:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 168
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Пепеляшка и Пепеляшко

Цветелина Бориславова е "българската Пепеляшка", излезе с позиция на БСП депутатът Антон Кутев и това е намерило известно отражение в пресата. С това становище социалистите нямат за цел да изтъкнат нравствената чистота на героинята (както е в приказката за бедното, но чистосърдечно момиче), нито пък искат да кажат, че Цветелина се възражда от пепелта като Феникс.

Внушението е, че приятелката на премиера е приказно богата: "Бориславова е Пепеляшка с 1 млрд. лв., твърди БСП" ("Труд"). Социално отговорните сметки сочат например, че: "Всеки ден, докато Борисов е бил главен секретар на МВР, Бориславова е печелила по 200 000 лв. на ден, включително и празниците".

Социалистите са изчислили, че "Цветелина Бориславова притежава около 1 млрд. лв. Това я прави най-голямата антикризисна мярка в България". Понеже пък нали приятелят на премиера Симеон Дянков търси едни милиард и половина, за да затъпче дупките на изтерзания държавен бюджет.

През това време българският Пепеляшко, тръгнал от Банкя, за да покори страната и света, беше на посещение в митично богатия на ресурси Близък изток - първо ходи до страната с име на възпаление, после навлезе в Кувейт, откъдето четем кореспонденциите на вчерашните вестници.

След като уреди самолетна линия "София - Доха" с катарския емир, кувейтският му колега също побързал да предложи услугите си за уреждане на директни полети "София - Кувейт".

ББ, преразказан от "Монитор", казал, че "между двете съседни държави се е появила ревност и така се е стигнало до бързото съгласие за директния полет".

Ей това е - двама коскоджамити емири се ревнуват на почва Бойко Борисов! Един оспорван, чаровен и неотразим Пепеляшко.

Жалко е, че не всеки оценява в пълнота значението на тия жестове; някои медии като "Дума" си знаят тяхното: "Борисов да каже за парите на Цветелина".

Колеги, незабавно си посипете главите с пепел :)
6
1432
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
25 Март 2010 21:46
Един път Пепеляшка горко се разплакала. Появила се добрата фея и я попитала защо така. „Ами довечера има бал, а аз съм в месечен цикъл – не мога да ида” –казала Пепеляшка. „Не бой се, аз ще ти дам вълшебен тампон, няма да имаш никакви проблеми” – казала феята.
И Пепеляшка танцувала и се веселила цяла вечер, но след полунощ започнала да проклина феята. „Тя не ми каза, че след полунощ тампонът ще се превърне в тиква!” – викала Пепеляшка и продължавала да проклина феята.
А понякога и големите бали с пари могат да се превърнат в тампон.
25 Март 2010 21:55
ПО-ИЗИСкан от сирищнишия сатрап нЕма!
Напразно се стараят другарете...
26 Март 2010 00:33
Цветелина Бориславова е "българската Пепелянка"
26 Март 2010 09:07
сирищнишия сатрап


Бе, моме, зЕми се У ръце!
26 Март 2010 10:56
Оти - това не беше ли изискана византийско-граовска интрига?!?
Не беше ли достойна за един кралски двор!
Подценяваш гоцето, момко!
26 Март 2010 13:05
При дупка от 1-2 милиарда лева в изработения и управляван от ГЕРБ бюджет , издълбана само за 2 месеца от мъдрата политика, кое е разрешено и полезно да се пита и разследва- Доган откъде и как е взел едни 1, 5 милиона лева, или откъде и как Цв.Бориславова има еден 1 милиард лева?Само първото да се пита, само второто, и двете, или нищо.Но вече в НС питат за първото.А за второто?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД