:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" чака тежко наказание заради безумието на феновете

Ранената полицайка се възстановява, яснота за зрението й ще има след половин година
"Левски" ще бъде наказан с лишаване от домакинство за поне два мача заради тежкия инцидент, предизвикан от феновете по време на мача с "ЦСКА-София" (2:2) миналата вечер. Конкретният размер на санкцията трябва да стане ясен днес след заседанието на Дисциплинарната комисия към БФС.

В началото на второто полувреме от сектор Б на Националния стадион полетяха бомбички и една от тях се взриви в близост до един от входовете, където бяха строени органите на реда. От експлозията пострадаха двама полицаи, като особено тежко бе състоянието на полицайка, ранена в лявото око от плексигласови отломки.

Жената бе откарана по спешност в болница "ИСУЛ - Царица Йоана", където бе оперирана заради опасност да загуби зрението си. След интервенцията от Очната клиника съобщиха, че риск от пълно ослепяване няма, но трябва да мине около половин година, за да има яснота доколко ще се възстанови окото. Освен това ще се наложи още поне една операция.

"Операцията протече доста гладко за този тип травма. Окото няма да бъде загубено. Точна оценка на зрението, което няма да бъде малко, можем да дадем след от 3 до 6 месеца - обясни доц. Борислав Кючуков. - Очаквам да има втора операция с имплантиране на леща. Ще има махане на роговичните шевове, полиране на роговицата. Предстоят допълнителни операции, но началото е много добро."

Безумното деяние бе осъдено остро от ръководството на "Левски". "Клубът настоява да бъдат изяснени всички факти и обстоятелства, свързани с този случай, както и да се установи извършителят на това престъпно деяние. ПФК "Левски" пожелава на пострадалия полицай бързо и пълно възстановяване", пише в публикуваната декларация. Освен това бе обявено, че се спира предварителната продажба на билети за следващите мачове на тима, докато не стане известно наказанието на клуба.

Още на излизане от стадиона полицията арестува десетки фенове на "сините", отговарящи на описанието на извършителя. Разследването продължава.
7
1483
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
19 Април 2018 22:05
Лош, хубав, това е положението....Правилника на БФС повелява, подуенските доносници да играят 3 домакински мача без публика и глоба от 100 К.
Ама това е леWCки, за тях правилата са други.
20 Април 2018 08:28
Стати, какво е наказанието на клуба, знаеш ли? Или искаше да напишеш нещо умно, но ти се получи както обикновено
21 Април 2018 07:42
Haha, тежкото наказание от 4000 лева глоба при опит за убийство

А за един надуваем Х.й глоба от 6000 лева.
21 Април 2018 20:38
Страдаш ли? За надуваемия питам...
22 Април 2018 08:50
= Не-мой така бе колега
(Nikolay Vetev , ВНВУ " Васил Левски" - Велико Търново •https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/oshche-edin-postradal-ot-bombichkata-na-tsska-levski-razkaza-strashni-neshcha-za-vzriva-video_398777.html; - ... „Много пъти съм казвал, че „Левскар“ е ДИАГНОЗА!!!
И не говоря за последните, т.н. „демократични“ години,...още едно време …”,

... нали Нашия (на натОВЦИТЕ, де), пишман цивилизационен избор е да... поощряваме „добрия", "умерения", "нашия" тероризъм” (примери - бол, Либия, Ирак, Сирия, Косово, Грузия, Украйна, Афганистан, Мали и ... не само)?!...


***Така както действат и кьорсофраджиите от БФС-то, во-главе със стареца с перуката - ... някой си Борислав Михайлов и генерала (???) от резерва на МВР-то (???), - ... някой си Василев?!...

… Алоо, 23- то - бившето (по терен) училище на Георги Аспарухов – Гунди, оти спите бе?!... Окьоравената от местните "добри" терористи, млада полицайка Гергана Зашева-Младенова, е Ваша випусничка, бе?!...

22 Април 2018 14:12
Страдаш ли?
За какво да страдам, че доносниците и милиционерите се самоизбиват, а перуката си трае...
Говедото си рие , ама на главата му пада...
22 Април 2018 21:40
Тия, които се представят за тия, които не са, случайно да си спомнят какви бяха наказанията за идиотите, които през 2016 година стреляха със сигнални ракети по полицаите, които охраняваха полуфинала с Берое? И второ, идиотията няма цвят! Бомбаджиите нямат място на стадиона!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД