:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО

Ваня Пейчева заминава за "Мис Свят" днес

Световният подиум за втора поредна година оставя русенската модна къща "Мод Мари" без рекламно лице
Ваня Пейчева, носителка на титлата "Мис България 2000", ще представи страната ни на конкурса "Мис Свят" на 30 ноември в Лондон. Българската титулярка обаче заминава за английската столица днес, близо три седмици по-рано.

Причината за ранното пътуване е, че участничките в най-престижния конкурс по красота в света тази година ще репетират доста по-дълго от обичайното. Цели 10 дни те ще прекарат на Малдивските острови, където ще ги снимат фотографи от цял свят. Останалото време момичетата ще се подготвят за галацеремонията в Лондон.

На 30 ноември вечерта нашата Ваня ще дефилира с няколко тоалета, изработени от официалната стилистка на "Мис България" - бургазлийката Мария Инджова, популярна повече като Франц Мари. За последния тур тя е приготвила шикозен тоалет във френски стил, но с български мотиви. Роклята е в бордо, а в предната й част с пайети е "извезана" българската роза.

Ваня Пейчева е 11-ата "Мис България", която официално представя Република България на конкурса "Мис Свят". Тя бе избрана на 2 април в София. 18-годишната софиянка, родена в Пазарджик, получи короната от миналогодишната титулярка Виолета Здравкова и от най-успялата "Мис България" - Евгения Калканджиева.

Изненадващото по-ранно повикване на Ваня от организаторите на "Мис Свят" в Лондон обаче остави русенската дизайнерка Мария Пенкова ("Мод Мари") без рекламно лице за ревюто й идния вторник, на 7 ноември. Това се случва за втори път, след като миналата година лицето на "Мод Мари" - Ваня Кабакова от "Визаж", трябваше спешно да замине за Италия.
4685
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД