:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 224
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Националите пак ги чакат празни трибуни

Въпреки проблясъка срещу Италия феновете нямат сериозен интерес към втората световна квалификация срещу Армения
СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Пред овехтелите каси на ст. "Васил Левски" на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от време на време вчера се мяркаха самотни фенове, търсещи билети за мача на националите срещу Армения. Пребоядисаните гишета на ул. "Гурко" пък изобщо не работеха в неделния следобед.
Въпреки силната игра и добрия резултат, които българският национален отбор постигна в първия си мач от световните квалификации за Мондиал '14 - срещу Италия (2:2), селекцията на Любослав Пенев отново ще остане без сериозна подкрепа от трибуните на ст. "Васил Левски". Миналия петък едва около 15 000 зрители видяха на живо хъса на нашите срещу европейския вицешампион, а присъствието се очаква да е още по-слабо утре вечер, когато на Националния стадион ще гостува тимът на Армения за втория ни мач от гр. "В".

Причините отново са комплексни и се крият не толкова във формата на "А" тима, колкото в политиката на БФС. Независимо че предстоящият съперник не може да бъде никакъв дразнител за българската публика, от централата отново определиха високи цени на билетите - 30 лв. за сектор "А", 20 лв. за "В" и по 10 лв. за "Б" и "Г". Пропуските бяха пуснати в продажба вчера, когато пред единствената работеща каса нямаше почти никакво присъствие на фенове. Освен всичко останало двубоят с арменците е в работен ден, с късен начален час (21 ч.) и ще бъде предаван пряко по БНТ1.

Същевременно Софийският районен съд осъди трима от петимата хулигани, задържани по време на мача с Италия. Двама ще останат в ареста 10 денонощия, а третият - 15, и освен това всеки от тях няма да има право да посещава спортни мероприятия за срок от 2 г. Задържаните непълнолетни момчета пък бяха предадени на близките им и ще бъдат съдени допълнително.

Вчера националите подновиха тренировки на лагера в Правец, след като получиха почивен ден в събота. Единственият играч със здравословни проблеми е Иван Иванов, който има навехнат глезен на десния крак от мача с Италия. Днес ще стане ясно дали централният защитник на сръбския "Партизан" ще може да вземе участие в двубоя с арменците.
120
1862
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
120
 Видими 
09 Септември 2012 19:15
Националите пак ги чакат празни трибуни

Пуснаха билетите за Армения - чакат се минимум 25 000 запалянковци

Натисни тук
Да видим кой ще познае
09 Септември 2012 19:24
Как левскарите разбират понятието "коректност" - натисни тук.

Всичките банани ли подарихте на Карвальо или си запазихте и за вас?

09 Септември 2012 19:37
Червено садо-мазо
Ще станем ли свидетели на първата истинска в историята на България революция?

Интензитетът на започващия трус е трудно предвидим. Народът (привържениците на ЦСКА) бавно загрява за случващото се. Дали те ще въстанат срещу статуквото или по български отново ще поемат всички негативи?
Лайсна ти загря ли за революционер
09 Септември 2012 19:52
Лайсна,че си бил при Сергейчо и Първанката днес бил си,но кажи какво ще побеждавате да викахте като криводолски фунии - победа,победа?
А ти целуна ли Патрашкова?
09 Септември 2012 19:53
Революцията в Левски бе извършна тихомълком. Привържениците дори не разбраха какво се е случило, че в момента ги управляват кагебейците.
09 Септември 2012 19:59
Лайсна,пак ще се насадиш на пачи яйца с това оцветяване!Някои неща не са по силите ти.
09 Септември 2012 20:01
Лайстна ,ако това ще те направи по-революционер ,да ти пратя малко банани.
09 Септември 2012 20:03
Е, накрая разбрах, че след революцията на герена са останали банани. Благодаря Косатке, задръжте ги, имате нужда от тях.
09 Септември 2012 20:10
Лайсна,ти купи ли си билет за мача България - Армения?
09 Септември 2012 20:14
Патрашкова, Твиреме, е човек на Трактора, а трактора е върл левскар, един от най-големите мафиоти в България. А аз съм един скромен човек, защо да се бутам между шамарите. Но ти би могъл да плениш нейното сърце.
09 Септември 2012 20:17
Лайсна, едва ли в този форум има по-велик Шампион по неадекватност от теб. Вашите форумни фракции сами говорят за садо-мазо революции, ти продължаваш тъпо но упорито да бъркаш цветовете. Толкова ли не схващаш за какво иде реч или просто си дотам. Що не коментираш н-тите декларации. Или очакванията ти от утрешната среща на феновете в градинката на която, предполагам, ще си на първа линия. Вместо това, точно сега, намери кога, са ти се прияли банани.
09 Септември 2012 20:18
Не, докато това БФС управлява футбола ни, няма да ходя на мачове на националите. Все пак им пожелавам успех. Има две-три момчета с голям прогрес в играта - Манолев, Г. Миланов, дано скоро отидат в големи клубове .
09 Септември 2012 20:21
Докич, твоята неадекватност няма кой да оспори, особено моята скромна особа. Само неразбирам защо да не поговорим за Левски? Всички знаем какво се случва в ЦСКА, но при вас е като в абсолютно черна дупка.
09 Септември 2012 20:22
Лайсна, а ти обичаш ли шкембе-чорба
Натисни тук
09 Септември 2012 20:24
Да, Докич обичам. А ти харесваш ли кагебейци да ви управляват?
09 Септември 2012 20:24
Уви,Лайсна,Патрашкова е вярна до гроб на червената линия и на нас не бръща дори внимание за едно добър ден.Ти обаче имаш огромен шанс,сърцето ми го усеща,а то досега не ме е подвеждало! Ти си готин млад интелегентен ЦСКАрин,тя е усмихната образована и мустаката.Абе родени сте един за друг!
09 Септември 2012 20:27
Лайсна, само да попитам и ако може, знам че ти е безкрайно трудно но направи поне веднъж в името на форума свръхусилия да не се обясняваш с чаршафи. С да или несамо отговори, много те моля. Това също ли е част от моята неадекватност.
Dokich
04 Сеп 2012 22:23

Лайсна, когато ти направиш това което аз вече съм направил ще си взема бележка от забележката ти.
Припомням. Винаги поздравявам безусловно когато ни биете. Нещо повече, последният път при 1:3 на Герена даже не изчаках края на мача и не само честитих но и изразих респекта си от хубавата игра която направихте. Когато пиша за някои легенди, примерно Димитър Якимов, винаги преди името и фамилията квалифицирам с Великият. Крум Янев си замина от теб нямаше и едно Бог да го прости! Аз добавих и спомени само в най-положителен смисъл. И още и още.
Не ти ли прави впечатление също, че доста цесекари се изказват изключително критично за етичните зиг-зази на ДБ.

09 Септември 2012 20:27
Щом се е обвързала с един заклет левскар, заради който можеше най-малкото да бъде осакатена, защо да не се хване с някой друг си фен? Очевидно е привърженичка на силните емоции.
09 Септември 2012 20:30
Щом обичаш шкембе-чорба бягай тогава да изядеш една в знак на солидарност с Карачанаков.
А на тъпанарският подход на въпрос да отговоряш с въпрос, какво ти пречат на теб кагебейците. Нали без 9.9.1944 никога нямаше да има ЦСКА "Не знам кое име" и ти може би, едва ли не, би бил фен на АС-23.
09 Септември 2012 20:33
Докич, твоите поздрави не са искрени, задръж ги за себе си. Ако щеш вярвай, но до преди 17-18г. стисках палци за левски в международните ви мачове, радвах се, когато побеждавахте. Но при новите условия това не може да се случи, няма как. При тази злоба към ЦСКА, необяснимо желание за мъст, не, не. Чак такъв самарянин не съм. За това не ви поздравявам. И съм искрен, за разлика от теб.
09 Септември 2012 20:34
лайсна, ти в уикипедия ли прочете, че трактора е левскар? Щото там пише, че и ал сеска била наследничка на АС 23 - Ал Сеска - АС 23. Схващаш ли
09 Септември 2012 20:36
Да, има светлина в тунела - Литекс, Лудогорец, „Левски", Славия... може би Черно море и Черноморец също, но на другите места положението е тежко.


докич,

танев е поставил присъда на любовта на пияните гарджета с двугодишното отборче, на което се мъчат да присадят историята на ботев на селския. въобще не се е сетил, че съществува подобен тим. толкоз по въпроса за регионалното им значение.

между другото, напоследък берое прихващат същата тъпота като гарджетата и нещо се самонавиват. което, естествено, само показва, че всички уважават и се страхуват от левски. в края на краищата се сравняваш с нещо, към което се стремиш.

националите - цените на билетите са нормални, времето засега твърдят, че ще е хубаво. делничният ден и часът на мача могат да се окажат пречка за посещаемостта, но след спектакъла с италия съм оптимист.
09 Септември 2012 20:41
Лайсна, неспасяем си! И от къФ зор според теб да не дам израз на чувствата си. Аз обичам Левски чрез футбола а не Футбола заради Левски. Ако въобще можеш да схванеш за какво иде реч.
Хубаво се заричам да те оставя сам на себе си. Самодостатъчен си!
Колкото до това кога на кого си стискал палци именно заради такива неадекватници престанах да ви пожелавам успех в ЕКТ. Ако въобще си обърнал Фнимание. От 2-3 год. насам. Но ако случайно успеете, честитя ви. Защото така съм се самовъзпитал. Та, как те оприличаваха на първа страница в политфорума. И откъде се усети и си би камшика.
09 Септември 2012 20:41
Лайсна,неистово не се разделяте със съветското си име,пък кагебейци ти бръмчат в главата...
09 Септември 2012 20:42
Evasion09 Септември 2012 20:34

лайсна, ти в уикипедия ли прочете, че трактора е левскар? Щото там пише, че и ал сеска била наследничка на АС 23 - Ал Сеска - АС 23. Схващаш ли

Евасион,Лайсната много добре знае,че Трактора е собственик на "Левинс".Ти него няма да лъжеш!Това го има и на билбордове...
09 Септември 2012 20:49
Онзи, може и да е случаен пропуска може и да е нарочен.
Съгласен съм, че във футбола, така е не само у нас, повече от нормално щом има противопоставяне, другото име на уважението е омразата. Гледам вече по-скоро по инерция феновете от третите отбори понякога се опитват несполучливо да сложат знак за равенство с це-се-ка-а. Но и те прозряха, че в жалкото състояние в което се намира клуба от градинката някак си не се получава.
09 Септември 2012 20:51
Еее,то и Божков -Левскар ,ама беше собственик на червените.
09 Септември 2012 20:52
По темата:
Според "СЕГА" - на мача България -Италия са били 15 000,
според "Топспорт" - 20000, Натисни тук,
а според "донбалон" - 25000 , Натисни тук
Аз лично съм песимист, и смятам, че бройката е била 15 хиляди заради скъпите билети, 4-те почивните дни и късния час.
С Армения ще са още по- малко, заради скъпите билети и късния час. А следващия ден е работен.
БФС и перуката използват връзките си в някои медии за да рекламират националите и първите три домакинства,
защото това е единствения шанс да вземат някой лев.
След мача с Дания - всичко ще е ясно / че нямаме повече шансове/ и следващите две домакинства ще са пред празни трибуни.
А ето малко статистика от други мачове:
Шотландия - Сърбия , 47 000 на стадиона
Уелс - Белгия, 20 000
Дания - Чехия, 24 000
Германия- Фар. острови, 32 500
Казахстан- Реп ирландия, 9 500
Холандия- Турция, 53 000
Естония - Румъния, 8 000
Андора - Унгария, едва 700
Русия- Сев. Ирландия, 12 000
Азербайджан - Израел, 15 000
Люксенбург - Португалия, 8000
Молдова - Англия, 10000
Черна Гора - Полша, 11 400
Финландия -Франция, 35 000
Грузия -Беларус, 10 000
Така че посещаемостта от 15 000 с мача с Италия може да се разглежда като успех за БФС,
т.е. политиката им да започнат с 3 домакинсва и да изсмучат пари от скъпи билети им носи успех.
Те много добре знаят, че нямаме шанс за класиране в тази група.
Определено футбола в западна европа се радва на по-голяма посещаемост.
09 Септември 2012 20:53
Evasion, хората знаят кой стои зад ВТБ, пише тук-там. Това че затваряш очи, е твой проблем. За трактора съм чел на много места, в момента не се сещам къде. Но щом открия, ще напиша.


Докич, по принцип съм отстъпчив човек, понякога дори ме упрекват в мекушавост. Но когато се събереш с твърди, бетонни глави, няма начин, ставаш като тях. Добре, че само във форума съм такъв, но се плаша това ново качество да не се пренесе и в реалния живот. Би било ужасно.
09 Септември 2012 20:55
Косатка,още по-интересното е,че и Митьо Гърнето е левскар!
09 Септември 2012 20:57
Като гледам само Лайсната не е на банкета...Пък може и от там да пише. За да се сети и за кагебейците,знае ли човек
09 Септември 2012 21:05
Твирем това обяснява защо ще съдят дучето
ЦСКА съди Дучето за 30 000 лева
Лайсната ще го изкара, ако не кагебеец-поне от ДС. За Гърнето говоря,щото дучето повече от ВКР не може да е -нали е армеец.
09 Септември 2012 21:09
Лайсна, кагото се научиш да следваш темите, а не постоянно притиснат от факти и аргументи да преминаваш на нови или да прибягваш до "спасителните" сламки: " И тия и ония са маскари" и "А вие, защо биете негрите" ще ти обърна пак Фнимание. С радиоточка лаф не се получава.
09 Септември 2012 21:10
Русия- Сев. Ирландия, 12 000
бре ,Русия по зле и от нас. И Дон Капело там...
09 Септември 2012 21:10
Evasion,

You rock, man

Aл Сеска -23 = АС 23 = Цецка
09 Септември 2012 21:13
Статистик,ти сигурно на мач ходиш само когато победата е гарантирана? А ние НЕстатистиците ходим игра на футбол да гледаме.Сигурно сме гламави?
09 Септември 2012 21:13
"Ние, многобройните фенове на ПФК ЦСКА София, искаме нашата светиня да не е опетнена с допинг истории, неизплатени заплати, уредени мачове, продадени титли и т.н. "
А дали са взели съгласието на Лайсната преди да направят най-сетне това конгениално откритие.
09 Септември 2012 21:41
И преди и сега, САМО ЦСКА
09 Септември 2012 21:43
Лайсна, неспасяем си! И от къФ зор според теб да не дам израз на чувствата си. Аз обичам Левски чрез футбола а не Футбола заради Левски. Ако въобще можеш да схванеш за какво иде реч.


Щом обичаш Левски чрез футбола, защо не обръщаш повече внимание на футболния Левски, а постоянно вадиш материали за ЦСКА? Изглежда, защото любовта ти към Левски минава през задължителната омраза към ЦСКА!? И още нещо - щом обичаш футбола изобщо, защо не коментираш повече клубовете, в които се играе истински футбол? Май нещо ме посъгваш, а?
09 Септември 2012 21:46
"За представянето на нашите отбори в евротурнирите какво да кажа?! Ноу комент... няма смисъл да говорим", добави 33-годишният врачанин.
От врачанско нищо не става, ноу комент
09 Септември 2012 21:48
"Ние, многобройните фенове на ПФК ЦСКА София, искаме нашата светиня да не е опетнена с допинг истории, неизплатени заплати, уредени мачове, продадени титли и т.н. "
А дали са взели съгласието на Лайсната


Докич, наистина си неадекватен, не съм в състояние да ти отнема палмата на първенството! И аз желая името на ЦСКА да не е опетнено, да не бъде замесвано в каквито и да е скандали. Някога да съм писал обратното?
09 Септември 2012 21:54
То си е речено от памти века - "Враца,дето и гарга не каца". Виж Монтана е друго нещо,чет нямат имената дето е носело селището,абе фурнаджииски лопати от сой...
09 Септември 2012 21:59
Статистик,ти сигурно на мач ходиш само когато победата е гарантирана?
А ние НЕстатистиците ходим игра на футбол да гледаме.Сигурно сме глапави.

Eh, twirem,
това кога ходя на мач не е по темата, ама и твоите коментари са като отговорите на Иванчо когато го питали какво
си мисли като му показвали картини на известни художници. А той отговорил, че си мисли за е.ане.

09 Септември 2012 22:04
ОК пипъль. Гет реди! В един глас! СТО ГОДИНИ КРАСОТА ВЯРА БОРБА!
09 Септември 2012 22:06
Статистик!
09 Септември 2012 22:07
[size=2]Ама вие какво искате от тази Лайсна, не знам. Човекът е подготвян да дава отпор на опоненти с подготовка в дружества от системата на "Георги Кирков"Ами неадекватен ще бъде, разбира се. Въпреки, че според собствените му убеждения, той ни бил поднасял с отговорите си. Ние от своя страна се кефим,, че противникът ни е такава слаба ракия и му налитаме. Ама до кога? Утре като ги изпратят да заместват афедето във В-ето, ще трябва да се кефим само със сто години вяра надежда и прочия... Пазете Лайсната, винаги ,може да ни потрябва[/size=2]
09 Септември 2012 22:33
tvirem,
на мача България -Армения няма да ходя /за да ти покажа, че не ходя на мачове само когато победата е гарантирана/ ,
а ти сигурно не си ходил на мач от години, защото от години не се играе футбол по нашите ширини.
09 Септември 2012 22:40
Как ли се отразява на мижитурството:
http://www.youtube.com/watch?v=6jxsnIRpy2E&feature=related
От великия Марк
09 Септември 2012 22:51
Както го казвам: От Вълка всичо е непредсказуемо".
09 Септември 2012 23:08
Арменците непрекъснато прогресират. Играят бързо, комбинативно, технично и грамотно. Само с гол ентусиазъм ще ни е много трудно. Контрите им са убийствени. Защитата ни е доста неориентирана. Дано Любо успее да я синхронизира. Иначе много ще си патиме. Хубаво е, че се върна духът в отбора. Това е само първа крачка. Малко класа, малко публика. Логично. Иначе часът за мача и цените са идиотски. Пропадането беше дълго. Изкачването нагоре ще е бавно и мъчително. И тези квалификации ще ги пишеме за обиграване. Няма как. Много реформи и работа са нужни за пробив и завръщане на старите позиции. Дано да успеем.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД