:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА се чуди какво да прави с аржентинец

Спуснатият отгоре Скиорили не е нужен на Стойчо Младенов
СНИМКА: СПОРТАЛ
В събота бразилецът Тасио (вляво) бе един от тези трима новокартотекирани, които направиха официалния си дебют за ЦСКА. Другите бяха Сержиньо и Александру Пакурар.
Аржентинският футболист на ЦСКА Себастиан Скиорили е изпаднал в странна ситуация. Той има договор с клуба чак до лятото на 2014-та, но няма особени изгледи да играе. Причината е, че треньорът Стойчо Младенов не включва атакуващия халф в сметките си. Наставникът не приема факта, че Скиорили не е привлечен в клуба по негово желание, а е спуснат "отгоре". Възможно е даже южноамериканецът да бъде преотстъпен. Той има и италиански паспорт, което ще улесни картотекирането му.

В ЦСКА явно са започнали да преодоляват трудностите и да вярват, че УЕФА няма да отнеме на клуба лиценза за евромачове, защото Стойчо Младенов вече прави планове за привличането на още играчи. След победата с 3:0 над "Ботев" (Вр) наставникът заяви, че вече си прави сметки за зимна селекция.

Факт е, че футболистите на ЦСКА получиха заплати в дните преди този мач, което успокои обстановката. Авторът на два от головете срещу врачани Абел Анисе призна, че вече всичко е наред и в отбора мислят само за футбол. Младенов обаче не си призна, че води дълги преговори за намаляване на заплатата си. Но за тези водени разговори разкри изп. директор на "червените" Венцислав Живков.

Ръководството на клуба е решило да стимулира още повече играчите за гостуването срещу "Лудогорец", като ще им обещае премии за спечелване на точки. Заради финансовата криза в клуба премиите бяха спрени, но ще бъдат върнати еднократно заради важността на мача.

"Да, "Лудогорец" е шампион, но ние ще излезем за 3 точки в този двубой", заяви Стойчо Младенов. Той изрази надеждата си, че тази седмица ръководството и адвокатите на клуба ще сторят нужното, за да бъде картотекиран Мишел Платини за двубоя в Разград и да може да играе. Треньорът не скри, че бразилецът е изключително важен за схемата му, тъй като не само създава, но и реализира положения.
55
1299
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
55
 Видими 
16 Септември 2012 19:56

Малеиййй ЦСКА се чуди. Що за дивотии
16 Септември 2012 19:59
Ами така е, щото при агента от ДС Тара, нЕма чудене. Там нещата са по план
16 Септември 2012 21:02
Да се е навъртал насам един пъдпъдък,търсейки един Ловец?
16 Септември 2012 22:17
.
16 Септември 2012 22:30
Rince, не съм гледал нищо и съм се зарекал, сега-засега , да не коментирам дереджето. За това и въпроса ти предизвика в мен единствено асоциация с оня виц, дето същността му е в отговора на питане на дядо поп: " И трите дядо попе, и трите".
16 Септември 2012 22:46
Ловец, ма голяма любов имаш ти към Батков - все за него си мислиш
Днес - рутина и победа по инерция. За всеки случай бяхме купили съдията. И мача. И бяхме платили и за формално нарушение на правилата - в случай, че не победим, да преиграваме. Свиквайте
17 Септември 2012 08:55
Видях на видео головете. Породиха се сериозни съмнения за феърплея в този двубой. БФС би трябвало да разследва мача. А дано, ама надали!

Да живеят Сараево и другите евроанонимници, които "разкриват" измамника в родното първенство!
17 Септември 2012 09:09
@Тънката лайсна
Видях на видео головете. Породиха се сериозни съмнения за феърплея в този двубой.

чукча-писатель, а не читатель, иначе щеше да прочете какво е написал Evasion над неговото мнение
17 Септември 2012 09:28
Лайсна не си спомняй ,за на Мура *ура ,ами гледай да не ти орежат квитанцията.
Шокиращи данни за източването на ЦСКА са излезли покрай направената пълна финансова ревизия на клуба. Това е най-обсъжданата тема сред постоянното присъствие фенове на "Армията" през последните дни. По техни думи, квитанции с изразходвани суми за "хващане" на журналисти са видели представителите на "ЦСКА Възраждане", които се запознаха с документацията на клуба. Сумите са били изплащани ежемесечно и никак не са малки, твърдят феновете. Освен това са причислявани и като разход на клуба, каквато е практиката на боклукчиите.
17 Септември 2012 10:33
Понеже, обаче, защото съм си турил забрана дереджето да не го коментирам, какво ми направи Фпечатление. Миналият кръг ЦСКА победи в Своге Миньор с 1:4. Титуляр започна Станко Машината. Оправда изцяло доверието. Вкара два гола. При положение, че няма попадение дори в контрола за цялата си кариера. Онзи ден за "благодарност" за това чутовно постижение го турят на пейката и влиза при решен мач, 3:0 срещу червеният фенер на групата Ботев Враца в 82 мин.колкото да "заработи" едни пари за евентуална проекто-премия. Породиха се сериозни съмнения за феърплея в онзи двубой. БФС би трябвало да разследва мача. А дано, ама надали!
Да живее Мура с к... и другите евроанонимници които "разкриват" измамника в родното първенство!
Послепис. Прекрасно известно е, че лайсните няма сила на планетата и три села наоколо да ги убеди, че Левски има ресурс дори да победи в учебна игра собствените си юноши. Най са убедителни в "аргументите" си за мачове които не са гледали!
А уж не четяли га. Който с пълна силна продължава да развява знамето на Директивата. Въпреки, че самият СМ, честно и без бой от милицията си призна, че е излъгал с цел да мотивира играчи и публика в името на: "Ние пеем само за победа".
17 Септември 2012 10:42
И малко инфо за идиотите...Само ЛФвски остана единак в битката за титлата. Сам срещу всички. Никой не им ляга, никой не се съобразява с тях. Сами с една банка и едната участ да са любимия отбор на всички власти.
Феновете на сините извадиха от нафталина транспарант и го издигнаха в Стара Загора : "Сами срещу всички". Мил спомен от времето на господин Лафчис.
Така си беше. Марсиньо чакаше сам самичък Акалски да наака едно центриране и да му побутне топката в краката.
Де Карвальо след толкова мъки да облече синия екип си беше направо в депресивно състояние. Неговите разиграват в ляво, подават на Пелето, а той сам. Половин минута никой не идва да се отрие поне в изпотената му фланелка. А времето хладно. Сам. Какво да направи, като му подават топката и е сам!? Ами ще я ритне. Да дойдат да го прегърнат, да се стопли.
И всички заедно, осиротели, отново сами да се опълчат на статуквото. Каква участ само? Какъв характер!?
Като в един спомен от турско: "Събрали сме четата, засукали сме мустаците, набучили сме пищаците. И изведнъж - турци!? Те двама!? А ние ... сами!?"...
17 Септември 2012 10:44
Уважаеми Dokich, понеже си си сложилзабрана, не коментираш.

Миналият сезон когато се говорише за феарплея на мачовете на обора в Монтана и Враца
те не бяха червени фенери и всичко беше ОК. Сега ЦСКА не може да бие като домакин Враца.

Голяма работа сте. Ама всички до един. Все едно на калъп сте правини.
17 Септември 2012 10:52
БЕВЕРЕН
бил път до Стара Загора да гледа мача на Левски. Бравос!
17 Септември 2012 10:59
.
17 Септември 2012 11:00
Породиха се сериозни съмнения за феърплея в този двубой. БФС би трябвало да разследва мача

Къде точно се породиха, лайсна? И кога? Преди или след като... таковата... ти си знаеш
P.S. БФС е синьо, пиши направо на УЕФА да разследва двубоя. Макар че и от УЕФА нещо взеха да посиняват напоследък
17 Септември 2012 11:08
Ильо, пиша като за теб. Бавно и напоително.
Първо, не коментирам дереджето. Дообяснявам иде реч за актуалното състояние на ПФК Левски АД. Сега, ясен ли съм или да викам за кой ли път дон Атлети да помага с моливите и чертежите. .
Второ, горният ми пост е реплика на изхождането на Лайсната. Напрегни целият си виртинтелектуален потенциал и виж до какви мъдри прозрения е достигнала ТЛ и после се опитай да "разгадаеш" доколко съм успял да го поднеса с припомнянето на включването и изключването на Станко Машината в последните два мача. "Съмненията" си за феър плея съм ги адресирал касателно двубоя с Миньор в Своге.
Трето, вместо да се занимавате с дрън-дрън ярини вземете отношение по следното инфо
Упорството на „Титан" да продаде акциите на ЦСКА на разумна цена е вбе­сило най-крайните ултраси на отбора от сектор „Г". При­вържениците се обе­динили около идея­та, че не могат да гледат потъването на любимия си тим безучастно и ще по­емат нещата в свои ръце.

Отделните фракции са се разб­рали да причиняват умишлено инциденти на мачовете на ЦСКА, които авто­матично ще водят до наказания и глоби за клуба и по този начин ще удрят по джоба Димитър Бо­рисов и Иво Иванов. Необичайната фор­ма на вендета цели да покаже на босо­вете от „Титан", че са нежелани от пуб­ликата и че сдаване­то на властта е чака­но като празник.

ММ
17 Септември 2012 11:20
Болен мозък ли е Лайсната? И защо....

Блогът на Драгой
17 Септември 2012 11:42
Вие какво сте се заяли с Лайстната. По добре си погледнете Драгойчев.
17 Септември 2012 11:59
Що?
17 Септември 2012 12:11
др. драгой:
увреденият ГА-га неспирно твори


бе и ти не падаш по-долу, на стари години тендовагинит ше пипнеш
17 Септември 2012 12:16
ильо, я кажи нещо за Нилсон Антонио - казват голяма дзвезда бил
17 Септември 2012 12:53
Драгой, За чорбащината на га си има и задължителната базова предпоставка. Баща му е офицерин от БНА. Знам го от самият га когато пътищата ни се засякоха на световното през 2002 в Япония. Дали това е многоуважаемия Hauptmann може само да допускаме
17 Септември 2012 13:07
сега видях годината на раждане на ГА - единствената роднинска връзка, която бихме могли да имаме с него, е той да ми е по-голям брат - обаче имам сестра (за разлика от оня виц)
а и факторът бащинство не винаги е решаващ в това отношение - в БНА началник-щаб на батальона ми беше върл лефскар (майор К.), койтто рядко пропускаше някоя събота да не ме назначи за дежурен по поделение
17 Септември 2012 13:18
Докич, допусках го, но не всички офицери от БНА трябва да се чустват виновни за конспиративната природа на уж цивилините си чеда Колкото за твоя приятел Хауптмана, аз също му вдигам палче за търпението, с което изчаква моите по-цивилни изяви, за да громи в своя си "тролски стил". Яиждам, че в крайна сметка един батареец може да намери приложение на общата си култура като протяга ботуш да препъне някой кандидат ефрейтор като мен, но пък чак с толкова сложни диагнози не би трябвало.
Само и замо за да ме сравнява с децата на свои колеги, с които е делил залък по маневри на варшавския пакт. А моят баща, /лека му пръст/, е бил артелирист във втората фаза на последната война, герой от Драва Соболч...
Демобилизраният, но не деполитизиран капитан, ще трябва да търси други допирни точки, докато ме дамгосва като Га-га
17 Септември 2012 13:51
ильо, я кажи нещо за Нилсон Антонио - казват голяма дзвезда бил

Ако е толкова добър чий ще го търси в БГ. Виж друго си е Каканачков.

Абе първенство, в което още ритат играчи като Тошко Янчев и аз ще съм звезда
17 Септември 2012 14:05
Абе, другарю капитан, ти що не изпълняваш заповеди, бе? Нали ти заповядах, да не четеш Драгой! Отразява ти се на морално-политическата подготовка.
Току виж си разбрал, че ГА пише простотии, с чисто комерсиална цел, възползвайки се най-цинично от фенската привързаност на такива като теб и Лайсната
17 Септември 2012 14:11
др. майор, не мога се удържа; да не прочета новата уводна на драгоя е все едно вечер да не си изпия аперитива и биричката - после сън ме не фаща
17 Септември 2012 14:59
.
17 Септември 2012 15:05
Rince, ето още по-пълен текст от споделеното от Величка Аспарухова

Натисни тук
17 Септември 2012 15:13
Hauptmann, само предполагах Никога и така си е редно не е ставало дума за годините ти. . Извинявам се, н-години по-късно от името на левскарската общност във форума за "извращенията" на майор К. към цесекарската ти същност.
Драгой, не съм приемал никога за аксиома, че всички офицери са било чорбари, било Цесекари. Даже началникът на АВ в поделението ни, лейтенант Томов, надявам се, че повече от 40 год. по-късно не издавам военна тайна беше левскар. Между другото, гаджето му-пловдивчанка за разлика от повечето офицерски жени, годеници и приятелки беше страхотна красавица.
17 Септември 2012 15:22
Каква връзка има името на ГА към тази статия за великия ЦСКА?
Вие сте е*ати хората.
17 Септември 2012 15:34
Ильо, при отсъствието на Лайсната наистина цепиш мрака с неадекватност. Арабията. Отдавна, форумците тук сме се съгласили за:
1. Няма значение под коя статия пишем. Важното е да не се разпиляваме, търсим и следователно губим безценно виртвреме за така обичните от теб дискусии.
2. Статиите не са на този или онзи пишман гранд а на вестник СЕГА
3. Още с първите 10-тина мнения каквото има е казано и от двете страни, и дори от неутрални. После или кой откъде е или се отварят нови теми. Дежа вю.
4. Ами вие защо не пишите нито дума за т.н. намиращ се във фалит "Велик ЦСКА". Дори флагманът ви Лайсната виж за кого почва първо и единствено. За Великият Левски!
5. Събуди се най-сетне и осъзнай, че този форум не е оня на спирт1.
17 Септември 2012 15:46
обаче па у наше селооткрай време ракията на бай Илия Цесекато е много по-убава от тая на бай Драган Левскарина
17 Септември 2012 15:55
Кептън, въпрос на вкус
17 Септември 2012 15:56
Докича, много сте докачлив.
И престани да циклиш за Спорт1. Не го чета и нямам 1 буква написано там.

Самите поводи за писане за ГА ги дават главно левскарите.
А когато някой напише нещо което е р вазрез с катона се почват едни.
Ама какви хора сте вие, как може да ровите ....

Опасна работа сте.
17 Септември 2012 16:05
Докич, ти ме подсети за командира на четвърта пехотна рота от поделение 65310 - Ямбол. Капитан Найденов беше известен с това, че когато стане дежурен по полк, а полкът беше към 2000 войници, събираше в столовата десетки колани за неприлично поведение по време на храна. А щом ти вземат колана, значи си арестант и веднага след храна се явяваш в караулното, за да ти назначат работа. Случих се арестант заедно с един разградчанин, по-късно известен автор на истотическа белетристика. Той чул, че капитанът е мнофо запален по футбола и като новобранец не е знаел, че е левскар и започна с шумни хвалебствия към ЦДНА - тогава така се казваше харизмата.
После нас ни освободиха, а редник Донев остана да търка пода на караулното и стаите на ареста до следващия ден, когато свършваше дежурството на най-известния кашик в ямболския гарнизон...
Тъй че, в нашата армия е имало и сигурно още има природно интелигентни капитани, пък че форумът ни не е случил на такъв, самата институция не може да носи вина. Нито пък благородните майори със синя кръв да се притесняват от колегите си
17 Септември 2012 16:13
Ильо, хич не съм докачлив. Само обяснявам с думи прости, при това структурирано някои очеизвадни неписани форумни правила.
За Гунди. Цитирал съм вече нееднократно Димитър Румянчев.
Пред Гунди и Пеле е теле
За това, когато ненормалници от рода на га, пс и Георги Банов започнат да пренаписват историята трябва да им се напомня, това по Генек, че докато не пукнем живите още свидетели на "такова беше времето" няма да позволим да ровичкат в нея необезпокоявано с мръсните си лапи.
17 Септември 2012 16:47
Докич,
17 Септември 2012 16:50
Ильо, такива са опонентите - леко да ги настъпиш по мазола и подскачат до небето. Но когато ни обиждат, трябва да мълчим или да се съгласяваме с тях, в противен случай излиза, че не разбираме/вдяваме от нищо. Тъй че човек няма как да излезе на глава с левскарин. Няма шанс. Поради тази причина се поотказах да споря с тях, само споделям мнението си и напускам.


Мисля, че обидите по адрес на Гунди са многократно по-малко, отколкото тези към Бербатов. Вярно, единият е постоянно актуален, другият - от време на време, но не това определя отношението към двамата. Аз лично за Аспарухов лоша дума не съм написал. Той безспорно е бил добър футболист, чийто ореол на светец бе създаден след нелепата му смърт. Но не бива да се забравя, че по онова време в лицето ня Якимов, Бонев, малко по-късно Денев, България е разполагаше с футболисти, не-по-малко талантливи от Гунди.
17 Септември 2012 16:56
100 години КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА! Другото е дрън дрън ярина
17 Септември 2012 17:03
Поради тази причина се поотказах да споря с тях

Да да, точно поради тази
17 Септември 2012 17:16
Тъй че човек няма как да излезе на глава с левскарин. Няма шанс. Поради тази причина се поотказах да споря с тях, само споделям мнението си и напускам

Лайсна, левскарин глава няма, само уста има.
17 Септември 2012 17:19
Evasion, за търпението с което не само изчиташ Лайсната но и го реплекираш.
Имам приятел, виден спортен журналист. Веднъж ме подкачи на тема кой е по-добър Стоичков или Аспарухов. Като ми видя първоначалната реакция прекрати спора мъдро: " Никога не съм гледал Гунди. Нямам право да съдя кой е по и най".
Кой разбрал-разбрал
17 Септември 2012 17:20
и клавиятура. предимно носят вода от 9 дерета като водоноски са.
17 Септември 2012 17:22
Остин, изоставенето в табелата става все по-безперспективно за наваксване. За това, бичи краставицата на Мирча Кришан и бъди рахат. Много бързо стигна както предвидих още онзи ден да сте на един акъл с Лайсната. Обединихте се!
17 Септември 2012 17:23
Лайсна, говориш за Гунди в минало свършено време т.е. не си го гледал. За Якимов и Бонев говориш в минало несвършено т.е. тях си ги гледал. Би ли обяснил, ако обичаш!
17 Септември 2012 17:25
Докич, не се бой от Ботев и не бери кахър за нас. Гледай Лудогорец. Ние имаме една задача тази година, да обиграем отбор и по-важното да пълниме стадиона, да върнеме удоволствието от играта както на зрителя така и на футболистите.
17 Септември 2012 17:36
Днеска е Вяра, надежда, любов...сто години дързост и красота Честито на именяка
17 Септември 2012 17:40
Остин, не се страхувам ни най-малко от Ботев. АЗ съм си заявил мнението. Предпочитам да отпаднем с юноши отколкото догодина пак ново Сараево да ни отнесе.
17 Септември 2012 17:51
така ми харесваш
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД