:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА хукна в снега към титлата

14 футболисти проправяха пъртини на "Българска армия" на първата тренировка
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА ЦСКА
Наличната група футболисти на ЦСКА прави крос в снега по време на първата си тренировка за 2009 г.
Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев не спести студа на футболистите си и изкара тима в дълбокия сняг на вчерашното занимание, първо за шампионите тази година. Теренът на ст. "Българска армия" не бе почистен, та на играчите се налагаше дори да прокарват пъртини бягайки. Групата бе едва от 14 човека, тъй като част от останалите бяха на медицински прегледи, а имаше и непристигнали. Днес се очакват бразилците Маркиньос, Фелипе Машадо и Ели Маркес, а към края на седмицата - нигериецът Шалозе Удоджи и камерунският вратар Даниел Беконо, на които вече се търсят нови отбори.

Самият Пенев остави тренировката в ръцете на асистентите си Ради Здравков, Александър Станков и Сашо Борисов. Преди това наставникът дръпна кратка реч, а по време на заниманието се бе скрил, за да уточнява подробности по подготовката. До заминаването утре за Банско той трябва да определи групата, с която ще изкара подготовката. Дотогава се очакват на проби македонският младежки национал Цветан Чурлинов (20 г., нападател), както и нигерийците Емануел Омодиагбе (23 г., защитник) и Кабиру Алауса (26 г., нападател). На "Марек" вчера бяха преотстъпени юношите Янко Сандански и Джихад Кемил.

Единственият нов вчера бе Дормушали Саидходжа (22 г.), а досегашният му съотборник в "Ботев" Йордан Минев (28 г.) минаваше тестове и се очаква днес да подпише с ЦСКА за 2.5 г. "От месец и половина знаех, че ще играя за ЦСКА. Моята цел №1, както и пред целия отбор, е да станем шампиони. Надявам се с добри игри да спечеля публиката", каза Саидходжа. Той веднага мина под опеката на капитана Тодор Янчев, с когото играха за 6 месеца в датския "Рандерс". Заради тежките атмосферни условия Янчев закъсня за тренировката. А след нея рече: "Нека конкурентите ни се върнат с тен от лагерите си, а пък за нас да бъде титлата. Смятам, че с правилна подготовка и добри мачове ще успеем да повторим триумфа си от миналия сезон."

ЦСКА обаче все пак ще иде в чужбина - за 13 дни в Кипър (20.I-1.II), където ще играе с "Цървена звезда" (Сърб), "Динамо" (Блрс), "Брно" (Чех) и местния АЕК (Ларнака).

В отлично настроение заради очертаващия му се дългоочакван трансфер в чужбина бе десният халф-бек Йордан Тодоров. Той призна за една вече пристигнала добра оферта за него, както и за интерес на още няколко клуба от чужбина. Тодоров обаче допълни, че всичко най-вероятно ще се изясни на 31 януари, когато приключва зимният трансферен период. По неофициална информация офертата е от лидера във френската II дивизия "Страсбург", където е бившият му съотборник Емил Гъргоров.

На другия полюс бе Здравко Лазаров. Освен, че продължава да лекува травмата си, нападателят видя вчера факс от един от бившите си клубове - "Ерджийешспор" (Тур). В него се искат от футболиста 300 000 евро за неправомерно разтрогване на договора му. "Потресен съм. Това са страшно много пари. Абсурд е да им ги дам. Ще обжалваме пред ФИФА, а дотогава ще имам право да играя", обясни Лазаров, който очаква да започне пълноценни тренировки в началото на февруари.
109
2103
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
109
 Видими 
06 Януари 2009 00:19
Странен и безмислен опит за промяна !
Изобщо не се отличава от свободната асоциация на невротичния симптом !
Пълна отврат !
06 Януари 2009 00:26
Не вярвам , нормален форумец да е съпричастен с тая гнус !
До нови срещи !
06 Януари 2009 00:52
Много лош вариант на изгледа на страница. Една от причините за успеха на интернет изданието на Сега беше, може би най-доброто оформление на станица в българското интернет пространство.
06 Януари 2009 00:53
А по темата - Кой сега е номер 2?
06 Януари 2009 01:53
"Надявам се с добри игри да спечеля публиката на ЦСКА", каза Саидходжа.

Успех на ходжите
06 Януари 2009 02:48
"ЦСКА хукна в снега към титлата" - с летни джанти и гуми за мъгла, 5-ти регенерат. Евробойците закъсали в снега, обаче единствените вериги, които имали били тия на Саидходжа. Той отказал да ги даде, щото са скъп спомен от дядо му. С тях той разхождал мечката. Джихад Кемил (Бойна камила, пустинен БТР), казал, че няма вериги и предложил С-4 и детонатори за разчистване на преспите. А Пенев пратил тия двамата, ония третия и Беконов - вратарчето в снега и се прибрал на топло. Не за друго, а защото единствената стаичка на армията с топло тип на баба ти печката с дръве и кюмюр (които поради незнайна причина Томов още не е шитнал на далавера) е тясна за всички. И така заживяли вечно втори и нещастни до края на дните си
06 Януари 2009 05:47
"На "Марек" вчера бяха преотстъпени юношите Янко Сандански и Джихад Кемил."
Човек не избира името си, но няма да пиша във форума 5 г, ако в Левски привлекат някого с името Джихад.Доколкото знам означава свещенна война /познайте срещу кого/?
06 Януари 2009 06:19
Съгласен с KZB за новио дизайн. Сега слязоха до общото посредствено ниво на другите български интернет - издания.
06 Януари 2009 08:41
Я, не се правете на по умни отколкото сте.Като се казва Джихад да не е тръгнал с бомби и автомати на стадиона.Между другото при вас нямаше ли Джунет Яшар, кой знае какво означава Сигурно оня дето са го кръстили Бригадир Аспарухов ходи да строи прохода на Републиката.
Като стана дума за имена ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!Да илядите и от здраве да не се отървете!!!!

Редактирано от - peshew на 06/1/2009 г/ 08:42:28

06 Януари 2009 08:49
Ега ти и паралията
(снимка: натиснете тук)
06 Януари 2009 08:51
Честит праник на всички именници!Много здраве и късмет, да им е живо и здраво името, да са живи и здрави и те!Наздраве!!!!!
06 Януари 2009 10:01
Поне никовете са черни....има надежда . А Батков си е Бай Ганьо
06 Януари 2009 10:07
Абе, нема ли Данчовци тука
Не бойте се, не пиеме много И "малко" мезиме
06 Януари 2009 10:40
Има Ловец, Завинаги цесекистчето, ама се изнесе заради новата визия на вестника, за да не почерпи.Чорбарска му работа.
Пешев не ми се рови в архива, ама бая глупости изписаха някои от вас, когато взехме Яшар.Strashen Hansh е проявил чувство за хумор, което при вас често липсва. Колкото до Бригадир, имам спомен, че някъде там е заченат, та затова...
06 Януари 2009 10:45
ЧНГ Алцек, това за първо
Колкото до Бригадир, имам спомен, че някъде там е заченат, та затова...

Бригадирчо, да не ти е нещо отроче, че имаш такива спомени
06 Януари 2009 10:59
ЧНГ Пешев !
Нямам спомен да съм строил Хаим Боаз, следователно и Бригадирчо не е мое отроче, а и колко трябва да мразиш детето си, че да го кръстиш така, аз немога. Сериозно, чел съм го някъде, може и да не е вярно.
06 Януари 2009 11:04
ЧИД на всички Данчовци и Данчета във форума. Да почерпят по случай случая с едно виртуално.
Новият интернет формат наистина дразни но си мисля, че е целево положен. Това според издателите на Сега би трябвало да бъде последната година в която червеното ще има някакво значение в политиката и футбола ни.
По темата. Strashen Hansh,
Много разтоварващо.
06 Януари 2009 11:13
Ха за МНОГО ГОДИНИ, ЦСКА да е ШАМПИОН!
И червеният цвят да пребъде!!!
Жалко за стария вид на вестника!!!
То не винаги стремежът към съвършенство води до позитивни резултати......
06 Януари 2009 11:33
ТитанИк в действие
ФЕЛИПЕ ДА КОЩА РАЗТРОГНА С ЦСКА
Светослав Табаков 6 януари 2009 11:16
Арбитражната комисия към Българския футболен съюз уважи молбата на Фелипе Да Коща да разтрогне договора си с ЦСКА. Португалският халф вече не е футболист на "червените".

От останалите играчи на ЦСКА, явили се на днешния Арбитраж, Ненад Настич и Митя Морац все още чакат решение.

Евгени Йорданов оттегли своето искане за разтрогване.

Очаквайте подробности!
06 Януари 2009 11:34
Прогледнал
Милиев: „Обичам Локо, но искам в Левски“

Очаква се днес да стане ясна съдбата на защитника на Локомотив (Пд) Йордан Милиев. Той е пред трансфер на „Герена“, но все още няма споразумение между двата клуба. Предстои още една среща между мениджъра на футболиста Несим Нешадов и шефката на пловдивския клуб Галя Топалова. Договорът на Милиев изтича това лято и той е свободен да води преговори и с други отбори. Левски се надяват, че ще се разберат със „смърфовете“ и ще привлекат Милиев още през зимната пауза.

„Все още съм футболист на Локомотив (Пд). Надявам се обаче, че от ръководството на клуба няма да искат твърде висока цена за мен, тъй като съм само на 21 години. Обичам Локо (Пд), но е съвсем нормално да искам да играя в по-голям клуб като Левски“, сподели пред „Меридиан Мач“ Йордан Милиев.

06 Януари 2009 11:36
ТИТАНИ в действие!!!
След което вече разтрогнал, ще договори новите си отношения с ЦСКА!!!!
06 Януари 2009 11:39
Иска.....ма не знае , че ГОВЕДОРЕТАТА нямат пари за да го купят!!!
Единственият му шанс е да го забележат ТИТАНИТЕ!!!
06 Януари 2009 11:39
По-добре късно, отколкото никога
Един от най-скандалните футболисти в историята на ЦСКА - Лео Лима, призна, че е направил грешка с трансфера си при "червените" през лятото на 2003 година, пише Sportline.bg.
Тогава бразилецът дойде на "Армията" в комплект със съотборника си във Вашко да Гама Родриго Соуза. Двамата играха за ЦСКА само няколко месеца, след което избягаха. Оказа се, че тогавашният собственик на "армейците" Васил Божков не им е превел част от заплатите и затова по-късно клубът беше осъден от ФИФА.
След това Лео Лима мина през португалските Маритимо и Порто, за да се завърне в крайна сметка в родината си. Вчера полузащитникът подписа отново с Вашко да Гама.
"Сега вече съм по-мъдър от преди. Имам глава на раменете си. Преди 6 години, когато реших да замина за България, бях един млад футболист, произлязъл от бедно семейство. Щастлив съм, че отново съм във Вашко", заяви Лео Лима по време на официалното си представяне.
06 Януари 2009 11:42
Поредната ГЛУПАВА, миризлива синя партенка!!!
Няма такова интервю с този футболист!!!
06 Януари 2009 11:43
Голямото потъване
6 януари 2009 | 11:32
От: Никола Костадинов

След Фелипе Да Коща с ЦСКА се разделиха още двама играчи - Ненад Настич и Митя Морац. Това реши на свое извънредно заседание днес Арбитражната комисия към БФС. Очаква се решението по казуса на четвъртият футболист на "армейците", който се опитва да избяга от клуба - Евгени Йорданов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
06 Януари 2009 11:46
Никой никъде не "бяга"...
Просто се отърваваме от вече ненужните ни и излишни , с нищо не показали , че заслужават да играят в ЦСКА футболисти....около 11-ет на брой!!!
06 Януари 2009 12:11
"Боклукчиите" изпуснали португалеца?
Това е добра новина. Ще е интересно и тая година при тях.

06 Януари 2009 12:18
Интересно ако не получат концесията за боклука на София, как новите собственици ще издържат "боклукчиите" ?
Те загубиха, сега обжалват и покупката на цска по всичко личи, че е свързана с борбата. Още повече, че за тях е БСП. Партията - майчица продължава да ги обгрижва.
06 Януари 2009 13:16
Докич, както винаги е нащрек за Великия отбор
Да кажеш нещо там за Бай ганьо или отбора Ма за там немаш инфо
Доколкото имамм нек'ва инф. - Е. Йорданов е отказал разтрогване, а Настич и Морац и Коща се чупат. И к'во от това Ред е на църното вратарче
06 Януари 2009 13:21
Пак четеш избирателно. Нещо да постнеш за Т О Я, дето се е умислил нещо какви трансфери ще прави
06 Януари 2009 13:22
Господин БЕВЕРЕН, написал си следното:
**Никой никъде не "бяга"...
Просто се отърваваме от вече ненужните ни и излишни , с нищо не показали , че заслужават да играят в ЦСКА футболисти....около 11-ет на брой!!! **
Сега, че бягат, ами бягат и кучетата в "Борисвоата градина"го разбраха, но въпроса ми към теб е друг:
---Като голям ЦСКА-р, вземи да кажеш на форумното братство, за последните 15 години колко футболисти, треньори и менижьри осъдиха ЦСКА за неизплатени пари? Като нищо може да сте на първо място в цял свят по този показател. После вземи една свещ, запали я и с нея търси такъв случай в "Левски".И чак тогава обяснявай на аудиторията къде има и къде няма пари...
06 Януари 2009 13:23
А бе момчета , спокойно, не се карайте.
ЦСКА пак ще е шампион.
Като говорим за състави - вие от Ле.ски кога ще си върнете Топчо, Мечо и другите приказни герои, че да може да се смеем отново !



______________________
Животът е радост и тъга
06 Януари 2009 13:26
Нещо и статии за вас нЕма Или работите по засекретен план 2011
Дай да чуеме нещо
06 Януари 2009 13:28
Lowec..... Т.Батков не платил някаква си реклама - и каква е връзката с Левски . Разбирам да е спрял заплатите или да не е плащал за осигуровки......или да си разпродава отбора. А то - скука. Даже и трансфери няма

Редактирано от - ico7:2 на 06/1/2009 г/ 13:29:57

06 Януари 2009 13:39
С Мечо и Топчо дали ще се смеете незнам, ама ние с Минка Свирчоко, ще го направим...
06 Януари 2009 13:44
Да не забравяме, че дали Нове, Титан, Бай мангал, Лупи и др. герои са собственици на чеврвения тим, има една истина и тя е ЦСКА !!!!!.
А в Говежда - скука, много ясно, там винаги е така....
Та има една поговорка: "Подобре на хората в устата, отколкото в краката"
06 Януари 2009 13:51
А то - скука

Е па то при вас си е така още откак Борат натири .... Ама сега чекам новото шоу- дедо Боре Шмайзеро да изнася компютърни уроци по TV-то. Нали за това брои шекелите и го изпроводи у Немачко, компютърджия да става.
06 Януари 2009 13:53
Преди няколко дни го казах, сега пак ще го напиша.Спретнаха този извънреден арбитраж, до колко е законно незнам, само и единствено заради Да Коща.Пенев и ЦСКА му дадоха шанс да покаже че е футболист, за благодарност той разтрогна.Ако държеше на тези дето са му дали шанс за изява, щеше да си оттегли молбата за арбитража и да се договори с клуба.Но при създалите се обстоятелства, за предпочитане е да си ходи, защото трудно ще е приет от публиката.Друг е въпроса че за него можеха да се вземат пари но и това са последици от "мъдрото" ръководство на Апашо. За другите анонимни некадърници като Настич, Зе Руй, Морац и т.н няма какво да се коментира
06 Януари 2009 14:14
Lowec, ами новини няма. Партенки със син оттенък-бол. Но пусто си пазя имиджа и бЕгам колкото се може по-далеч от тях. Сега, примерно, ако пусна това на Спортлайн, че булката на Бижутера му правела въртели за връщането, несериозно някак си изглежда. Това са кухненски истории и не са за показ, колкото и да са верни.
Ама, понеже от няколко дни, неколцина от вазе се мъчат да турят знак за равенство между бъркотиите у вас и стагнацията при нас ще ви дам инфо което исках да ви го спестя. Около НГ на гости у нас беше един от световните спецове по финансовите кризи. Няма да му откривам името щото не ме е упълмощил. Футболът не го интересува, но не издържах на напрежението и го попитах като как ги вижда титаниците на Армията. Човекът се запозна първо с икономическите показатели на боклукжиите за м.г. и отсече: "При 54 милиона оборот, максималната печалба от светосъбирането е 15-20% максимум. От тях пряко сила за ПФК ЦСКА ЕАД ще бъдат заделяни суми около санитарния миниум." Сиреч ще дават мъни да шавате.
Целта на тази фирма е да използват червения клуб като средство към цел. Да се преборят за останалите 17 общини в София. За вас, колкото-толкова. Ако не стане работата със спечелването на търговете в сторицата, не се знае-знае ли се, дали по-добре да не остане Ликви да си свърши работата.
06 Януари 2009 14:31
При 54 милиона оборот, максималната печалба от светосъбирането е 15-20% максимум.

Dokich те се надяват титаните да крият по-голямата част от печалбата и да я заделят за Цецика .
06 Януари 2009 14:31
А по-горе, за статията: К'ви пъртини бре, снЕг до глезените , а сигурно терена требеше да е излизан за примадоните
Ние сме тичали навремето по терено в снег до колена в лютите зими, а тренера ни караше да ритаме и с баскетболни топки, в снега, егати ужаса Още помним, деснио крак ми беше вече, като двойно действащ газов амортисьор накрая.
Да, ма напролет фърчиш като финикиец, а топката ти е перушинка След тренировка, три кебапчета с гарнитура и две лимонади за отличилите се.
Тренера викаше, че там по бразилско било така с тренировките, па ние викаме, нали нема снег , а он дума: "Да, ама има яко песок" /ударението е на О-то/
Що мене ме не турат за тренер , знам и други фатки, та вечерно време, да гледат само да прилегнат по-бърже, за глупости и немоат и да помислат даже
06 Януари 2009 14:33
Айде като ви липсват "новини" да ви бутна една
Адвокатът на "Пари Мач": Батков няма право да ръководи футболен клуб
Вто, 2009-01-06 13:17
Адвокатът, който представлява "Пари Мач" при иска за 50 хил. лв. към Тодор Батков - Петър Величков заяви, че носителят на орден "Стара планина" поо закон няма право да ръководи футболен клуб.

"Много съм напрегнат, защото трябва да се явя пред комисията, но мисля, че в Закона за адвокатурата пише такова нещо” – заяви Величков. „Аз не го казвам това. Вземете Закона и го прочетете. Става дума за сериозен колега, аз трябва да взема Закона и да се подготвя. По темата за „Пари Мач“ засега нямам какво да ви кажа. Френски адвокат ме е пренаел по случая. Казах, че не зная дали лицето Тодор Костадинов, което е ответникът, е Тодор Батков, защото в България има съвпадение на много имена. Мен не ме интересува физиономията, а дали това лице дължи сумата" - заяви Величков.
06 Януари 2009 14:40
"При 54 милиона оборот,

Докич, ти сериозно ли
"Титан" са в 2/3 от общините в България. А в София преобладават гербаджиите, като общински съветници, начело с боголюб бойко, /син център нападател /, такаче, не ги мисли 54-те милиона , само де.
06 Януари 2009 14:40
Lowec ти си само за треньор на националния.....представям си Бербата как ще тича у снего с баскетболна топка
06 Януари 2009 14:42
Ловец, само хоро да играят 2 часа и ще е чудо... Той Еду караше пичагите от Локото да играят аеробика по половин час и го изгониха, че ги тормозел...И повече да не приказвам...
06 Януари 2009 14:45
Ице, шъ тича та пушек ше се дига, а на вратарите и левата и десната плешка се ше са изтръпнали
И казах, вечер ше гледат как само да се примъкнат до одъра
Само ми требат пълномощия като на Гуус Хидинк, например и
06 Януари 2009 14:47
Бре хора, бре, говорите за 54 милиона и ЦСКА ... Що така?Забравяте, че има и партии любими и разни, а те боси ли ще Одат???
06 Януари 2009 14:48
Ловец, вместо с баскетболна топката може да е медицинска
06 Януари 2009 14:57
Пешев, не бъзикай се с тежките топки, а търчи да си платиш промилите на общината, респективно на ТИТАНИТЕ, та те да имат парета за любимата ти ЦСКА.
06 Януари 2009 14:57
Ше ги тупаме и мачкаме и тази година, напред Лъвове!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД