:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Атака" пред разпад

Волен Сидеров се покри, шофьорът му е обявен за общодържавно издирване
Снимка: Велислав Николов
Петър Берон (в гръб) и Павел Шопов обсъждат действията си след скандала с Павел Чернев.
"Атака" е пред разпад заради инцидента на магистрала "Тракия" преди десет дни. С последната си версия за събитията от 7 април Павел Чернев обяви война на лидера на "Атака" и го обвини за подбудител за фалшивите си досегашни показания. В същото време депутатите около Петър Берон, които не членуват в партия "Атака", замислят преврат в парламентарната група, с който да бъде отстранен Сидеров. Ако не сполучат, ще напуснат и ще сформират нова група с бившите си колеги-отцепници.

Павел Чернев взриви "Атака" с вчерашните си признания, че не е участвал в инцидента, а извършител на побоя е шофьорът на Сидеров - 23-годишният Любомир Бакърджиев, криминално проявен, с условна присъда за кражба с взлом. Това е третата версия, която излага Чернев в рамките на последните дни.

Новият заподозрян бе обявен за общодържавно издирване, след като не се яви на разпит в пазарджишкото следствие. Затова пък показания даде шофьорът на Чернев - Пело Стоев, който потвърдил неговата версия.

По думите на Павел Чернев часове след инцидента Сидеров го убедил, че случаят е опит за покушение и го склонил да свидетелства, че са били заедно през цялото време. "Това е атентат и трябва да направим новината", казал Сидеров. За целта обаче трябвало да се прикрие фактът, че шофьорът Любомир Бакърджиев е криминално проявен, за да не засенчи „атентата", а новината да взриви обществеността. Сидеров се опасявал и от факта, че ако бъде обвинен, Бакърджиев може да се разприказва, а той знаел неща, които не са за публично изнасяне. Всичко това разказа самият Павел Чернев пред медиите.

Сидеров обяснил още, че при инцидента извадил и личния си пистолет "Глок", без да споменава дали го е използвал. На този разговор присъствала и Капка Георгиева, главен редактор на в. "Атака", която от години живее със Сидеров и е майка на депутата Димитър Стоянов.

Волен Сидеров ме накара да излъжа за инцидента на магистрала "Тракия", обобщи последната си версия Павел Чернев. В началото той се съгласил от лоялност, но вече не искал да бъде наричан лъжец.

За да избегне разцеплението на партия "Атака", Чернев настоя за свикването на извънреден събор-конгрес, който да реши съдбата на Сидеров. Той упрекна лидера и кръга около него, че се държат като кралско семейство и диктуват изцяло поведението на "Атака", което предизвиквало все по-голямо недоволство в партията.

Самият Волен Сидеров не се появи в парламента, нито отговаряше на мобилния си телефон. Повечето депутати от "Атака" обаче засвидетелстваха вярност към лидера. Зад Сидеров застанаха Димитър Стоянов, Павел Шопов, Георги Георгиев, Георги Димитров, Ваню Хърков, Денислав Чуколов и Борислав Ноев.

-------

КАРЕ

Тъмно минало

Шофьорът на Чернев - Пело Стоев, който му осигури алиби за инцидента на магистралата, е герой от началото на гангстерските войни у нас. Замесен е в побоя в спортния комплекс "Дескрим" през ноември 1993 г., който подпалва войната между групировките. Сред обвиняемите са Димитър Джамов, Красимир Маринов - Големия Маргин, Дмитрий Минев-Димата Руснака и Пело Стоев. През 1994 г. Стоев е обявен за издирване заедно с "борчески" босове след поредица инциденти - нападение срещу заведението "Бедни Богати", престрелка в жк "Дружба", стрелбата в казино "Севастопол" и убийството на двама командоси при операция в "Белите брези" през 1994 г. Наказателното производство срещу всички обаче е прекратено. Стоев прекарва няколко месеца в затвора, но по друго дело.
 Любомир Бакърджиев
 Павел Чернев
107
6803
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
107
 Видими 
17 Април 2006 23:04
Закономерен крах.
17 Април 2006 23:19
HATAKA
17 Април 2006 23:22
Пак ли разпад вещае газетката СИга? Че нали Атака се спомина по Коледа. Нали тогава и пяхте заупокойна?
Горката редакцийка .. става, като за поръчки

17 Април 2006 23:25
абсолютни глупости...Атаката продължава.

Ако Явор Доков не може да направи разлика между двете лица на снимките, моят
извод е следния:

Яворе, не знам какво те учат в Англия, но едно може да бъдеш сигурен. За разузнавач не ставаш, щом като не можеш от 20 см да разпознаеш някого.

На Петков ще кажа следното " Седем пъти мери, един път режи преди да се изпикаеш във фонтана и да обвиниш някого в престъпление"

На 168 депутати от НС ще кажа "Вий срам сте за нашта родина" по повод измислената декларация и отнемането правомощията на прокуратура и съд.
17 Април 2006 23:25
Зад Сидеров застанаха Димитър Стоянов, Павел Шопов, Георги Георгиев, Георги Димитров, Ваню Хърков, Денислав Чуколов и Борислав Ноев

Доколкото мога да броя, тези са 8 човека
17 Април 2006 23:25
остАТАКА
17 Април 2006 23:31
тъмно криминално минало = светло политическо бъдеще
17 Април 2006 23:32
Интересно , къде го видяха тоя разпад?Това , че Берон има пак мераци за партиен лидер, и евентуалното напущане на Чернев.Изглежда желанията са по големи от реалноста.
пп.А по кой член ще подведат "битото"момче?, и защо бърка то бияча.?Панаири-панаири.
17 Април 2006 23:34
Пред разпад чушки!Най-тъжното в случая е как от едно ПТП нашите "безпристрастни" медии направиха национален проблем! Да(!) Волен Сидеров сигурно има вина за случилото се, но това мен не ме касае особено!Аз ПАК ще го подкрепям, щото ТОЙ ЕДИНСТВЕН защитаваше и защитава интересите на България и Българите!Хората гласуваха за него, не за Чернев или Берон!Сега ще си проличи кой колко му вярва!
ВСИЧКИ НА МИТИНГА НА 27-ми!!!!!!!!!
17 Април 2006 23:52
Има в Бг магазини за пистолети безплатно за да се самозастреляте . Чудя ви се Цесекар и другия майстор защо не сте си теглили куршума ??!?!?
Вие сте наистина страшно тъпи ама какво да правим със такова брашно са ви месили хляба !!!!
Вие не мислите въобще момчета , или няма със какво ! Карай аз слушам музика !
18 Април 2006 00:33
Атака се накака......
18 Април 2006 00:42
Брех тоз Сайдеров се оказа по голем циркаджия и от дупетата с кетарата....
18 Април 2006 00:49
Пело Стоев, Любомир Бакърджиев...криминално проявени. Сигурно не са и единствените. Аз писах преди време по този въпрос. За хулиганското присъствие в Атака, което може да им изиграе лоша шега. Както и стана. Но тогава ми се отговори, че когато отборът играел добре, смени не се правели. Да но отборът не играе вече добре. Вкарва си автоголове един след друг. Какво още трябва да се случи, че ръководството на Атака да се стресне? Или май отмина времето за ремонти? Те надцениха хорското търпение и доверие.
Каквото и да си говорим кризата в Атака е налице. Провокацията, която им спретнаха от МВР мутража, успя само и най-вече благодарение на собствената им глупост, меко казано. Ако бяха казали истината в началото, сега с удоволствие щяхме да плюем правителствената мафия. Но когато фактите говорят...Не е трагедия това, че Чернев си отива - една комична фигура по-малко. Не е трагедия това, че Бончо си отива - дори това е хубава новина - една кука по-малко. Няма да бъде трагедия и, ако самият Волен се изпари в царството на забравата - една неуравновесена психически и политически фигура по-малко. Трагедия е обаче фактът, че една партия породила надежди у милиони лъгани през последните 60 години българи, е на път да се самоунищожи. За пореден път феноменът описан от Христо Ботев за това, кой ще води бащина дружина съсипа хубавото начинание още в зародиш. Но нека да не ни е чудно - самият Ботев е жертва на така добре описания от него феномен. Той все пак си остава неоспорим наш национален герой.
18 Април 2006 00:53
Лошото е Докторе че се съгласяваше със тях . А спомените си остават !
Царист съм и държа на това , но няма да си сменя визията или мисленето !
Не беше ли и ти царист или съм спал кога съм те чел ?!?!
18 Април 2006 00:54
Незнаещ, като не знаеш що говориш бе?Тъп ще викаш на майка ти сина!Хайде баста!
ПП:Можеш ли да ми предложиш алтернатива на АТАКА и в частност на Волен Сидеров?
18 Април 2006 01:06
Жарарака - когато аз познавах Сидеров като Галфон по улиците 1990 да скача ти не си бил там ! Питай други за твоите идеи щури ! И не започвай със мене че ще те вкарам наистина на кучето в гъза , не ме познаваш колко съм луд !
За обида се плаща и ще платя но ще ти кажа че си ВЪЖКАР !?
18 Април 2006 01:10
Разпадът отдавна е факт, в ПГ останаха 14 души. Предстои да напуснат и други, поне трима, значи разпадът продължава. Берон и Станилов в очите на обществото струват много повече, отколкото непоколебимите глупаци, заявили верност към водача. А колко са непоколебими и верни, ще се види до месец-два, аз се съмнявам в лоялността на тези субекти.
Но само с разпад на ПГ "Атака" няма да се размине, предстоят тежки електорални загуби. Защото образът на Пиздеров помътнява необратимо след плиткоумните му реакции покрай ПТП-то на магистралата. За партийките от лидерски тип това е фатално. Погледнете примера с Костов и СДС-партия. Пиздеров вече не става както за полтическа, така и за публична употреба. Но тези процеси са силно инерционни и развръзките настъпват след определено време. Скоро форумните атакисти ще си сменят никовете както това направиха повечето от върлите седерасти, пенявили се доскоро доста упорито.
18 Април 2006 01:25
Васуки , и да си сменят никовете - гъзовете са си техни !


Малко царисти сме тука но сме характера на башбългарите !
18 Април 2006 01:25
"ТАКА КАЗА ЧЕРНЕВ!"- това си е само "така каза Чернев" ! НИЩО повече!
А Чернев- доказано е вече!- казва И така, И така!!! При това, как ли ще докаже, че Сидеров го е ПОДБУДИЛ/ако ?!/ да Лъжесвидетелства- в този случай това е трудно, дори и за адвокат?!
Освен това, Чернев казва и неща, които никой НЕ го пита, а и НЕ е длъжен да казва?! Например, че шофьорът на Сидеров-Л. Бакърджиев трябвало да бъде прикрит, защото "може да се разприказва, а той знаел неща, които не са за публично изнасяне" ! Това вече НЕ са думи на човек, който се е разкаял, че е дал лъжливи показания, а са думи на човек, който ЧЕРНИ самата Партия "Атака"!
Колкото до "разпадането" на "Атака"- слуховете са силно преувеличени!
И умишлено или НЕ, но "врачките" очевидно НЕ правят разлика между Партия "Атака", Парламентарна Група/ПГ/ "Атака" и предизборната Коалиция "Атака" ?!
Да, може да се разпадне ПГ "Атака"- ако я напуснат сегашни нейни членове и тя стане с ПО-малко от 10/десет/ депутати! Но това НЕ води автоматично и до "разпад" на ПАРТИЯТА "Атака" !!!
А пък Коалиция "Атака" е "САМОразподнала" се още от нощтта на Избори 2005 /25 юни/- тъй като тази коалиция НЕ е съдебно регистрирана, като такава, а е само ПРЕДИЗБОРНО регистрирана в ЦИК- за участие в Избори 2005!!! В. Сидеров и Партия "Атака" никога НЕ са били и НЕ са коалиционен партньор в Коалиция "Атака"- справка: Регистрацията на Коалиция "Атака" в ЦИК!!!
Аз НЕ виждам практическа възможност Партия "Атака" да се разпадне! Въпреки, че виждам, че ИМА СМУТ у редовите й членове и симпатизанти във връзка с Разкритията на П. Чернев!
По-нетърпеливите да чуят за "предизвестената Смърт" на Партия "Атака" НЕКА да ИЗЧАКАТ до 27 апил 2006 г. в София- денят на Митинга на Партия "Атака" срещу разполагането на САЩски военни бази и контингенти в България! Ако има митинг- значи, че ще я има и Партия "Атака" ! КАЗАХ!
.........................................
На всички членове и симпатизанти на Партия "Атака" - ЧЕСТИТ едногодишен юбилей /рожден ден / на Партия "Атака"- учреденса на 17 април 2005 г. ГОРЕ ГЛАВИТЕ!

18 Април 2006 01:43
Параграфе - не ти ли омръзна ???
Няма да стане Сидеров по бял отколкото е . При условие че го познавам от 1990 година . Подсети го че не ми е минало още , сметам да се сети кой съм , ако има акъл !
18 Април 2006 01:46
Петър Берон - ХА-ХА-ХА-ХА

Esse quam videri
18 Април 2006 02:01
Незнаещ, да аз съм с промонрхически убеждения. Да, галсувал съм за Симеон през 2001 г., за това, че смени статуквото и отрезви самозабравилите се комунисти и псевдо демократи. Особено самозабравили се бяха тези от СДС, които мислеха, че са несменяеми в дясното пространство и рекетираха избирателите си, мислейки, че те винаги ще галсуват за тях, при всякакви обстоятелства. Но за съжаление Симеон не излезе Борис, а се представи като Фердинанд. След неговото управление, монархията като политически режим е напълно зачеркната в България за в бъдеще. Не се обвързвам с никого, не се подавам на "чарове". Обективизъм изповядвам и за моите и за другите. И за лошо и за добро.
18 Април 2006 02:06
Чичо ДР не забравяй че дядо му направи България , и ако има характера капацитета на Фердинанд България ще е най-голямото ЦАРСТВО където никъде няма по всички земни кълбета !
Но за съжаление Симеон не излезе Борис, а се представи като Фердинанд.
18 Април 2006 02:38
СЛУХОВЕТЕ за скоропостижната КОНЧИНА на Партия "Атака" са СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНИ !
Ако ИМА/ще!/ митинг на Партия "Атака" срещу разполагането на САЩски военни бази и контингенти в България- значи, ЩЕ Я ИМА и Партия "Атака" !!!Умоляват се гражданите да ИЗЧАКАТ до 27-ми април 2006 г.! КАЗАХ!
П.П.: На желаещите и очакващите скорошна "смърт" на Партия "Атака" припомням, че: СЛЕД евентуална такава "смърт" нито СДС, нито НДСВ, нито БСП ще се СЪЖИВЯТ отново ! Със сигурност "осиротелите" АТАКИСТИ ще отидат в обятията или на Бат` Бойко, или в редиците на сформиращия се вече НОВ "комунистически блок" в България!!! КАЗАХ!
----------------------------------------- --------------------
И нито дума написана и изречена за ОФИЦИАЛНАТА публична ЛЪЖА на 168 български депутати, наречена "Декларация на Народното Събрание на Република България във връзка с иницидента на магистрала "Трагия" на 07 април 2006 г", както и нито дума за предхождащата я ЛЪЖА на българския вътрешен министър/за ДОКАЗАНО участие на П. Чернев в инцидента/!!! Що така, бе, журналисти и антиатакисти?! Сливи ли имате в устите си или друго?!
Че с какво Лъжата, изречена от един/двама?!/ български депутат е ПОВЕЧЕ от Лъжа, изречена от устите на 168 български депутати + български вътрешен министър?!?


Редактирано от - paragraph39 на 18/04/2006 г/ 02:44:48

18 Април 2006 02:57
В. "МОНИТОР"-18.04.2006
......................................
Г-н Бакърджиев, каква е вашата версия за инцидента на магистрала "Тракия"?
- Аз нямам версия. Мога да ви кажа истината, но тези дни много неща се изписаха и знам, че думите ми ще се изопачат. Днес г-н Чернев ясно каза, че той е бил лоялен, аз също съм бил лоялен към шефа си.
- Все пак какво се случи?
- В момента, в който фордът (на Доков - б.а.) ме изпревари, започна да прави маневри, които са много нагли, много нарочно, много притеснителни в 10, 30 вечерта. Намалих и се опитах да го заобиколя, но не ми даде тази възможност. Накрая намерих пролуката и той ме удари като в екшън-филм. Завъртат се колите, става каквото става, гръмотевици, пукотевици, адреналинът се качва на хората много. Какво да ви кажа…Но нито съм удрял Явор Даков, нито съм му чупил стъклото, нито съм му рязал гумите.
......................................... ....................................
ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ с ШОФЬОРА НА В. СИДЕРОВ ТУК:
Натиснете тук
18 Април 2006 03:30
Ех, тази Атака!
Трети път режат от групата и все още са малко.

18 Април 2006 04:26
Схемата на Станишев работи. Те се ловят и за най-дребното. Е не е нужно само Сидеров да е шеф на Атака. В крайна стметка Атака трябва да съществува......
18 Април 2006 04:56
Ща , недоволен си но Атака никога не е имало и няма да има в БГ ! Вервай ми това е глупост на неуспели и отритнати политици !
Второ ГЕРБ ще е същото само в по човешки вид !
В крайна стметка Атака трябва да съществува..
18 Април 2006 05:07
Бе за друго не знам, но имам спомени за един друг депутат, вярно беше от управляващото мнозинство, който беше бил някаква мутра насред София (на ул. Парчевич, по-точно). Със свидетели и всичко както си му е реда, а не по взаимно топящи се показания. Може ли някой да ме светне дали парламентът прие някаква декларация по повод поведението на Асен Агов? И прие ли общинският съвет в София декларация по повод поведението на Вежди Рашидов (той пък би полицай, за капак)? И къде е тогава логиката?
18 Април 2006 05:10
Палатата на комунистите активно наблюдава опитите на палатата на царистите да натупа палатата на атакистите. Време е за вечерните дози успокоителни.
18 Април 2006 05:56
Не си ме разбрал. Имах предвид шивача, дето три пъти рязал гащите, но те си оставали все къси.
*
За всички е супер изгоден тоз шумен и безсмислен скандал. 3-партийната коалиция ще се правят на принципни и застъпници на морала(Ха-Ха, с главен морализатор Петков). Блудните синове ще се реорганизират под ръководството на Берон (да тичат в ГЕРБ, бих ги посъветвал докато има още места). Що се отнася до Атака, ще оживее без съмнение. Толкоз много предатели - българофоби се излюпиха напоследък, и още се очакват тия дни - прекрасна среда за развитие и растеж. Не знам защо някои си мислят, че Сидеров е причина за нещо. Не! Той е последствието от съществуването на съответната прослойка дето без предател наоколо бял ден няма да имат. Именно в качеството си на безпощаден фюрер (с лек семеен привкус на партийката). Ако не беше такъв, друг щеше да е вожда.
18 Април 2006 06:42
Все още ума ми не го побира как един ненормален може да поведе тълпите? Имам предвид тоя Волен Сидеров. Скъса се да играе театър - или пък си е такъв човекът. С поведението на Хитлер, на Ленин... Съвсем същото маниакално излъчване! И масите - лапнали по него.
То кои ли маси? Гледам ги тук едни старци в градската градина, дето много внимават да не се окажат на повече от 100 метра от обществения клозет, седнали да 'бистрят политиката' и да се подписват на петиции в подкрепа на Атака. В къщи редуват мексиканските сапунки със Скат. Въздух не им остава да приплакват омаяни: 'Ама тоя Волен наистина е като Левски'. (И то само защото и намек от идея си нямат за философията на Левски!) Е те това е основният контингент на Атака - вярвайте ми!
За съжаление имат право да гласуват - защото поради старческа дименция никой не е лишен от право да гласува. И ще гласуват - поне заради това, че няма да има какво друго да правят в неделята на следващите избори.
18 Април 2006 06:49
Този побойник, дето сега е на 23, на колко ли е бил през 1993...? а?
18 Април 2006 07:05
В детската градина, Лукас. Те, криминалетата оттам си личат. Едва ли е на 23 - пак нещо не са разбрали журналистите, а наистина е имал криминални изяви през 1994 (каза Чернев), но бил оневинен.
18 Април 2006 07:13
Според мен това е разчистване пътя на ГЕРБ.
18 Април 2006 07:51
Вярно , разчистват път за ГЕРБ , и е нормално стечение на обстоятелствата , за мен това е нормален завършек
18 Април 2006 08:35
Не мислете, че хората са глупави!
И най-червената бабичка вече не иска да гласува за БСП.
Управляващите ще загубят заради политиката на доходите, която водят.
На последно място сме в Европа, което означава шут за управляващите в червено, жълто и турскосиньо.
Повярвайте ми!
18 Април 2006 08:44
Е, а Вие Параграфе не правите разлика между поддръжниците на идеите в манифеста на Атака гласували на изборите и Волен. Връзката между двете е само внушена и никога не е имала място в действителнаст.
Все ми се струва, че Атака с лидер Берон има бъдеще, но да не ставам пророк. Отсрещният фронт е много мощен.


18 Април 2006 08:49
Виждаме уплашена до смърт властваща политическа мафия, която се притеснява от народния гняв; Намериха и най-малкия повод за да се нахвърлят върху АТАКА; Пак повтарям - всичко се прави заради отвличане на вниманието от действителните проблеми на България - неразкрити цигански убийства, огромни корупционни сделки, царските имоти, предстоящото затваряне на блокове на АЕЦ и ПОСКЪПВАНЕ НА ТОКА наесен, бедността на българина/по-малки заплати имаме се оказа и от албанците вече/ и не на последно място предстоящата поява на американски бази в България; Това е господа
18 Април 2006 08:58
Както преди миналите избори десните "изведнъж" се "изпокараха", за да не допуснат голяма преднина на БСП, така и сега трябва да се направи място за новите играчи. Време е Бойко Борисов да дойде да живее "демокрацията" и свободните "избори"...
18 Април 2006 09:11
БГ олигархията е не просто тъпа, тя е патологичен случай. Какво представлява феномена Атака? Рупор, рупор на недоволството на много хора от наложеното статукво, от подменения вот, от продължаващия вече 16 години криминален преход, края на който все още не се вижда. Мислят червените олигарси съвсем по сталински: Няма човек - няма проблем! Обаче нещата не стоят толкова просто както би им се искало... Защото както е казал и чичко ленин: Върховете не могат, а низините не искат да живеят по старому. Лошото е, че питекентропите-посткомунисти са я позабравили тази дефиниция и сега им я припомнят. Не много елегантно, но пък типично по български. Или казано другояче: налице е революционна ситуация. Така че попрочитайте по малко и от време на време чичко ленин бесепарска сволоч. Преди електоратът ви окончателно да се е разбягал или да е умрял вследствие на човеколюбивите рИформи, които извършвате.
18 Април 2006 09:30
Мръсните империалисти пак очерниха "Атака"
Мамка им
18 Април 2006 09:39
Голема мобилизация на здравите сили се наблюдава тук, да не би редколегията на "Атака" да сей преместила тъдява, така и така не са лягали покрай тез ажиотажи и мъдренето на поредния манифест. Де га Волен Худинито? А, Костадинке? Питам просто.
18 Април 2006 09:47
SMIREN,
И ти, като МНОГО други тук/ и НЕ само тук!/ БЪРКАШ предизборната КОАЛИЦИЯ "Атака"- която се яви на Избори 2005 и вкара 21 депутати в Парламента, с ПАРТИЯ "Атака"- която НЕ е участвала в тези избори и е регистрирана съдебно близо месец след тях! В. Сидеров НЕ е бил "коалиционен партньор" в Коалиция "Атака"/а и НЕ е можел да бъде, като ФИЗИЧЕСКО лице!/, а е бил САМО водач на листа на Коалиция "Атака"!!!
А Парламентарната Група/ПГ/ на Коалиция "Атака", впоследствие, по ЖЕЛАНИЕ на Мнозинството от членовете й, и в съответсвие с Правилника на Парламента и абсурдния чл. 67 от Конституцията, ПРЕСТАНА да съществува , а секунди, минути , час, ден или дни след като престана да съществува ПГ на Коалиция "Атака", същшти тези депутати, които разпаднаха ПГ на Коалиция "Атака", УЧРЕДИХА - пак в съответствие с Правилника на Парламента и Конституцията!- НОВА Парламентарна Група- на ПАРТИЯ "Атака"!
П. Берон НЕ е член на Партия "Атака", а е член /зам.председател/ на "Защита"- един от 4-те коалиционни партньори в Коалиция "Атака"! Така че, НЯМА как П. Берон да решава съдбата на ПАРТИЯ "Атака"- въпреки, че може да организира и ръководи един "Преврат" в Парламентарната Група "Атака"- на която Парламентарна група СЕГА В. Сидеров е председател и в която ПГ от 14 члена в момента 11/т.е., Мнозинство!/ са ЧЛЕНОВЕ на Партия "Атака"! И това Мнозинство, а НЕ Берон, ще реши, с гласовете си, съдбата на В. Сидеров в Парламентарната Група/ но НЕ и в Партия "Атака", която се ръководи управлява на базата на ОДОБРЕН от Съда Партиен Устав/!!!
П. Берон , УМИШЛЕНО или НЕ, но поддържа НЕвярното внушение за ОБЩО между бившата ИЗБОРНА Коалиция "Атака"/която , понеже е регистрирана само като такава- пред ЦИК- е престанала да съществува веднага след нощта на Избори 2005! А за ПРЕСТАВАНЕТО да съществува на Парламентарната Група на ИЗБОРНАТА Коалиция "Атака" вече обясних по-горе КОГА, ЗАЩО и КАК стана това!!! КАЗАХ!
18 Април 2006 09:50
...а извършител на побоя е шофьорът на Сидеров - 23-годишният Любомир Бакърджиев, криминално проявен, с условна присъда за кражба с взлом. Това е третата версия, която излага Чернев в рамките на последните дни.


Ами ако наистина е така? Интересно ми е ще гласуват ли феновете в такъв случай пак за Атака?
Питам просто така, от любопитство...
18 Април 2006 09:57
REAL LIFE,
Ако български Съд ПРИЗНАЕ - с Осъдителна Присъда!- че Виновник е шофьорът на В. Сидеров, тогава НИЕ/ членовете, феновете и електорат на ПАРТИЯ "Атака"/ ще поискаме РАЗВАЛЯНЕ на шофьорския договор межу Партия "Атака" и гражданина-Престъпник Л. Бакърджиев! КАЗАХ!
18 Април 2006 09:57
ДС-генералите подготвят след провала на АТАКА, и при евентуалният провал на ГЕРБ, нова генералска партия от политическият кръг НОВА ЗОРА и ЗАЩИТА в който са събрани почти всички бивши ченгета и доносници на ДС и КГБ!ГЕНЕРАЛСКОТО ДВИЖЕНИЕ след като напусна БСП, сега се прегрупира в една нова партия за деректно управление на страната ни от руските служби!

Безспорното е, че заслуга за "успеха"на Атака имат главно съюз „Защита“ и неговите структури из страната, и политическият кръг „Зора“. Членовете на коалицията застават зад псевдо-националистически идеи, а всъщност бившите ченгета използват атрактивността на тв СКАТ, за да манипулират обществото?
18 Април 2006 10:02
НО...
Засега, Л. Бакърджиев ОТРИЧА /в интервю за в. "Монитор" днес и в телефонно интервю за bTV!/ да е нанасял удари върху Доков-син, да е чупил стъкла на МПС-то на Доков-син и да е пробождал гуми на МПС-то на Доков-син! А МВР-то и Прокуратурата НЕ са си казали ОКОНЧАТЕЛНАТА дума и НЕса отправили НИКАКВО Обвинение досега към НИКОГО/Дознанието е все още "срещу НЕизвестен Извършител" !!!/...
18 Април 2006 10:23
Аз искрено се надявам това да не стане.Да се отцепят още някои да, но чак разпад? Чудно ми е за какво беше всичкия този шум за един лабут? Защо този който го е извършил не каза от самото начало, видях опит за покушение и му ударих един по тиквата? И точка. Допускам също , че не само Расате и Банкова са подставени лица. Другарите имат богат опит. Надеждата ми е, че сред депутатите може да има предатели но сред симпатизантите НЕ.
18 Април 2006 10:53
А да НЕ забравяме, че вътрешният министър на Република България-Р. Петков, пред цял Парламент и пред цял Народ , в деня на гласуването на прословутата Декларация на българското Народно събрания във връзса с "инцидента", ОБЯВИ, че още същия ден, или , най-късно на другия ден, ще внесе в Прокуратурата и при Главния Прокурор материалите на Дознанието, за да бъде поискан НЕзабавно имунитета на Сидеров и Чернев! При това, това изявление на министъра ПРЕДШЕСТВАШЕ самопризнанието на Чернев, че НЕ е участвал в този инцидент!!!
Ало, министъре, защо, като сущий Чернев, ИЗЛЪГА ПУБЛИЧНО, че ще представиш в Прокуратурата материалите по делото!
Ето, вчера, сам главният покурар на Републиката каза, че ЩЕ ПОИСКА имунитета на Сидеров и Чернев, ако от МВР представят в Прокуратурата материали с ДОКАЗАТЕЛСТВА за съучастието на Сидеров и Чернев в Престъпление "Хулиганство" Значи, излиза, че до вчера, такива материали министкър Петков НЕ е представил в Прокуратурата!!! ЗАЩО ли?!? :
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД