:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Късо съединение

Защо ни няма в Оня списък

ТЕБЕ! Има ли те в списъка?
"Ислямска държава" обяви война на дълъг списък държави, между които липсва името на нашата родина.

Ето какви реакции последваха (цитатите са автентични, колкото свободата на словото в България).

***

Росен Плевнелиев, чемберлия президент: Това е част от хибридната война на Русия. Ние сме активен член на антитерористичната коалиция и представляваме легитимна цел за ИДИЛ. Нашата страна присъстваше в този списък, но той е манипулиран и нашата родина е отстранена по хакерски път. Малко хора могат да организират и проведат такава атака!

***

Бойко Борисов, слънце на българската политика: Името на България го няма в списъка, защото аз съм в Китай и страната ни без мен не представлява интерес за терористи, инвеститори и всякакви сериозни хора. И ако искате да знаете, китайците такова посрещане ми направиха, че свят ми се зави. Чух, че станал някакъв метеж в България и пр. Аз това знаех, че ще стане, но няма да се намесвам - неслучайно съм си взел и ножицата в Китай, та си има проблеми делегацията ни с охраната на летището. Квото ще да става - аз в България толкова неща съм открил, колкото географски открития Магелан не е правил. Тръгнах да откривам детски градини, пречиствателни станции, магистрали, естакади, тангенти - на други народи.

***

Група честни журналисти с висок морал: Това е метеж и пълзящ преврат! Явно някои хора искат да внушат, че Бойко Борисов вече не е фактор в политиката, съответно България не е интересна на терористите. Нашата медийна група заявява категорично: ако се смени властта, ще трябва и ние да сменяме курса, а така добре сме си свикнали с Бойчето, че хич не ни се занимава с преинсталиране и корекции на правата линия. Не ни създавайте излишни ангажименти. Ние не сме леки момичета, ние сме професионалисти!

***

Сотир Цацаров, загладен прокурор: Фактическата обстановка е сложна. Аз например не се чувствам пренебрегнат. Сега ще кажа нещо, което малко публични личности са си позволявали: не мисля, че някой отклонява обществото от важните теми. Мисля, че това изобщо не е нужно, тъй като т.нар. общество въобще трудно се ориентира и не е болезнено умно. За да съм пределно ясен, нека кажа нещо друго, което съвсем ще замъгли смисъла на казаното. Имаме терористи. Тези терористи пишат списък. В списъка липсва името на България. Някой има полза от това и аз нямам усещането, че Владимира Янева е съставяла този списък или пък, че Ченалова го е записала. И най-накрая искам да кажа на обществото: не ми се подсмихвайте - вие си го избрахте, а той си избра мен.

***

Кучето от разговора на Ченалова, Янева и неизвестния мъж: Не знам, на мен са ми обещали 3-4 телешки пържолки и си трая.

***

Българският народ (един от най-интелигентните): Ей, не са прости тия амуджи! Знаят те, че който се е хванал с нас, добро не е видял. Византия рухна, Османската империя се сгромоляса, от СССР, СИВ и Варшавския договор тухла върху тухла не остана. Ако ИДИЛ ни пороби, положително ще се продъни, затова ни заобикалят!
 България, чумата на международните и верските организации.
1
2049
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Ноември 2015 19:35
(цитатите са автентични, колкото свободата на словото в България).


Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД