:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арестуваха още 27 фенове на "сините" преди мача

След мача футболистите на "Левски" отидоха да поздравят верните си фенове, които успяха да влязат на стадион "Хърватских витезови" в Дугополье след всички проверки от полицията.
Още 27 фенове на "Левски" бяха арестувани от хърватската полиция малко преди мача с "Хайдук". Привържениците са били проверявани с дрегер за алкохол преди влизането на стадиона, а всеки с над 0,5 промила е бил задържан. Преди това 22-ма души бяха арестувани след сблъсъците с хърватски хулигани в Задар. От тях 18 души останаха по-дълго в ареста, но са били освободени.

"По информация от българското посолство в Загреб в ранните часове на деня са освободени българските граждани, задържани вчера при инцидента между привърженици на ФК "Левски" (София) и ФК "Хайдук" (Сплит) в град Задар, Хърватия. Вчера, преди началото на футболната среща, са били задържани други 27 български фенове на ПФК "Левски". 26 от тях са освободени, само един е все още в полицейското управление Солин в града", съобщиха от Министерството на външните работи.

От Националния клуб на привържениците (НКП) на "Левски" пък обявиха, че всичко е било спокойно, докато автомобил на българи, пътуващи за мача не е бил подпален.

"Бяха направени няколко опита за нападение. Категорично заявяваме, че бити и пострадали българи при тези опити - НЯМА! Хърватите получиха заслужен отпор и българската чест в този случай не бе накърнена", обявиха от НКП.
2
1285
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
14 Юли 2017 19:19
САМО ЛЕВСКИ!!!
14 Юли 2017 19:20
Няма значение, те са три ГАЗ-ки хора.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД