:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 235
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Трима от "Локо" (Сф) в Гърция

Сърбинът Антунович подписва до дни, Диян Дончев остава
Снимка: Юлиян Савчев
Саша Антунович е единственото ново лице в "Локомотив" (Сф) в сравнение с есенния полусезон. Сръбският нападател, бивш играч на "Спартак" (Вн), идва от "Сартид" и трябва да подпише договор днес или утре. Треньорът Стефан Грозданов обяви, че има интерес и към други футболисти, сред които юношата на клуба Калоян Караджинов от "Миньор" (Бд) и Станислав Бачев от "Литекс".

26 играчи се събраха вчера за първо занимание. На проби във втородивизионни гръцки клубове обаче ще идат Явор Вълчинов, Димитър Дамянов и Ивайло Цветков. Според треньора Диян Дончев със сигурност остава въпреки слуховете, че ще разтрогне с клуба.

"Единствената цел е да направя отбор, играещ стойностен футбол - каза Грозданов. - Да показваме игра, която да не разочарова привържениците и президента Николай Гигов."

"Локо" ще е на лагер във Варна (15-29. I.) и там ще играе контроли с "Добруджа" и "Доростол". На 7. II. пък заминава за Агия Напа (Кип), където за 10 дни са предвидени 4 проверки. Последният спаринг ще е с "Миньор" (Пк).
504
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД