:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 216
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" брои "ЦСКА-София" за наказан в Европа и догодина

"Червено-белите" ще играят с тима на Фабио Капело в Испания
СНИМКА: CSKA.BG
Спортният директор на "ЦСКА-София" Пламен Марков (вдясно) вдига тост с Петър Жеков (вляво) и Аспарух Никодимов (в средата) по време на коледния банкет на ст. "Българска армия", който клубът даде на ветераните на ЦСКА.
В "Левски" считат, че забраната за "ЦСКА-София" да не участва в евротурнирите до лятото на 2019 г. в качеството си на новосъздаден клуб, ще остане в сила, въпреки обжалването пред Спортния арбитражен съд в Лозана. Делото срещу изваждането на "ЦСКА-София" от турнира Лига Европа ще се гледа в края на януари, но в "Левски" явно считат, че изходът е ясен.

Поне това личи от изказване на помощник-треньора на "сините" Доменико Ботичела, който заяви пред италиански медии: "Научихме, че ще играем 1/2-финали за купата с "ЦСКА-София". Това не е добра новина, защото те са дисквалифицирани от УЕФА и ако се бяхме срещнали на финала, дори да загубим, това би ни позволило да получим директен достъп до предварителните кръгове на Лига Европа. Но няма значение, ще бъдат добри мачове."

От "ЦСКА-София" се надяват санкцията да бъде отменена или да постигнат компромис с УЕФА, за да бъдат допуснати до евротурнирите още през сезон 2018/19. Това би им позволило да направят по-силна селекция.

Но и така от клуба предвиждат силна зимна подготовка. Тя ще включва лагер в Сандански от 13 до 20 януари и такъв в Испания от 23 януари до 3 февруари. Там ще бъдат изиграни престижни контроли срещу московските "Локомотив" и "Спартак", както и срещу украинския гранд "Динамо" (Киев). Сред съперниците ще е и китайският "Дзянсу Сунин", чийто треньор е Фабио Капело. Там играе и бившият футболист на "Челси" Рамиреш.
17
1269
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
20 Декември 2017 22:03
Леевски не брои литекс-софия за жив, но се страхува че може да бъде ритнат и от умрял кон
20 Декември 2017 22:07
На дръти години нашта пролефскарска преса, която е 99.99% от всичката ни преса, ме накара да викам за Чорбата срещу Лефски!

Преди това виках срещу двата отбора, дори когато играеха помежду си!
20 Декември 2017 22:20
Типично за подуянци. Пак разчитат да се класират по административен ред. Да постигнат спортен успех извън терена. Помните ли, че се кълняха, че няма да вземат квотата на ЦСКА, когато отборът го разсипваше Лупи? Казваха подуянци, че моралът няма да им позволи. Е, взеха квотата. И бяха справедливо тамперовани и ужилИни за подлостта и лъжата си.
И нека Божественото възмездие продължи да ги застига!
20 Декември 2017 22:22
Ами ако те ритне умрял кон на полуфинал, означава ли че ритнатия ще играе на финала
20 Декември 2017 22:33
Майтапа настрана, но изказването на щаба на Дедо Руси е меко казано странно и неразбираемо. Страх ли, що ли??
21 Декември 2017 09:18
Селския бек, по случайност е напипал нещата. Лесни напълниха гащите веднага след жребия съвсем основателно. Знаят, че без селекция и с този треньор евроквотата ще им е много трудна през първенството, а сега с този жребий и финал за купата се превръща в мираж. Да не говорим, че неучастието на ЦСКА все още е дискусионно. Въобще да не си лецковец в днешно време - стадионът е празен на всеки мач. джобът на "собственика" и той празен. Козирка няма, селекция - Белаид. Треньор - пророкът от Римини за който равен със Слабия е добър резултат. Директор - Буки цесекарчето. Така че пълния памперс с който се разхождат в момента лецковчетата е само началото на синия ужас.
21 Декември 2017 10:22
Само напомням, че недопускането на урода от село Микре в евротурнирите не зависи от "Левски".
Просто УЕФА налага спазването на определени правила, което припознавачите така и не могат да проумеят.
Но това си е изцяло техен проблем.
21 Декември 2017 10:39
те са дисквалифицирани от УЕФА и ако се бяхме срещнали на финала, дори да загубим, това би ни позволило да получим директен достъп до предварителните кръгове на Лига Европа.

Кое не е ясно на припознавачите и техното ости
Само напомням, че недопускането на урода от село Микре в евротурнирите не зависи от "Левски".

Всеки правоверен знае, че агентите на "Левски" във НАП, БФС, FIFA, UEFA, NАSА, BBC, CNN, на Марс и на Луната са виновни за това. Ако нещо има съмнения - четете ганий
21 Декември 2017 11:19
Всичко е ясно, колежки. Просто казвам, че нещата още са в ход. Първо има дела които ще се гледат през януари, второ има проведен и спечелен търг за активите на старото дружество, така че когато баба Дора оправи бакиите си и се направи плащане, може и за УЕФА нещата да започнат да изглеждат по друг начин. Знам, какво ви причинявам с това писание, знам, че това е последният рубеж на който можете да застанете, знам и че след него следва пълната ви шизофрения, но това не е наш проблем. Просто за сега се дръжте здраво за "УЕФА каза...", но не изключвайте и вариант УЕФА да каже друго при определени условия. Аз лично съм убеден, че ЦСКА ще играе в евротурнирите през 2018г., за ваш голям ужас. Не ми скачайте с "УЕФА каза...". Не сте информирани как точно вървят процесите, не сте и не трябва да бъдете информирани какво точно се случва в момента. Ако искате приемете, че знам нещо което вие не знаете, ако не искате не го приемайте. Просто ви съветвам да изчакате търпеливо и да не се надявате на евротурнири по обичайния ви вечновтори начин. Който разбрал разбрал, както казваше навремето един от форумците тука.
21 Декември 2017 11:25
четете ганий


ГАний...
21 Декември 2017 11:51
Знам, какво ви причинявам с това писание

Усмивки. И спомен за адвокат Степяк...
21 Декември 2017 14:14
Бъашъ, пак ли си си изпъчил тумбака?! Кога стана от Литекс, кога ти погришавя езика?
За по- догодина съм ти харесал едно друго отборче да го припознаеш. Ама сега си се радвай на това, де.
Стана ли ясно дали сте били или сте падали с 8:0?
21 Декември 2017 16:03
Това не е добра новина, защото те са дисквалифицирани от УЕФА и ако се бяхме срещнали на финала, дори да загубим, това би ни позволило да получим директен достъп до предварителните кръгове на Лига Европа. Но няма значение, ще бъдат добри мачове."

Дали жабарчето не е искало да каже, че може, да не се класирате в шестицата?
21 Декември 2017 16:16
2-3 пределно прости изречения послужиха за основата на невероятни литературни анализи - авторът е изградил пъстра галерия от образи, чрез думите си е изразил едиквоси и ни насочва към едищоси, а всъщносте незнамквоси...
21 Декември 2017 16:16
Абсолютно неуместно изказване!
21 Декември 2017 16:18
Анализа на Дедо Руси е пълен с догадки и Или, Ако, Бихме, Щяхме....
21 Декември 2017 18:51
На дръти години нашта пролефскарска преса, която е 99.99% от всичката ни преса, ме накара да викам за Чорбата срещу Лефски!

Преди това виках срещу двата отбора, дори когато играеха помежду си!

Адаш, и от самолет си личи, че си шумкарин припознавач, бре мамето ти улаво!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД