:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,676
Активни 180
Страници 24,310
За един ден 1,302,066

АЗ'67 "Алкмаар" на полуфинал в Европа

Снимка: Ройтерс
Холандският АЗ'67 "Алкмаар" се класира за полуфиналите на турнира за Купата на УЕФА, след като надделя в двата мача срещу "Виляреал" (Исп). В първата среща в Испания "Алкмаар" победи с 2:1 и равенството 1:1 в четвъртък бе достатъчно за холандците да продължат напред. В самото начало на мача Кенет Перес изведе "Алкмаар" напред в резултата. Още в 20-ата минута домакините останаха с 10 души, след като бранителят Бари Опдам получи втори жълт картон. Само минута по-късно обаче нападателят на "Виляреал" Хосе Мари също бе изгонен заради удар без топка срещу Бари ван Гален и силите на терена отново се изравниха. В 72-ата Лучо изравни след пас на вездесъщия Хуан Роман Рикелме, а малко след това самият Рикелме уцели гредата.

За място във финала в Лисабон на 18 май "Алкмаар" ще играе със "Спортинг" (Пор), който разгроми у дома английския "Нюкасъл" с 4:1 и го отстрани с общ резултат от двата мача 4:2. В другия полуфинал излизат ЦСКА (Москва) и "Парма" (Ит).
405
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД