:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" се раздели с първия чужденец

Максимилан Карнер разтрогна, преговаря се и с Менголо за същото
СНИМКА: LEVSKI.BG
През пролетта Максимилиан Карнер (вляво) много рядко намираше място в състава на "Левски" и в крайна сметка се стигна до раздяла с клуба.
Първият от набелязаните за освобождаване чуждестранни футболисти в "Левски" вече не е част от клуба. Австриецът Максимилан Карнер разтрогна договора си след разговор със спортния директор Георги Иванов. Централният бранител пристигна на "Герена" миналото лято, като през първия полусезон бе твърд титуляр заедно с Аймен Белаид. След преминаването на тунизиеца в "Родъръм" австриецът седна на пейката, тъй като бяха привлечени двама нови играчи на поста - Сърджан Лукин и Александър Александров.

Общо Карнер изигра 21 мача като титуляр, а в други 3 влезе резерва. 26-годишният защитник вкара и един гол, като донесе победата с 1:0 над "Черно море" през есента. Той си тръгва като свободен агент, а в близките дни вероятно ще го последва и привлеченият през зимната пауза Джъстин Менголо. Камерунецът не влиза в плановете на треньора Любо Петрович, а на "Герена" и без това не са доволни от изявите му до момента. Африканският нападател бе контузен през по-голямата част от полусезона, като записа едва 7 мача и все още не е вкарал гол. На всичко отгоре Менголо успя да влезе в конфликт с предишния треньор Стойчо Стоев, който го замени още преди почивката на мача срещу "Славия". С нападателя и агентите му вече се водят разговори за разтрогване на договора.

В същото време агенция "Спортал" съобщи, че вратарят Николай Михайлов може да се завърне в родния си клуб. Националът в момента е без отбор, след като разтрогна контракта си с турския "Мерсин" и се готви самостоятелно под ръководството на друг бивш страж на "Левски" Димитър Иванков.

"Наистина има разговори, но не искам аз да ги коментирам - заяви Михайлов. - Всички знаят, че "Левски" е клубът на сърцето ми, но на този етап сред приоритетите ми не е да играя в България. Затова не искам да има спекулации по темата. Трансферният прозорец вече е отворен и се надявам да успея да си намеря клуб в чужбина, като съвсем скоро започна да тренирам с новия си отбор."



11
730
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
03 Юни 2016 09:19
Един въпрос към многоуважаемия Твирем - внезапната оставка на Тонев има ли нещо общо със странните резултати на "Левски" срещу "Локо" Пд и "Славия"? Или човекът просто е много чувствителен?
03 Юни 2016 10:03
Дали Тонев има нещо общо със споменатите резултати аз не знам, по-скоро НЕ! Тези нива в йерархията не се забъркват. Но с реакцията и нападките от люлинската дивизия е явно, че има много общо. Да си спомним какво направиха хората на Младежа с Петев и Сираков и последствията от тази простотия.
03 Юни 2016 10:36
Тези нива в йерархията не се забъркват.

Бе не знам... ако те не се забъркват, но има нещо забъркано, значи липсва контрол... макар, че при коеф. 86:1 "Локо" Пд да обърне "Левски" на "Герена" от 2:0 до 3:2 изкушението не е никак малко...
03 Юни 2016 11:02
Да си спомним какво направиха хората на Младежа с Петев и Сираков и последствията от тази простотия.

Новата простотия е в ход. Сега спортните сайтове, дето ежедневно въртяха какви ли не интриги, ШкеНбето, някои "фенове" ще са доволни. Все пак се надявам левскарската общност да реагира адекватно. Де да видим.
03 Юни 2016 11:09
Сега всички ще са доволни. Бях сигурен, че така ще се случи. Младежа ще поеме ръководството и все нагоре. Честито!
http://www.sportal.bg/news.php?news=607252
03 Юни 2016 13:15
Мейджъра 03 Юни 2016 11:09
,
можеби Любо Кирилов се реваншира на Наско? Ще видим.
03 Юни 2016 14:31
Кой Наско? Този дето се гъзеше срещу скамейката ни с екипа на Славия ли? Този дето вместо да натисне Батков за едно-две класни попълнения, предпочете да отиде на сафари, когато Тампере ни елиминира, ли? Този дето нямаше топки да се противопостави при събличането на Петев, ли?
Няма значение, всъщност. Отборът ни вече е разбит.
03 Юни 2016 15:26
Е те и това е Наско! За жалост и отбора е разбит! То в последните години не е и бил сбит /задружен/, но така се казваше. Когато вождовете са твърде много и са значими, пък индианците /изпълнителите/ малко и не значими, тогава и публиката я няма на стадиона.
03 Юни 2016 17:13
tvirem, като казвам, че отбора е разбит, изобщо нямам предвид спортно-техническото състояние.
Е, споко, сега и Гонзо подаде оставка и всичко ще се оправи. Същите умници навремето изгониха и И.Илиев и всичко беше ОК. Сега ще е същото. Ясно ли ти е вече, защо Херо не поиска да дойде. Не беше заради Гонзо, всеки случай. Сигурно си е спомнил самият той как си отиде от Левски. Ти помниш ли? Докато разни Младежи кадруват и им се връзват, нищо добро не ни чака. В ЦСКА нещастието им само ги сплоти, докато при нас... на един козирката му крива, на друг Гонзо му виновен, на трети селекцията била кофти. Каква селекция, бе? Миналата година целта беше да вземем Лиценз, а след това да се класираме за Европа и то практически без пари. Забрави се колко време заплати нямаше, за да се спаси Лиценза? Какво ли им е било на Тонев и Гонзо? Въпреки всичко целта беше постигната. Ето, смениха и треньора. Аз си мисля, че е грешка, но може и да не съм прав и никога няма да кажа лоша дума против нов треньор, който и да е той. Сега се надявам на УС и Надзорният съвет да са адекватни и да не приемат оставките. Дано новият начин на управление на клуба, всъщност най-доброто ни постижение в управленско отношение, даде резултат. В противен случай нищо добро не ни чака. За съжаление. Ама, какво да се прави-"Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи".
Добре, че поне няма да търсим вината на друго място, като... те си знаят за кого говоря.
03 Юни 2016 18:25
Каква селекция, бе? Миналата година целта беше да вземем Лиценз, а след това да се класираме за Европа и то практически без пари

1 200 000 лева го смяташ за без пари? Нека да е така. Само, че другите отбори /без Лудогорец/ за три пъти по-без пари събраха отбори които ни биха като маче от дирек.
Но всеки си има виждане. А Херо, Мъри, Хубчев и още трима-четерима отказват не заради фен-организациите, а конкретно заради Гонзо. Защо не искат да работят под негово ръководство, те си знаят, но е факт. А с един мениджър даже се съдят.
03 Юни 2016 22:49
Какво си баба знае, това си бае. Истината е, че няма опашка от кандидати за треньори, спортни директори и други ръководители в т.ч. и владетели на акции в Левски. Който дойде е оплюван и изгонен от разбирачите,"треньорите с опит" и "феновете". За съжаление!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД