:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 243
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Домакините нанесоха първа загуба на шампиона "Левски"

Г. Младенов вдига тост за "Ямболгаз" със зашита глава

Шефове, играчи и спонсори на ямболския тим празнуват до зори 55-годишния юбилей на клуба
Играещият президент на баскетболния "Левски" Георги Младенов бе гост на тържеството на "Ямболгаз'92" само час след като главата му бе зашита. Гардът се контузи при сблъсък с племейкъра на домакините Димитър Ангелов и бе откаран веднага в местната болница. Там се разбра, че контузията не е тежка и кървящата рана бе зашита.

В отсъствието на Младенов "Ямболгаз" стана единственият тим, успял да победи шампионите от началото на сезона - 84:79. Това бе подарък на отбора към събралите се над 3000 зрители в зала "Диана", както и за 55-годишния юбилей на баскетбола в града.

Играчи, треньори, деятели, както и цялото ръководство на фирма "Овергаз" - спонсор на тима, се събра в ресторант "Темида", където веселбата продължи до ранни зори. Треньорите на "Левски" Константин Папазов и Стоян Божанков и контузения Младенов също вдигнаха тост за победата. Гардът Димитър Ангелов стисна ръката на Жоро и обясни, че сблъсъкът е бил неволен.

Най-голям принос за победата имаха Димитър Димитров с 29 точки и Анатолий Ясински с 15. Любомир Минчев и Росен Геков бяха най-резултатни за "Левски" съответно с 22 и 21. Шампионите пристигнаха в Ямбол без американците Чък Стюарт, Аджани Уилямс и Машод Феъруедър, и без заболелия от грип Бойко Младенов.

"Получи се динамичен и зрелищен двубой с много красиви изпълнения. Публиката в препълнената ямболска зала "Диана" бе изключително щастлива. Наградихме доста хора, които са спомогнали за развитието на този спорт в Ямбол. Сигурно е едно - най-голям принос за развитието на баскетбола в Ямбол има публиката", каза треньорът Иван Чолаков.

Успехът над "Левски" изкачи еднолично "Ямболгаз" на второ място. Досега тимът делеше позицията с "Черно море". Варненци обаче минаваха на трета позиция след последния мач преди Нова година.
924
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД