, точни в решенията и претенциите си и да не се колебаете там, където знаете, че сте напълно прави. В следобедните часове късметът ви си дава почивка.



Риби

Ще се чувствате като риба във вода, всичко ще ви удава лесно и ще бъде сполучливо. Вашите позиции се връщат и са много по-силни отпреди. Конкуренцията ви губи силите си, но и вие й помагате с точните си действия. Около обед и в ранните следобедни часове ще усетите удари под кръста, не оставайте длъжни, върнете ги. Това е пътят към независимостта ви и защитените позиции. Ще работите за себе си и ще печелите повече.
2680
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД