:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 318
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тодор Енев спортист N1 за декември

Световният шампион по тенис за юноши Тодор Енев бе определен за спортист N1 за декември в традиционната анкета на пресклуб "България". През този месец 18-годишният пловдивчанин спечели безапелационно "Ориндж Боул" в Ки Бискейн, Флорида. Там Енев не даде дори сет на всичките си съперници и стана първият българин, триумфирал на такова високо ниво.

В същото време личният треньор на австралиеца Марк Филипусис - Питър Макнамара, забрани на своя ученик да си купува повече спортни коли. В момента етническият грък разполага с колекция от над 20 скоростни автомобила.

"Забранил съм му да си купува повече от тези негови играчки, докато не спечели титла от Големия шлем. Това обаче не включва мотоциклетите. Такава ни е сделката", заяви Макнамара.

Филипусис бил отслабнал с 8 килограма и усилено тренира за предстоящия турнир "Хопман Къп" в Пърт (Авл), който е световно първенство за миксове. Там той ще играе в дует с Никол Прат. Веднага след това целта на гиганта е да грабне трофея от Australian Open в Мелбърн.
777
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД