:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 211
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Иисус" от суперпродукцията "Библията" завърта Канал 1

Четвъртък
Каналът спазва наложената в последните години традиция по Великден да пуска копродукция от поредицата "Библията". Този път изборът на направление "Кино" е "Иисус". В главните роли са Джеръми Систо, Жаклин Бисе, Гари Олдман, Дейвид Охара и Клаудио Амендола. Филмът е режисиран от Роджър Йънг и е изграден изцяло върху четирите евангелия на Новия завет. Роджър Йънг се опитва да бъде различен от схемата на досега познатите филми и прави един нетрадиционен за подобен род филми прочит на библейския сюжет, в който преобладава стремежа да доближи образа на Божия син до душевността на съвременния човек.



Петък

"Огнено сърце" е американски филм, направен по истински случай. След жестока катастрофа, 12-годишната Кейти е заклещена от цистерна. Но това не е всичко лошо, което може да се случи на малкото дете. Пламва огън и животът й е в опасност. На помощ се притичва пожарникарят Макс, който на всяка цена трябва да спаси момиченцето. Куражът на Кейти помага на огнебореца да спаси и двамата. В главната роля е Патрик Дъфи, познат ни от сериала "Далас".
1205
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД