:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Тури му пепел от рози

Пред мачо вълната в българската политика се оказа, че е изправен нежен вълнолом от две беемвета, цвят пепел от рози.

За двете возила в палав цвят, част от автопарка на военното министерство, печатът разпространява две версии. Вестниците цитират ББ, според когото "Розовият цвят на беемветата издавал сексуална ориентация" ("Новинар"); БоБо джентълменски премълчава чия и каква е тази ориентация. Според втората версия, лансирана от неназовани чиновници в МО, "Цветът пасвал на абитуриентската рокля на дъщерята на Свинаров". Каквато и да е истината, дълбоко налюбен е пак данъкоплатецът. Опозорен е и актуалният чин генерал: "Боядисали в розово генералски БМВ-та", съобщава "Стандарт".

Изначално мепесетата били черни като колан за кимоно.

За честта и славата на пагона и хормона еднолично ни отстрамва Той - "Среща на черните колани", анонсира "Стандарт" мъжката уговорка между Генерала на народа и полковник Путин. "С Путин ще се разберем като каратист и джудист", цитиран е премиер министърът ни пак там. "На срещата в Гданск Борисов и Путин на четири очи", усамотява ги с очакване "Монитор".

"Дрехи без пол. Да разменяте дрехи с партньора е вече правило", ориентира в другите тенденции "24 часа". Няколко страници по-напред откриваме и жива илюстрация на този моден наклон.

Един образ, близък по стил и финанси до предишната власт, отново е одуман. Списание "Тема", цитирано от "24 часа", разкрива някои особености из лайфстайла и професионалния живот на Азер Меликов, бившия шеф на емблематичното държавно дружество "Информационно обслужване". Далавери, харчлъци, нахално протежиране - едно на ръка. Гъделичкавото е по другата линия - между бузките на Азеровото нещо. За външния му вид се дава следното свидетелство: "спортно облечен, с плитки дънки, разголен кръст и показващи се червени прашки".

Червени. А можеше да са пепел от рози.
1261
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД