:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мел Гибсън в "Лудия Макс 2"

неделя, 20,30

Канал 1



Втората част на австралийската поредица "Лудия Макс" - "Воинът на пустинята", ще излъчи държавната телевизия в рубриката "Неделна киновечер" утре.

Действието на филма се развива в едно безмилостно и грандиозно бъдеще. Градовете са превърнати в пустини, пътищата - в бойни полета, а надеждата на човечеството е един самотен скитник, осъзнал разликата между минало и бъдеще.

Бившият полицай се е превърнал в самотен скитник, който пътува из опустошената след атомна война Австралия. Бензинът се е превърнал в най-безценната течност. Макс става единствената надежда за оцеляване за групичка хора, живеещи около стара рафинерия в борбата им срещу банда мотористи.

Екшънът пренася зрителите във времена на хаос, на разбити мечти и опустошена земя. Сега Макс е известен като "воин на пустошта". Огромните градове от стомана вече ги няма в пустинята. Пометени са след война между две могъщи сили, в огнения ад всичко е било изпепелено. Хората са останали безпомощни - без гориво, техният свят се е сринал, градовете им са били разрушени, вълна от грабежи и вледеняващ страх е завладяла всичко. Хората започват да се самоунищожават, по пътищата цари кошмар, оцеляват само безскрупулни крадци и брутални изнудвачи. Банди превземат пътищата, готови са да воюват за един резервоар гориво.

Главните роли във втората част на "Лудия Макс" са поверени на Мел Гибсън, Брус Спенс, Майк Престън, Макс Фипс и Върнън Уелс, режисьор е Джордж Милър.
811
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД