:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 155
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БФС вбеси ЦСКА

Дисциплинарната комисия да се разпусне, поиска Емил Костадинов
СНИМКА: "СПОРТ 1"
Новият голмайстор на ЦСКА Георги Чиликов (на преден план) се ориентира кой е неговият сак на слизане от клубния автобус на летище София преди пътуването до Кипър. Зад него са Зе Руи, Шалозе Удоджи и Куидо Ландзаат (от ляво на дясно).
Открит яд предизвика решението на БФС да накаже жестоко ЦСКА след скандалния мач в Ловеч. "Армейците" бяха глобени рекордно с 40 500 лв. и ще играят два домакински мача пред празни трибуни.

"Ще поискам още следващата седмица Дисциплинарната комисия да бъде разпусната - закани се членът на УС на ЦСКА и на Изпълкома на БФС Емил Костадинов. - Ще обжалваме решението, като се надявам, че в Апелативната комисия ще погледнат тълковния речник и ще разберат, че не е имало никакви расистки плакати на стадиона в Ловеч!"

Именно срещу обосновката на наказанието негодуват най-много на "Армията", тъй като за формален повод за глобата е приет "расисткият" лозунг "Без изборен туризъм! Без турски вот! България си е наша! К..р в г..а за българина с фес!", издигнат от "червената" агитка на мача с "Литекс" (1:1). Иначе Костадинов призна за хулиганските изстъпления на феновете, които изпочупиха сектора за гости и уцелиха полицай с предмет. "Разбира се, че трябваше да понесем някакво наказание, но съм озадачен от тълкуването на думата "расизъм". Не видях расизъм на плакатите", коментира "червеният" шеф.

Самите фенове също обмислят контраатака. Централният им клуб е отправил молба към кмета на София Бойко Борисов за разрешение за протестен митинг пред сградата на БФС на ул. "Цар Иван Асен" №26. Твърди се, че агитката има подкрепата на ръководството на клуба.

Вчера тимът на ЦСКА замина за Кипър за днешния първи мач от II предварителен кръг за купата на УЕФА срещу "Омония". В групата не попаднаха само новият ляв бек Филипе Машадо и лутащият се Стойко Сакалиев. Бургазлията първо каза, че спира с футбола, а после обяви, че не е бил разбран и остава в отбора. В чартъра се качи уреденият с картотека Хосе Гарсес, който дори трябва да е сред титулярите на Стойчо Младенов тази вечер от 20 ч.

С отбора не пътува председателят на надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов, който замина за Лондон. Мисията на управника е да съпроводи до Кипър собственика на клуба Прамод Митал, който живее в британската столица. Индиецът сам пожелал да присъства на първия евромач на подопечните си.
102
2313
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
102
 Видими 
16 Август 2007 08:20
"Ще поискам още следващата седмица Дисциплинарната комисия да бъде разпусната - закани се членът на УС на ЦСКА и на Изпълкома на БФС Емил Костадинов.


Да се разпуснат още: Народното събрание, НОИ, Съветът на Ректорите, Ролинг Стоунс, Европейската комисия, Светият Синод, карето за белот на Бай Танас........... Гащите на дучето трябва само да се отпуснат, без да се разпускат.

А и всички форумци да вземат да разпуснат - кой с каквото си има: пиво, мастика, блондинка итн. Действайте!

Редактирано от - Mital-Mihal на 16/8/2007 г/ 08:31:04

16 Август 2007 08:58
Наказанията са не толкова заради чупените седалки, колкото заради лозунгите издигнати на стадиона. политическата мафия в страната се почувства засегната и обидена, как така някакви си тъпанари, дето сме им разрешили да чупят, псуват и се дрогират на свобода ще ни поглеждат в канчето. 100% гаранция, че е имало инструкция да се накаже този клуб, вероятно Томов е знаел за подготвените плакати и е получил бонуси за да бъдат издигнати. Ето тук леко прозира връзката на една игра, като футбола с политиката в страната.
А това, че Доган вече полулегално управлява страната е без съмнение и зад него, далече, далече се виждат ръцете на турските политици, дори не и на турските спец служби, те вече си свършиха работата. Тече следващия етап от колонизирането на една икономически и политически отслабена държава.
Много добър ход по опипването на почвата, бе закупуването на Локо Пд от турски "бизнесмен". Следващ отбор закупен по този начин ще е в Северна България. Момчета ТЕ вече са тук. Турция ВИНАГИ е имала една единствена цел към НАС да ни завладее и така да стъпи в Европа и след като се окопае тук да атакува Европа от наша територия, но това е вече геополитика. помнете, че зад всяко публично събитие по един или друг начин има скрита ПОЛИТИКА - а това един или друг начин за постигането на целите на определена общност. Думичката НАРОД е без съдържание и е измислена за заблуда. Хората занимаващи се с ПОЛИТИКА изобщо не се замислят за вашите нужди, просто ви карат да се съобразявате с тях , чрез законите и силовите структури.
16 Август 2007 09:49
ЦСКА продава Вальо Илиев до края на месеца

Собственикът на ЦСКА Прамод Митал пристига с повече от добри вести в Кипър тази вечер. Преди мача той ще се види със спортно-техническия щаб и с футболистите.

Индиецът е обещал огромни премии, ако "червените" успеят да влязат в групите от турнира за купата на УЕФА. Бизнесменът планувал да тушира веднъж завинаги напрежението около финансовите въпроси. Босът щял да увери играчите, че повече забавяния със заплати, премии и траншове няма да има.

"Момчетата имат нужда от такъв разговор. Г-н Прамод Митал сам изяви желание да поговори с футболистите и с треньорите", заяви източник на "Топспорт" от клубната управа на 30-кратните шампиони.

Според непотвърдена информация Митал настоявал да се види с президента на БФС Борислав Михайлов, както и с неговия заместник Йордан Лечков. Очаква се Митал да присъства и на реванша между ЦСКА и Омония, който е на 30 август на стадион "Българска армия".

Междувременно се заговори, че не е изключен трансфер на Велизар Димитров в чужбина. Интерес към Вили има от Япония и Португалия. Валентин Илиев пък ще бъде гледан тази вечер от емисари на Фрайбург. Той е плановете и на гръцки клубове. От ЦСКА заявиха, че Вальо със сигурност ще бъде продаден до 31 август.
16 Август 2007 09:51
Dago,
По принцип за 3-тия ти абзац
16 Август 2007 09:52
САМО САМО САМО ЦСКА!!!!!!
16 Август 2007 10:02
да бе да
16 Август 2007 10:03
Джими,
ти още ли си по немско бре? Нема ли почивка малко
16 Август 2007 10:08
Момчета, айде стига сте ги търсили толкова надълбоко, а!... Всичко е много по-просто:
- един мач;
- 2000 човека (от тях 200-300 откровени лумпена), набутани в кошара за 1500;
- предварително подготвени просташки лозунги, за да сме интересни (подобни на тези на Левски "България не се продава, България не се предава..." и т.н.);
- "създаване на атмосфера" (разбирай чупи, троши, пали и мамка им селска на полицаите в Ловеч...)
- извинения от рода на "той ни провокира" и т.н. (той и Сисе ви провокира, ама не потрошихте кочината си, нали...)
- несъстоятелно БФС, което "не може да определи Гриша Ганчев какъв е"... (ей тука вече мА убиха);
- безмозъчно ръководство, което още преди сезона очаквало всички да са против отбора (тука не изпадате ли в позиция Лафчис - "сами срещу всички";
- прост треньор, говорещ пред медиите само в една посока - да се хареса на най-крайните ултраси и да си върже гащите, че всички са срещу него и при евентуален провал той не виновен;
- и т.н. и т.н... но все в тая посока и все плитки и до болка познати родни простотийки.
И всичко това натрупано накуп води до ескалиране на напрежението, рев на ощипани моми, вой на Дудучета и т.н., че видите ли цялата световна конспирация е впрегната СЕГА и пречи всячески на Цеца Панчаревска да отиде там и само там, където и е мястото!! Щото имала юбилей, щото имала "най-скъпата селекция", щото "целия народ" си искал великото четирибуквие...
Не е така! Цеца е там, където сама се навря, а не където я постави световен заговор. Ще стане Шампион само ако докаже, че има най-добър отбор, а не въпреки всичко и всички! И забравете простотиите, че великата агитка е "социално ангажирана". Просто разни олигофрени, които са единици в нея са не ангажирани, а мисловно затормозени как да изпъкнат в стадото. И спрете да оправдавате същите!!! В Ст.Загора олигофрени потрошиха седалките, в Ловеч олигофрени потрошиха оградата и част от седалките! Това е! Едните били провокирани от полиция, другите - от противников играч... Забравете оправданията! ПРОСТОТИЯТА ИМА САМО ЕДНО ИМЕ!!
16 Август 2007 10:09
А за мача довечера:
Успех на ЦСКА! Успех и на останалите ни отбори!!
16 Август 2007 10:10

T'as rasion
16 Август 2007 10:19
Бибар,
16 Август 2007 10:20
Роми превзеха "Красна поляна" с викове "Смърт на българите" под ръководството на Дон Цеци(а)[


БФС обмисля как отново да накаже ЦСКА заради расиските лозунги.
16 Август 2007 10:23
Dago, Убаво си ги наредил, ама хич не му е мястото тука. Нали се водим спортен форум. И аз като всеки нашенец имам винаги готови "рецепти" как да се оправи "свещената" триада-футбола ни, политиката и жените. За булките, друг път.
Първо, две думи за политиката. Щом като главите на бг-ейците не увират-задължителен вот като при неупражняването му се плащат солени глоби. Онези са мотивирани и без това, явяват се целокупно и няма друг начин за мене да бъдат натикани в кюшето където им е наистина мястото с оглед на съотношението българи-турци.
Извинявам се за "лирическото" отклонение.
За мачовете днес. Няма да крия, че колкото повече си мисля върху идеята на статистик, толкова повече ми харесва. За да достигнем в обозримото бъдеше комшиите ни (румънци, гърци и турци) като резултати в ЕКТ трябва да стигнем наистина дъното. Досегашните половинчати резялтати не ни вършат работа. Имам предвид тези през сезон 2005-6, с трите класирания в групите на Левски, Литекс и ЦСКА и излизането на два от тях и продължаването на сините до четвърфинал, плюс първото участие в ШЛ м.г. Трябва ни потресение за да разбере, че работата на парче води до тук(виж по-горе). Тотално проваляне и на останалите три евроучастника. С риск да засегна доста хора и да бъда обвинен в пристрастия след нашия резил казвам го съвсем отговорно, абстрахирайки си от всякакви клубни пристрастия. Стига сме си мерели неуспехите. Удряне дъното и почваме на чисто. Отворен съм да чуя всяка друга рецепта.
16 Август 2007 10:27
bibar, да уточня. Камерите са заснели, че погромите почват около 20, 20ч. Няма го още дори малката баничка, да не говорим за Ивелин Попов който освен да си сложи ръка на ухото нищо друго не направи. Просто, това са лумпени за които последното което ги интересува е играта. Идват за да вандалничат.
16 Август 2007 10:28
Омония ще ги отстраним...това е ясно...За Чиликов преди време предрекох, че звездата му ще изгрее в ЦСКА...

Относно тампержертвите, както бях предвидил че са извадили страхотен късмет че Тампере ги спаси от погрома, който ги чакаше от Розенборг се оказа напълно вярно. Доказателство е вчерашния резултат Тампере-Розенборг 0:3
Розенборг щеше да бие Тампержертвите с хандбален резултат и тогава излагацията щеше да бъде тотална...не че сега е малка...
16 Август 2007 10:41
Е това топли ли те нещо
16 Август 2007 10:47
Док, наистина мислиш като син запалянко - дай като вие се издънихте и другите да не останат по-назад от вас . Би ли ми обяснил с какво точно ще допринесе отпадането на всичките ни отбори за промени в БГ футбола? Някой от централата мислиш ще се трогне ли??? Или някой ще предизвика конгрес за да се смени ръководството??? Или нещо ще накара Батков и Митал (особено първия)да развържат кесиите или поне да помислят повече за отборите си, а по малко за собствения джоб??? Или някой ще предостави спорните бази за дългосрочно ползване от клубовете, да не говорим т.нар собственици да си изградят собствени такива??? И още и още... Глупости! Кучетата си лаят, а кервана си върви, а от твоите щения всичко българско и родно що играе днес у Европата да се издъни прозира желание с този неуспех поне малко да се оправдаете за резила, който допуснахте срещу финландците. Не се напъвай Тампере вече стои на челно място, заедно с Олимпия, Аалст, Антверпен, Публикум, Беверен и други... и други незнайни отборчета и команди от стария континент!
16 Август 2007 10:50
Аз лично пожелавам успех и на трите български отбора довечера. И
САМО ЦСКА

16 Август 2007 10:54
Ей, пичове днес имам повод да ви почерпя всичките, така че приготвяйте чашите и наливайте кой каквото му се пие. Преди 10 години на този ден с моята половинка чухме марша от Менделсон. И представяте ли си, още не сме си дотегнали
16 Август 2007 10:58
Честито на теб и на съпругата начи!!!
...и да ни поканиш на златна сватба

Редактирано от - PRA4A*bg на 16/8/2007 г/ 10:58:59

16 Август 2007 11:03
gowedokiller Честито!
Пожелавам ти да имаш и други поводи за радост днес.

Но на този ден преди години:

1998 - Левски -ЦСКА 2:0 "А" група (Г. Иванов, Д. Донев)
2000 - България - Бегия 1:3 контрола (Ил. Илиев)
16 Август 2007 11:11
Килър Господ живот и здраве да ви дава!
16 Август 2007 11:33
Лелее гришата кърти мифки:

Г-н Томов каза, че...
- Идете при г-н Томов, той има дар слово човекът, ще ви отговори, той е компетентен по всички въпроси. 100 милиона е похарчил във футбола.

- Какво очаквате от мача в Албания?
- Какво да очаквам...Очаквам мач.

- Победа?
- Сигурно, може и загуба.
......
- И все пак няма ли да кажете какво конкретно се случи на почивката на мача Литекс - ЦСКА?
- Петя (Обръща се към репортерката на "Канал 3", я си прибери нещата (има предвид широкото деколте и големия бюст на журналистката). Какво се е случило?! Вече обясних. Срамно е поведението на тяхната публика.[/b]
16 Август 2007 11:57
ЦСКА да се разпусне!
16 Август 2007 12:03
Говедок..., честита годишнина!Живи и здрави цялото семейство и помисли за хеттрик. По принцип пия водка(финландска), но днес ще се почерпя за твое здраве с едно узо(кипърско).
16 Август 2007 12:28
Пак съм тук и съм същия
16 Август 2007 12:33
Май навреме довтасах, за черпенето от Килъра
Килър, Господ Живот и Здраве да Ви дава още много, много години
Довечера ще да пиеме май яко, А
16 Август 2007 12:36
В България сум Пръч! Даже ше ходя на море утре
дано да се видим с БМ..
16 Август 2007 12:38
Язе съм на домашна /по мойта си рецепта/ и шъ ударим една за Killer's
16 Август 2007 12:38
Честита годишнина Килър! Живи здрави още 10 пъти по толкова.
16 Август 2007 12:39
Джеймс, ще те чакам да се обадиш!Килър, честито!Имаш обаче да гониш-10 години и едно хлапе си назад Наздраве!
16 Август 2007 12:39
Успех на българските отбори довечера!
А дано ЦСКА да счупят каръка на Бг отбори в Кипър!
16 Август 2007 12:40
Килър...честита ти годишнина..!

Аз като се жених преди време, на сватбата ми ди-джея, попита дядо ми много ли са 50 години брачен живот и той отговори така..."
малко са...

...пожелавам ти същото...

...довечера ще покажем на тампержертвите как се играе в европейските турнири...
16 Август 2007 12:41
В Цеца били побеснели!?Амчи да ги отстрелят и на екарисажа, както се прави с всички бесни животинки!
16 Август 2007 13:04
ае аз ви напускам.. до довечера...
16 Август 2007 13:06
Благодаря на всички за добрите пожелания, да ви се връща и да ви даде Господ такова щастие, което даде и на мен!Алцек, бм, хеттрика е заплануван, но е отложен малко във времето
Довечера ще се почерпим ама малко по-късно, защото след мача мисля да заведа половинката на вечеря някъде поради случая. Така че като се прибера гответе се, който е на масата здраво ще купонясва.
Джеймс, бм, моята посока тия дни също е към Бургас, така че дано най накрая осъществим тази така мечтана среща на форумци. имам ви вече телефоните, ще се обадя да видя дали ще се пресекат пътищата ни!
16 Август 2007 13:08
Ще поискам още следващата седмица Дисциплинарната комисия да бъде разпусната - закани се членът на УС на ЦСКА и на Изпълкома на БФС Емил Костадинов. - Ще обжалваме решението, като се надявам, че в Апелативната комисия ще погледнат тълковния речник и ще разберат, че не е имало никакви расистки плакати на стадиона в Ловеч!"

Аааааа - ясно!
Като начало - лозунгите на стадиона не били расистки, понеже г-н Костадинов така е прочел ....речника!Явно ЕК трябва да бъде обявен за меродавен републикански тълковен речник
Освен това - комисиите към БФС да се закрият, да се трансформира и първенството, като ЦСКА се обяви за перманентен републикански шампион.За целта резултатите от всички срещи н отбора да бъдат записани като 3:0 в полза на червените.
Само за срещите с "Левски" - 7:2 за ЦСКА
16 Август 2007 13:15
УСПЕХ ЦСКА!
16 Август 2007 14:12
Успех Цеци!И все пак ще ми е интересно, ако стане някоя говняна работа в Кипър, кой ще му е крив на Тройчо?Сигурно синият октопод се е протегнал и създава организация чак в УЕФА!?
16 Август 2007 14:20
Армейци, голяма молба-съобщавайте развитието на мача в Кипър по смс на +7 962 999 01 79, че канал 1 временно не предава за нас.

Киллър, да сте живи и здрави и да се търпите още дълго!
16 Август 2007 14:29
Гледай на Gong.bg Там ще има пряко.Освен това 100% ще го предават по радиото.Ще го има и на gol.bg

Редактирано от - bm1914ls на 16/8/2007 г/ 14:31:25

16 Август 2007 17:17
Затишие пред буря.

Приятно гледане на мачовете.
16 Август 2007 18:24
Успешно представяне на нашите!
За радост Литекс така и почнаха!
16 Август 2007 19:58
ХАЙДЕ НАШ'ТЕЕЕЕЕ
ЦСКА ЦСКА ЦСКА

16 Август 2007 19:59
ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛ[/r ed]
Невероятно изпълнение КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ
16 Август 2007 20:02
Радвам се на голът на българският отбор, за разлика от васичката сволоч която злорадстваше за Тампере.

Честито на пичовете.
16 Август 2007 20:07
Пичове, отивам да догледам мача в заведение, ще се върна във форума по-късно. Успех на нашите, успех и на Локото. Браво на Литекс за добрата и убедителна победа!
16 Август 2007 20:16
1:1
16 Август 2007 20:23
Случаен гол на чорбетатаи ей ся ги почват гърците.
16 Август 2007 20:50
До тук голям късмет за ЦСКА. Късмет, че съдията не е Ристоско, някаква баничка, или друг идиот назначен от БФС. Добре е, че БФС не може да назначи съдия на този мач, иначе досега щеше да има дузпа против и поне 4-5 жълти картона за ЦСКА. Браво на Латекса и засега за Локото също
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД