:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Тренът на Дедо Коледа

Пресата се е улисала - не, ами направо се е заровила в трагедията на Хитрино. "24 часа" се питат как влязъл влакът в селото и си отговарят - с висока скорост, а "Труд" защитава службите от хорската мъка и прокламира: "Господ не е пожарникар". "Стандарт" твърди, че машинистът наистина е карал бърже, и макар още да се чакат експертизи, медиите вече бутат заключенията натам. Само високата скорост обаче не може да причини взривовете, твърдят специалисти и размишляват дали цистерната (френско производство), не е имала пукнатина. Кметът на Хитрино в същия вестник упреква собственика на ешелона - фирма "Булмаркет", а собственикът - всъщност доста прилично изказващ се мъж, обещава: "Ако сме виновни, ще си поемем вината".

В тези конфликтни времена изплува един също конфликтен политик, журналист и евродепутат, който досущ хвърлящ искри трен влита в коалиционните коловози на Патриотичния фронт. Сигурно сте се досетили вече кой е тоз фамозен локомотив на новото - ако не, обаждаме - Бареков. В "24 часа" той откровено споделя: "Каракачанов наричаше пред мен Симеонов "бургаски селянин". Той него - политически измамник". Ау. Няма ли кой да дръпне аварийната спирачка на тогоз? Коледа иде все пак, таквиз думи са си жива искра в пироксилинената цистерна на политическия рахатлък. Добре, че има и нещо светло на хоризонта, което не е пожар. Светлото е в "Стандарт". Става дума за човек, когото по доброта, всемогъщество и навременност прелитащият може да сравни само с Дядо Коледа. Във вестника пише дословно: "Борисов спаси баба на емигрантка..." Оказва се, че емигрантката - в Мюнхен, се закахърила за своята 97-годишна баба, която живее близо до взривената гара. Въпросната внучка Юлия написала на Борисов във "Фейсбук", той отвърнал, наредил това-онова - и бабата била намерена жива и здрава. Дали й вода, храна, и - хепиенд. Пък казват, че Дедо Коледа бил само за децата. Не и нашият.
1
1268
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Декември 2016 08:00
той отвърнал, наредил това-онова - и бабата била намерена жива и здрава. Дали й вода, храна, и - хепиенд.


За къде сме без Него?! За къде?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД