:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 246
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ЗАГУБЕНИ ВЕЩИ

След гласовете за "Оскар" изчезнаха и статуетките

След като пощите загубиха 4000 вота за най-престижните кинонагради "Оскар", сега пък крадци осуетиха награждаването. Част от позлатените статуетки бяха отмъкнати от склада на спедиторската компания "Роудуей Експрес" край Лос Анжелис, съобщиха за Ройтерс от Американската академия за киноизкуство и наука. Те се произвеждат в Чикаго и фирмата била натоварена да ги докара до Холивуд. Според полицията все още не се знаят подробности, но е очевидно, че става дума ца преднамерена кражба.

Липсват около 40 награди. Все пак наличните ще стигнат за церемонията на 26 март, пише "Варайъти". "Оскарите" се раздават в 23 основни категории, но в много от тях наградените са повече от един. Дават се и няколко почетни награди, както и призове за научни и технически постижения.

Това е втори удар по "Оскарите", откак бяха обявени номинациите. Преди 2 седмици изчезнаха близо 4000 бланки, изпратени до гласуващите членове на академията. Трябваше да бъдат отпечатани и разпратени нови формуляри, което забави определянето на лауреатите.
464
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД