:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Валери Симеонов заплаши Слави Трифонов със съд

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов обяви, че ще съди Слави Трифонов и ще сезира Съвета за електронни медии (СЕМ).

Поводът е репортаж за хотел край турската граница, собственост на "СКАТ" ООД, където лидерът на НФСБ е съдружник. В него бяха отседнали към 50 униформени служители.

Според Трифонов това е конфликт на интереси. Медийни публикации за хотела се появиха още м.г. "Шоуто на Слави" обясни, че отново разравя темата, защото преди дни националистът заяви, че живее с 1200 лв. на месец.

"Един такъв, който показваше такива репортажи, го осъдих. Казва се Николай Бареков от TV7, осъдих го за клевета. Осъдих и в. "Уикенд" за клевета. Следващия скалп, който ще закача на стената, вероятно ще бъде на Слави Трифонов, въпреки че трудно може да се говори за скалп там", заяви Симеонов по bTV вчера.

Часове преди излъчването на репортажа Трифонов заяви, че разследването срещу Симеонов разкрива шокиращи неща и bTV най-вероятно няма да излъчи предаването. Телевизията обаче не се намеси.

Симеонов обясни вчера, че гостите му идвали доброволно заради ниската цена и пакета от суха храна, паркинг и други екстри. "Нямам договор с МО или с МВР. Всяко поделение си проучва легловата база и избира къде да си изпрати хората. Два месеца идваха по 12 човека от различни поделения", каза той.



4
1329
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
20 Април 2017 21:19
...преди дни националистът заяви, че живее с 1200 лв. на месец.

Много българи живеят с доста по-малко...
Вероятно хотелът е на загуба...
20 Април 2017 21:44
В. Симеонов не е от любимите ми политици, но не мога да разбере какъв е проблема. 50 човека са били в хотела му. И какво от това. Или важното е да не са в неговия хотел. Да затворят тогава хотелите където не трябва да ходят посетители според г-н Еди кой си (който и да е той). Пълен абсурд.
21 Април 2017 00:29
Трифонов е човек на Пеевски. Картите паднаха.
21 Април 2017 09:58
Ама и Слави така яко се издъни, кога е разбирала голата му, пипонеста тиква от разследваща журналистика ?
Къде били спали военните на границата ?!!
Ами тогава да направи второ предаване как военните са яли кебапчета на едно крайпътно капанче, пили са и бира от марката "пиу-пиу-пиу" и са ползвали дори услугите на крайпътни труженички от групата на Киро "Пиу-пиу-пиу".
И всичко това без нотариално заверени договори .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД