:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роси проучва "Левски" в контрола

Мачът ще бъде срещу "Сливнишки герой" в сряда и ще е решаващ за бразилеца Жеан Патрик
СНИМКА: БГНЕС
Делио Роси призна, че вече се е запознал с играта на "Левски" при загубата с 0:2 от "Верея".
Новият треньор на "Левски" Делио Роси ще се запознае първоначално с качествата на наличните си футболисти в контрола, която е специално организирана за целта. Тя ще е срещу третодивизионния "Сливнишки герой" и ще се играе в сряда от 20 ч. на ст. "Георги Аспарухов". Заедно с това в спаринга италианецът ще прецени качествата на намиращия се на проби при "сините" бразилец Жеан Патрик.

Роси бе очакван снощи в София, а днес трябва да проведе първата си тренировка с отбора. 57-годишният специалист трябва да пристигне със своя адвокат, за да подпише договора си. Заедно с треньора ще дойдат и двама негови помощници. Преди заминаването за България Делио Роси призна пред "Спортал", че все още няма подписан контракт. "Гледах "Левски" (б.р. - срещу "Верея"), но няма да говоря по темата. Когато пристигна в България, ще разберете всичко. Същото се отнася и за моите помощници", допълни той.

В италиански медии вече се появи информация и за футболист, за който Роси настоява да бъде привлечен в "Левски". Става въпрос за словенския национал Деян Лазаревич, който е свободен агент, след като напусна "Киево". Бил е още в "Дженоа", "Торино", "Сасуоло", турските "Анталияспор" и "Карабюкспор", и др. Лазаревич (27 г.) играе като крило, но всъщност "Левски" сега има най-остра нужда от защитник. В момента реално Димитър Пиргов и Георги Ангелов са единствените здрави централни бранители. Деян Иванов още не е напълно готов за игра след тежки травми в двете колена. Шведът Симон Сандберг е получил нова контузия и е аут за неопределено време. Продължава възстановяването на чеха Давид Яблонски, като поне при него има надежди, че ще може да вземе участие в неделното домакинство срещу "Дунав" от 5-ия кръг на Първа лига. Това ще бъде и официалният дебют на Роси начело на "Левски".

Феновете вече се подготвят да посрещнат подобаващо бившия треньор на "Дженоа", "Лече", "Аталанта", "Лацио", "Палермо", "Фиорентина", "Сампдория" и др.
91
1406
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
91
 Видими 
07 Август 2017 19:35
Успех на новият треньор! Много шампионски титли и купи да спечели с ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ!
07 Август 2017 19:53
Много титли и купи? Дообре. Ще мести отбора в друга държава явно. За тука знаем - вечновторомясто, при това мноого скъпо. Абе някой не се ли е замислял как така преди 3-4 месеца вечната ковра освободи качествени футболисти поради невъзможност да им се плащат заплатите, а "собственика" беше "оставил акциите в касата на клуба", и само няколко месеца по-късно същият "собственик" е на трибуната дори при гостувания и пак е преоткрил начин да прави злато от слама и ангажира скъпи футболисти и треньор СЛЕД като приключи европохода продължил цели 4 мача? Явно е решил да загърби "британския модел" и е забравил, че Лецки трябва да се самоиздържа и че той пари няма да дава? Логика някаква? Ако някой лецковец се престраши да ми обясни бих бил благодарен.
07 Август 2017 20:06
А, току що чух от оня палячо пишман икономист дето е директор, че лецко имал даже още пари за трансфери желани от сеньор Роси. бамумамата? ОткАде бре? От трансфери? От телевизионни права? От участието в ЕКТ? От продажби на билети и сезонни карти? От продажба на фен артикули? А кабриото ще плащат ли? А данъци? Или първо селекция ? КОЙ плаща?
07 Август 2017 20:23
ОткАде бре?

От намколкоси хиляди тона стопена от дъжда захар.
07 Август 2017 20:24
Баши, хич не ревеш - освен когато не плачкаш пред арменския поп от Уефата и Фифата - а направо си мрънкаш в кротък квич.
07 Август 2017 20:28
Сеньор Роси, добре дошъл!
Подготви се за среща с големи селтаци и разбойници, които и майка си са готови да продадат, на Стойкас Стоилас с гръцки паспорт да се претворят, захар под дъжд да топят, любимия отбор да си кръстят "Лупи" са готови, само и само да спечелят титличка.
07 Август 2017 20:28
Въпрос с много повишена трудност: Помните ли преди няколко месеца как един ушат палячо с микрофон в Универсиада обясняваше пред говедариата, как трябвало минимум по 5000 кухороги на мач да са на стадиона с платени билети за да може парясницата да спре да трупа загуби? Помните ли? Понеже знаем, че оттогава общо във всички мачове не са отишли 5000 с билети, остава другата вероятност - коврата продължава да трупа загуби, че и селекция прави и кабриолет има да плаща...само не казват как го правят това упражнение.
07 Август 2017 20:31
Майор, тая тъпотия със захарта се тиражира от бая говеда с къса памет. С'а да ти кажа, дано запомниш. "Стопената" захар беше на фирмата "Бартекс", част от Мултигруп, собственост на покойния Илия Павлов, а не на Гриша Ганчев. Дано запомните накрая.
07 Август 2017 20:42
ОткАде бре? От трансфери? От телевизионни права? От участието в ЕКТ? От продажби на билети и сезонни карти? От продажба на фен артикули? А кабриото ще плащат ли? А данъци? Или първо селекция ? КОЙ плаща?

А ребрандираният Литекс от кАде има пари?
07 Август 2017 20:48
Жуотните от кАде имат пари за еНблемата?
07 Август 2017 20:51
"Стопената" захар беше на фирмата "Бартекс", част от Мултигруп, собственост на покойния Илия Павлов

Да де той ви хранеше от разтопената захар, но Цурето пак умря!
07 Август 2017 20:51
Чакай бе червей, аз да не съм в първи клас? ЦСКА си има двама собственици и те дават парите. Те извършват ремонтите и инвестициите. Не ги ли знаеш кои са? Инджов и Ганчев се казват. И никога не са казвали, че няма да дават собствени пари за клуба, а тъкмо обратното. А сега кажи за лесна и спас финия, оня с "британския модел", оня дето каза, че пари няма да дава и че лецко сам трябвало да си ги изкарва? Нещо си е променил мнението може би? Или са му го променили в спешен порядък?
07 Август 2017 20:53
Енимълс имат пари за емблемата вероятно чрез заем от физическо лице или търговско дружество свързано с г-н Ганчев. Много ясно. Ти какво очакваш?
07 Август 2017 20:54
собственост на покойния Илия Павлов, а не на Гриша Ганчев. Дано запомните накрая.

Пич, нещо си се объркАл. Точно на ГриГан беше.
07 Август 2017 20:56
Чрез това дружество, финансирано от собствениците на клуба бяха изкупувани и дългове на старото ПФК и за това към ден днешен то се явява кредитор на старото пфк, при това вероятно, най-големия. Какво неясно има тук?
07 Август 2017 21:00
Майор, чети и не ме ядосвай :
"4162.18 тона морска кристална сол от държавния резерв са изчезнали от "Черноморски солници"-Бургас. ГУ "Държавен резерв и военновременни запаси" заведе дело срещу фирмата. От предприятието обяснили, че солта била измита от дъждовете.

Исковата молба е внесена в края на миналата година, въпреки че липсата е установена още на 5 февруари 1998 г. По това време солниците бяха собственост на "Мартимор" ЕООД, чиито шеф Манол Велев е съпруг на световната шампионка по спортна стрелба Весела Лечева. Делото е насрочено за 15 януари 2001 г.

В писмо до "Държавния резерв" бургаската фирма твърди, че на 5 февруари 1998 г. солниците били залети с вода. Направените след това изследвания показали, че от количествата, съхранявани за "Държавния резерв", са се стопили 4162 тона морска сол.
По същото време от завод на "Бартекс" край Бургас пък изчезнаха 9000 т захар, а фирмата на "Мулти" също се оправда с проливните дъждове. По-късно срещу експертите, които също твърдяха, че захарта е стопена в дъжда, бе заведено следствено дело.

07 Август 2017 21:00
Гриша Ганчев: В Чернобил не съм чувал да расте захарна тръстика!

Помака не знае ли, че захар се прави и от захарно цвекло?
07 Август 2017 21:01
ЦСКА си има двама собственици и те дават парите.

А на ЛЕВСКИ собствениците немогат ли да дават?
07 Август 2017 21:03
и забранено ли е да си променят решението?
07 Август 2017 21:04
Чакай бе момче, колко собственика има лецки? Или говориш за него в множествено число?
07 Август 2017 21:05
Цялата схема по реМбарндирането е една голяма измама! За това УЕФА ви го сложи! СЕГА чакаме и ФИФА да ви нахрани!
07 Август 2017 21:06
това какво общо има с финансирането на лецко?
07 Август 2017 21:06
Чакай бе момче, колко собственика има лецки? Или говориш за него в множествено число?

Знаеш, ама не четеш!
07 Август 2017 21:09
Вземи да прочетеш за финансовия феърплей! Клубовете не могат да харчат повече от колкото печелят!
07 Август 2017 21:16
Защо ЛЕВСКИ добави в името на стадиона Виваком? Заради рекламният договор! В името на стадион Българска армия има ли ИСА Арена или Литекс Арена? Сигурно чакат Боко, окончателно да им го хариже и тогава направо ще го преименуват на ПОМАК АРЕНА!
07 Август 2017 21:20
Бате ти верно си голем...майтап. Роси, Обертан, испанеца, шведа, рогачевич и човекоядеца тежък отзад правят над 100к евро на месец. Освен тех има прохазка, яблонски и още поне 15 куфара които също сучат, макар и по-малки суми. Заплатите общо не са под 350к в евро на месец. Т'ва прави към 8 млн. в лева годишно. Лагери, подготовка, лечение, екипировка, транспортни, режийни и прочее безкрайни разходи. Ами трибуна? ами селекция? Ами НАП? За какъв феърплей говориш? Лецко колко е изкарал за последната година?
07 Август 2017 21:24
Лецко колко е изкарал за последната година?

Само от рекламният договор шест мельона ! А реМбрандираният Литекс колко е изкарал?
07 Август 2017 21:26
Каранга, Пачанга и останалите за без пари ли играят?
07 Август 2017 21:27
Верно бе! ...помачето каза, че е заможен и ша въ издържъ!
07 Август 2017 21:29
Само за рембрандирането колко боя отиде!
07 Август 2017 21:29
Е, ще ги бъде ли Уески?
07 Август 2017 21:34
"Левски" има един мажоритарен, двама миноритарни и над 1000 дребни собственици.
07 Август 2017 21:35
Е, ще ги бъде ли Уески?

Не знам, но жалко за ЦСКА, помачетата го унищожиха за едните имоти в Борисовата градина и Панчарево!
07 Август 2017 21:42
Е, ще ги бъде ли Уески?

Готин, пише се уиски, а не уески.
07 Август 2017 21:43
Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик – Такиро Сузуки от Япония. Часът почва и тя казва:
– Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал „свобода или смърт“?
Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
– Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
– Много добре, Сузуки. А кой е казал „Държавата е народът и като такъв никога не може да умре“?
Сузуки става:
– Ейбрахам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
– Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
– Да им го начукам на японците!
– Кой каза това? – изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
– Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
– Да го духаш!
Учителката, извън кожата си:
– Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
– Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
– Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
– Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директорът:
– Да го е*а! Никога не съм виждал такъв хаос!
Сузуки е готов:
– Делио Роси, Герена ,София, август 2017

07 Август 2017 21:46
Готин, пише се уиски, а не уески.
Хубавото Уиски е дар божи, а хубавото Уески - вече ми бледнее в меморито. А съм виждал Гунди!
07 Август 2017 21:48
вече ми бледнее в меморито.

Ами пий Гинко билоба !
07 Август 2017 21:50
А съм виждал Гунди!

Сигурно си виждал и ЛЕВСКИ в ШЛ? ЦСКА си отиге без да я видите там!
07 Август 2017 21:59
Сигурно си виждал и ЛЕВСКИ в ШЛ? ЦСКА си отиге без да я видите там!
Естествено. Те май фкараха един гол?!
07 Август 2017 22:05
– Делио Роси, Герена ,София, август 2017

Това беше добре. Заслужаваше си да се изтърпи четенето на коментарите пос темата.
07 Август 2017 22:17
На вниманието на ребрандираните!
https://www.sportal.bg/news.php?news=678071
07 Август 2017 23:39
Тук ли е седенката. Пишете ли следващата декларация. Ревете, ревете, СЕГА ви се е паднало.
Така ще е докато перуката управлява футбола с неговите дребни съдийски номерца.
А именно, когато два равностойни отбори играят, като ЦСКА срещу лудогорец и като Верея срещу лески, достатъчно е съдията да подпре 1-2 пъти желания от него отбор и правилния резултат се получава.

Се ла ви!
07 Август 2017 23:47
майоре, излагаш се като цитираш тази статия. Това е пример за фалшиви новини.
Държавната фирма, която издържа Берое, няма пари за заплата на Камбуров, та пари за Бербо ще даде....Мислия ли че Бербо ще играе за по-малка заплата от Мартин.
07 Август 2017 23:52
Георги Илиев: Даниел Боримиров е безгласна буква в Левски!


"Какво да го коментирам и да му отговарям, той е никой във футбола, никога не е бил фактор", заяви Боримиров.
"През живота си нищо не е постигнал. Освен това на него няколко пъти му палиха колите,..."
08 Август 2017 01:11
За Коледа...по живо по здраво кой от където е
08 Август 2017 07:13
За Коледа...по живо по здраво кой от където е

Ося, Коледа не е далеч, пак ще пишем!
Що не си погледнеш вашите ръководители и треньори?
08 Август 2017 07:51
Осъдиха ли вече Уефата и Фифата?
Интересно какъв ще бъде следващия прах в очите на лизачите?
08 Август 2017 08:16
Осъдиха ли вече Уефата и Фифата?

Охо, вече им платиха два мельона евра за пропуснати ползи!
08 Август 2017 08:19
А вие мъри кауня, властелина на правилния футбол, разказвачът на казахстански приказки осъдихте ли го? Странно, нямат 30 000лв. да платят на човека, но имат по 60-70к ойро на месец да плащат на Роси и свитата му. Поредната финансова магия, тоя ушатия ще излезе гений. Между другото, чакайте божигол, веднага след като го изгонят от Швейцария.
08 Август 2017 08:26
А това, че ЦСКА си отстоява правата пред ФИФА и УЕФА нито е нередно, нито е повод за подигравки. Форумния говедариат не разполага с капацитет за сериозни коментари по темата. Само ще кажа, че щом в управителното тяло на УЕФА има място за мокета, какадуто наркоман и емо тъпото, значи нещо в тази организация дълбоко не е наред. Затова и кривогледия президент и заместникът му са клиенти на прокуратурата (не българската, слава Богу). Ще изчакаме резултата от водените дела и тогава ще коментираме.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД