:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 231
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

На 10 февруари трябва да е готова експертизата на БАН за СРС-тата

На 10 февруари трябва да са готови всички експертизи, свързани с всички разговори, с които прокуратурата разполага и по всички направления на разследването за СРС-тата, обявиха от държавното обвинение днес.

Във връзка с огромния обществен интерес от прокуратурата съобщиха още, че разследването продължава по досъдебното производство относно разпространените телефонни разговори с участието на висши държавни служители и министри.

Разследването се води в три основни аспекта. Първият от тях е - дали записите са в резултат на използвани специални разузнавателни средства, и ако е така - как е изтекла тази информация, от къде, и дали записите са манипулирани като съдържание. Второто направление трябва да установи кой и по какви признаци е филтрирал информацията предоставяна на прокуратурата в хода на текущо разследване. Третият аспект е дали е налице престъпление от общ характер извършено от висши държавни служители по повод митническата проверка в пивоварна "Леденика".

Експертизата се прави от експерти от БАН.

Разпитите на свидетели от системата на МВР, ДАНС, агенция "Митници" продължават.

Няколко разговора излязоха на бял свят в последните седмици. Два от тях бяха свързани и с премиера Бойко Борисов. Във всички разговори обаче участва шефът на митниците Ваньо Танов.
12
657
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
31 Януари 2011 14:21
31 Януари 2011 14:41
Експертизата се прави от експерти от БАН.

А с`я к`во пра`им?
Те ти, булка, Спасовден!
Предвиждам - ако от БАН кажат, че записите са автентични и неманипулирани ще настане безутешен рев как зли феодални старци отмъщават на нашият вожд и бащица.
31 Януари 2011 14:50
Хайде, имената на експертите може да се укриват, зер ще вземат и тях да отвлекат и да им режат пръстче по пръстче, доде не напишат, че записите са фалшиви. Ама поне институт кажете или, хайде, специалност.
Ех, не им завиждам на колегите.
31 Януари 2011 14:58
Представям си какви ще ги ядат комундетата ако се окаже че срс-тата са манипулирани?
31 Януари 2011 15:31
И аз като Anardil да попитам:
И с`я к`о пр`им?
До вчера феодалните старци от БАН бяха завряни на кучето в г..а.
А днес имаме нужда от тяхното експертно мнение?!?
След като обществото бе настроено срещу тях (както и срещу лекарите например), каквото и заключение да измислят, ще бъдат атакувани.
Ако кожат, че записите са манипулирани, ще ги обвинят в подмаз-ване на управляващите.
Ако кажат, че записите са истински, ще им намалят още бюджетната издръжка.
И с`я к`о пр`им?
31 Януари 2011 15:41
31 януари 2011 | 15:01 | Агенция "Фокус"
Начало / Съдебна власт
Бобов дол. Значителен е интересът за работа в бобовдолския затвор. Това заяви пред радио „Фокус” – Кюстендил директорът на затвора Борислав Зебеков
31 Януари 2011 16:19
И да внимавате, да не ви пенсионирам предсрочно от БАН! Ц.&Б.
31 Януари 2011 17:00

Усеща се едно недоумение у ЕС от открито полицейското поведение на Цветанов. Не съществува опция той да бъде запазен, просто няма нито един възможен сценарий да не бъде подбутнат по пързалката. Просто сега кукловодите на Бойко изчисляват как да го направят, без да понесат прекалено големи политически щети от отърсването.
31 Януари 2011 17:27
Да се чете:
На 10 февруари 2012 год. трябва да са готови всички експертизи, свързани с всички разговори, с които прокуратурата разполага и по всички направления на разследването за СРС-тата.


Феодалните старци да си опичат акъла, щото после мамбо нема.
Още от сега примирам от кеф как ще си завъртят гъ.за като ЕнтЕлигенция и такъв засукан отговор ще дадат, че свят да ти се завие.
31 Януари 2011 18:53
В помощ на баняджиите
http://vbox7.com/play:57c00eb4



Редактирано от - Нептун на 31/1/2011 г/ 19:02:23

31 Януари 2011 19:10

Хакнаха сайта на статистиката.
А след няколко часа започва преброяването.
01 Февруари 2011 00:57
Не вярвам експертите от БАН да се уплашат и се надявам, че експертизата ще бъде не само обективна, но и на високо професионално ниво. По същия начин, по който бе направена навремето експертизата на гласчето на "гаражното Наде". Що се отнася до "феодалните старци" само ще отбележа, че мнозина много бързо забравиха, че 7-то Велико народно събрание и Новата конституция бяха изнесени до голяма степен на гърба на същата тази сега толкова низвергната и оплювана БАН. С което учените ни показаха, че в случай на нужда могат да станат не само експерти, но и политици. Всъщност по света и у нас има стотици случаи, когато учени са ставали политици. Докато обратните случаи, т.е. политици да започнат да се занимават с наука, се броят на пръсти - Сталин, който бе обявен за корифей на науката, Лисенко, който разсипа руската генетика, Олга Лепешинска, която откри "живото вещество". В интерес на истината Лепешинска се опита да стане учен не от политик, а от тъкачка... така че разликата не е голяма. За други в момента не се сещам.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД