:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 233
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нови абсурди изскачат около доходите на Цветанови

Данъчната ревизия показа странни движения по банковите сметки на вътрешния министър и съпругата му
СНИМКА: МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
"Я си гледай работата, на такива въпроси няма да отговарям". Така отвърна премиерът Борисов на журналистически въпрос за статията в "Монд", намекваща, че той и Алексей Петров са лице на едно и също нещо. На въпрос как ще коментира поведението на Цветанов, че е прехвърлил цялата отговорност за доходите си на тъста си, Борисов каза: "Проверката на НАП е категорична".
Нови абсурди изскачат около доходите на вътрешния министър Цветан Цветанов при внимателно вглеждане в документацията на НАП за семейството му в периода 2004-2009 г. Забогатяването на фамилията съвпада с началото на партийната му кариера, точно тогава тъстът и тъщата започват да проявяват и щедростта си. Именно дарения от двамата пенсионери спасиха баланса в семейния бюджет на Цветанови. НАП обяви преди ден, че произходът на дарените средства тепърва ще се проверява.

Числата еднозначно показват, че влизането в политиката се е отразило добре и на Цветанов, и на съпругата му. Към януари 2004 г. Цветан Цветанов не е разполагал с нито една банкова сметка, а наличните пари на двамата са били около 46 000 лв. Към декември 2009 г. въпреки покупка на скъп апартамент в София, луксозно ремонтирана къща в с. Шума и охолен живот семейство Цветанови вече разполага с близо 30 000 евро на влог и спестени около 57 000 лв. За тези добри резултати са помогнали двойните заплати, получавани от Цветанов като партиен лидер, внезапният интерес на частни фирми към познанията му, рязкото вдигане на заплатата на съпругата. Пирамидата обаче щеше да се срути без внезапната щедрост на тъста и тъщата в периода 2006-2008 г.

Една съмнително набъбнала банкова сметка оправдава покупката на апартамент в престижния столичен квартал "Изгрев". Именно този имот, платен без банков заем, стана повод за проверката срещу Цветанов. За жилището от 112 кв.м и гаража към него Цветанов брои 75 096 евро, но въпреки това след плащането отчита други 102 950 лв. спестявания. Парите за апартамента се появяват непосредствено преди покупката на 28 ноември 2008 г. На 23 септември 2008 г. вицепремиерът си отваря нова сметка в ДСК. Именно в тази сметка тъщата Стефанка налива 48 367 евро и 3223 щатски долара. Помага и съпругата Десислава - веднъж с 4500 евро и втори път с 590 долара.

Тези преводи повдигат нови въпроси. Стефанка превежда сумата от 48 367 евро на пет транша между 17 и 22 октомври. В рамките на един ден - 21 октомври, Стефанка прави два превода - веднъж 4410 евро и втори път 11 650 евро. При превод на суми над 30 000 лв. регламентът изисква да се уведоми финансовото разузнаване в ДАНС.

Още по-необясним е превод, направен от Десислава Цветанова към майка й Стефанка. На 17 октомври тя превежда на майка си 6039 долара. Три дни по-късно Стефанка превежда на Цветан Цветанов 2100 щатски долара, а на 21 октомври - още 7162 долара. Не е ясно защо се прехвърлят тези суми между майка и дъщеря. Доларовият превод от Стефанка към Цветанов първоначално остава невидим, защото ДСК е пропуснала да предостави информация на данъчните за две банкови сметки на Цветанов. Те са предадени след допълнително поискване.

Както "Сега" писа, въпроси повдигна и първото дарение от тъста и тъщата - 30 000 лв., за ремонт на къщата на Цветанови в с. Шума. Парите са дадени в брой и удостоверени от нотариус на 17 април 2007 г., въпреки че ремонтът е платен през септември-ноември 2006 г. От обясненията, които Цветанов е дал пред данъчните, така и не става ясно защо дарението за ремонта е направено 4 месеца след неговото приключване. Договорът за дарение няма и дата, което противоречи на закона.

От ревизията не става ясно кой е плащал разходите за ток по време на ремонта. За цялата 2006 г. е платена само една сметка за електричество за имота в Шума - през февруари, на стойност 9.60 лв. Пълна мистерия е и кой плаща сметките за ток за 6-те апартамента на Цветанови в София. Нито министърът, нито съпругата му имат открита партида за еленергия в София. Не се знае също кой плаща водата. На името на Цветанов в "Софийска вода" има само една партида, но тя е за апартамента в "Дианабад".



СМЕТКИТЕ

Любопитни са и банковите сметки на Цветан Цветанов. Преди напускането на зам. кметския пост в София Цветанов има само една сметка, като в нея е внесъл обезщетението си от МВР. Останалите 12 сметки на вицепремиера са от политическия му период, като някои от тях стоят непокътнати. Цветанов например не е посягал към разплащателната си сметка в ДСК, където трупа заплатите от сдружение ГЕРБ. Към декември 2009 г. в сметката продължава да има 22 427 лв. Паралелните заплати от партия ГЕРБ са превеждани на друга сметка, по която постъпват и приходите от консултантски услуги. Най-голямата сума за подобна услуга - 17 575 лв. след облагане, е преведена на 20 юли 2009 г. По това време Цветанов е депутат в НС, а до избора му за министър остават 7 дни. Самият договор с фирмата е прекратен на 7 юли 2009 г., два дни след изборите. По тази причина той отсъства от декларацията за конфликт на интереси, подадена от министъра на 27 юли 2009 г. Интересен е и договор за консултантска дейност от 2007 г. за 14 000 лв. Този договор е сключен на 1 август 2007 г. и консултантският доклад е трябвало да бъде предаден в срок от 45 дни. Цветанов предава доклада на 30 ноември 2007 г., а парите му са платени едва на 21 март 2008 г. Именно 2008 г. бе най-проблемната в доходите на министъра заради покупката на апартаментите в "Изток".

Проверката на НАП освети и скандални доходи, получавани от Цветан Цветанов от Столична община след напускането на поста зам.-кмет. И през 2007 г., и през 2008 г. Цветанов е продължил да получава доходи от общината за участие в комисии и по граждански договори за извършени консултантски услуги. За двете години сумите са съответно 8100 и 7200 лв.



НА ЧИСТО

Данъчните няма да правят нова проверка на Цветан Цветанов дори ревизията на тъстовете му да установи, че те имат недекларирани доходи и да бъдат обложени. Причината е, че е категорично доказано, че дарението от тъщата в размер на 48 367 евро и 9263 долара действително е направено, обясниха от НАП. Парите са пратени на Цветанов по банков път, което за данъчните е категорично доказателство, че дарението не е фиктивно. Затова те могат да търсят допълнителни данъци само от тъстовете. Ако имаше съмнения, че дарението не се е състояло, НАП можеше да възложи ревизия на Цветанов и евентуално да го обложи. Данъчен консултант се оплака пред "Сега", че практиката на ревизорите в подобни случаи изобщо не е еднаква. "Данъчните не признаха дарение на мой клиент, независимо че парите бяха преведени по банков път. Вече ще посочвам пред местния офис на НАП проверката на министър Цветанов като образец", заяви консултантът.

Двама данъчни отиват на прокурор за теча

Двама данъчни могат да бъдат предадени на прокуратурата заради съмнения, че са изнесли данни от проверката на доходите и имуществото на вицепремиера Цветан Цветанов и съпругата му. Това стана ясно от изказване пред БНТ на изпълнителния директор на Националната агенция за приходите Красимир Стефанов. Първоначално НАП отказваше да признае, че има теч на информация към вестник "Галерия", но вчера стана ясно, че такъв действително има. Ден преди да бъдат изнесени официалните протоколи от проверката журналисти от изданието обявиха част от резултатите.

"В НАП е направена предварителна проверка, за да се установи кой е изнесъл данни от документацията за имотното състояние на вицепремиера Цветан Цветанов. Установено е, че две лица са използвали кода си за достъп до базата данни, без да са ангажирани с конкретния случай", заяви Красимир Стефанов. Той ще поиска от Симеон Дянков да назначи проверка на инспектората на министерството на финансите по случая, която ще изясни доколко двете лица са нарушили процедурите. Ако се установи вина, ще бъде сезирана прокуратурата.

"Проверката на инспектората е автоматична. Не е необходимо моето директно или индиректно съгласие. Не съм запознат дали са дошли вече документите при директора на инспектората. Но искам да кажа, че за мен НАП и Краси Стефанов се справиха много добре с много трудна задача в рамките на това, което позволява законът", коментира по случая вчера финансовият министър Симеон Дянков.
90
10095
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
90
 Видими 
25 Февруари 2011 20:00
Е то по схемата Цветанов няма някой който да не може да докаже и милиони. Просто казва тъщата ми ги дари, проверява се тъщата няма ниакакъв произход, но тя нали не е публична личност, не е била на държавна служба, просто и начисляват данъка и лихвите, разбира се това е данъчно-осигурителна тайна и всичко приключва.
25 Февруари 2011 20:07
Цвъцко с милиционерския си акъл смяташе, че след белина "Красьо" всичко е приключило.
Дори за момент не се е замислил, че нормалните хора ще продължат да анализират офоциозната информация.
Но ето - и медиите, и гражданите обсъждат.
И, като оставим неколцина амбразурчици, нормалните хора си правят изводите.
Наистина - какъв ли е в момента рейтингът на ГЕРБ?
------------------------------- -------------------------------
Блогът на Генек
25 Февруари 2011 20:33
Това е чалъмът!
Като имаш пари за изпиране, даваш ги на тъщата. След това тя ти ги връща с банков превод. И всичко вече става легално, законно и точно. Дори и да те хванат данъчните, ще начислят дължимите данъци на тъщата. На практика плащаш данъците на тъщата и парите вече са чисти. Т.е. цената на изпирането и легализирането е да си платиш дължимите данъци. Толкова е просто, че чак гениално!

Редактирано от - балък на 25/2/2011 г/ 20:34:45

25 Февруари 2011 20:33
Ако осъдят певачите от НАП, едва ли някога българин ще прояви доблест в името на България.
25 Февруари 2011 20:37
Ох, държавата, след като най-напред се бойковизира, сега дойде ред да Tzv-етеняса

Редактирано от - SvSophia на 25/2/2011 г/ 20:50:14

25 Февруари 2011 20:40
Междувременно се вкалинчихме

25 Февруари 2011 20:49
По американските филми пари се изпират 1:3 дори 1:4...
Какво е съотношението у нас, ако им се платят данъците?...

____________________________
Не мир дойдох да донеса, а меч…
25 Февруари 2011 20:49
Офидосяването и цачевизацията също не бива да се омаловажават.
25 Февруари 2011 20:51
Не може ли ние да сме по-добри от американците?
Не можи ли да имаме принос в европейското развитие?
25 Февруари 2011 21:19
Властта на мафията превръща живота на мафиотите в еталон.С това приключва преходът към висшата форма на мафията-мафиотска държава.
25 Февруари 2011 21:33
Тук, под тази статия, ще си позволя само един коментар-нов пирон в ковчега на територията.Едва ли повече ще се намери нормален човек, работещ в сферата на данъчни и други контролни служби, който да не си каже дори и при най-малка възможност - я да си **** мамата законите.
Невероятната тъпотия на цвъка е с учудващо качество - то едва му спасили гъзът и веднага се репчи - айде сега да проверявали други управници. Добре бе айол - ние сме за това, ама ти ли бе нещастник се пъчиш щастливо. Днес за трети път ми се върти все една мисъл в главата-почти всички предишни свършваха зле - е, те тия ще свършат - ама МНОГО ЗЛЕ!
Красьо, розовичкия, ти си дребна подлога, с такива като теб само си изтриват ...и толкоз.

________________________________ __________
"Масовото приемане на една идея не е доказателство за нейната вярност".
25 Февруари 2011 21:39
На мен ми прави впечатление, че движението на парите напред-назад до тъщата и обратно много прилича на номера с декласифицирането на записите от Горна Оряховица. Единия ден прокуратурата иска разрешение от Цветанов да декласифицира записите. На другия ден вече прокуратурата разрешава на Цветанов да разгласи записите. Номерът на китайката.
25 Февруари 2011 21:44
Редник, по тази схема "Откъде са парите?"/"Тъстът/тъщата ги даде."/"А те откъде ги имат?/"А бе за 40 години трудов стаж все са спастрили нещо." фирата е около 15% - тъстът/тъщата са пенсионери и не са длъжни да плащат всички осигуровки върху доходите си. Ама това е схема, при която няма да питат тъста/тъщата откъде ги имат. За т.нар. "обикновени хора" колко е - не знам.
25 Февруари 2011 21:54
Тека е.
Червената номенклатура отвръща на ударът.
Цветанов само заплашва, заплашва и накрая никой не е осъден. Сега му го връщат.
Тъпкано.
25 Февруари 2011 21:59
Алексей Петров поръчвал отвличанията на „Наглите“
Натиснете тук
25 Февруари 2011 22:02
Може и доста от хайдуците да се измъкнат, ама все някой ще трябва да опере мръсния пешкир на "прехода"! Време е да започва силното трептене на височайши гащи!...
25 Февруари 2011 22:09
По темата няма какво толкова да се коментира.
Всеки допълнителен ден търпение е просто още една стъпка в откъсването на резервата от нормалния свят.
25 Февруари 2011 22:10
Червената номенклатура отвръща на ударът.
Цветанов само заплашва, заплашва и накрая никой не е осъден.

Е, тогава как отвръщат на ударЪТ, щом няма удар
ПП. Tzvетанов за вицепремиер ли е назначен, или за плашило?
25 Февруари 2011 22:13
те тия ще свършат - ама МНОГО ЗЛЕ!
Не те, а НИЕ ще свършим много зле
25 Февруари 2011 22:15
Нито министърът, нито съпругата му имат открита партида за еленергия в София. Не се знае също кой плаща водата.



чи ко, и наш цецо убавецо като братята индобългари - над тия неща е. плащането на сметки е за загубеняци, а той не е кой да е


25 Февруари 2011 22:21
Още по-необясним е превод, направен от Десислава Цветанова към майка й Стефанка. На 17 октомври тя превежда на майка си 6039 долара.

Вчера предрекох, че проверката на родителите ще стигне до заключение, че парите им ги е дал добрият зет. Оказа се, че не той, а Десислава им ги превеждала.
И много удачно е вметнато, че поради приключване на проверката, нова няма да се прави. И така вече законно никой няма право да пита Десислава откъде са парите. А и в разходите на Цвъцкови не видях да има предоставени суми. Което не пречи да се "открият" още няколко сметки, през които зет и щерка са превеждали пари. И така, докато оказалите се съмнителни към 150000 лв. излязат.
25 Февруари 2011 22:27
Всеки народ заслужава управниците си.
25 Февруари 2011 22:50
Ако си беше взел сейф в пощенска, сега нямаше да го дъвчат на лягане и ставане...
25 Февруари 2011 23:22
Що бе Цветанов не си подадеш оставката!0
25 Февруари 2011 23:45
По темата няма какво толкова да се коментира.

Митко, кажи ми тогава какво си ми писал вчера, че не съм го видял, а е цензурирано. Трябва да е било някаква псувня, но все пак съм любопитен за насоката.
25 Февруари 2011 23:48

- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят.
- От скрина- отговаря Цветанов.
- А там кой ги слага - продължава следователят.
- Баба ми ги слага - отговаря Цветанов.
- А на нея кой й ги дава - пак пита следователят.
- Аз й ги давам - казва Цветанов.
- Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят.
- От скрина...
25 Февруари 2011 23:54
Наистина - какъв ли е в момента рейтингът на ГЕРБ? Ами Генек , според мен рейтингът на тиквите е катастрофално нисък. /истинският/ И причината нито е в Трактора , Октопода , СРС , дори не е и в мезонетите на Потника. Причината е в икономическата катастрофа , до която доведоха тиквите България само за година и половина . На местните и президентските избори ще оглушителен и изненадващо тежък шамар по павианските задници. Призовавам всеки мислещ с главата си да излезе и да гласува - за всеки , с изключение на Кауните и ренегата Волен.
26 Февруари 2011 00:13
Muktadasaxkobu rgidiotski - да беше тройната коалиция, едно благоденствие щеше да е последната година и половина... хиперинфлацията в кърпа ни беше вързана.
26 Февруари 2011 01:41
Случаят Цвък отдавна е отвъд всякакви коментари...Цвък във вентилатора.
26 Февруари 2011 02:00
Имам 5 години стаж в данъчни ревизии. Врътките по законите са толкова много, че винаги има изход... за когото трябва.
Законите са направени така - да се тълкуват за всеки човек различно.
Затова и се махнах от там - невероятно напрежение е.
Та кучетата си лаят, керванът.......
26 Февруари 2011 03:06
BullDog Историята ти със скрина ми напомня много на диалога между Планше (Бурвил) и кръчмаря във филма Тримата мускетари 1953 (цитирам филма, а не романа, защото там не си спомням да съм го срещал).
И така, Д'Артанян изпраща Планше да купи вино, както му казва, че няма пари - да се оправя както намери за добре. Планше отива в кръчмата и казва на кръчмаря - дай една бутилка бяло вино. След като получава бялото вино, го връща и иска бутилка червено. Взима бутилката червено вино и си тръгва. Ехей - провиква се кръчмарят - забрави да платиш бутилката червено вино. Защо трябва да я плащам, като аз току що я замених срещу бутилка бяло вино - казва Планше. Е добре де, тогава плати бутилката бяло вино. А защо трябва да плащам за бутилката бяло вино, която е хей там на тезгяха и нито съм я взел, нито изпил. Кръчмарят гледа изумено и не знае какво да каже. А в това време .дикторът коментира: този номер беше повтарян след това от много хора, но Планше беше първия, който го измисли.

Редактирано от - Anastass Stasev на 26/2/2011 г/ 03:12:07

26 Февруари 2011 07:26
Цветанов - с бодра крачка по стъпките на Гоце..
26 Февруари 2011 07:59
Странно нещо е породата българско говедо. Четири месеца се пени за 500 000, получавани (крадени, усвоявани) за 5 (пет) години(!), а в същото време с лека ръка тегли чертата на милиони, получени (присвоени, откраднати) за няма и месец.
Та кога викате ще се разследват червените мошеници (от руски - мошенник)?
А тези от ДПС?
А президента?
А сините?
А НДСВ-ейците?
А собствениците на хотели и комплекси по кур'ортите?
А собствениците на "Бентли"-та?
26 Февруари 2011 08:05
Мукта, всеки мислещ с главата си няма да гласува и НЕ Е гласувал за тиквите, така, че призива ти е към останалите, които по някаккъв начин са били заблудени преди 1.5 години.
26 Февруари 2011 08:06
Не се хабете патриоти! Нищо няма да се получи! Първоначалното натрупване на капиталите стана много по-грубо от дивия Дикенсов капитализъм. Нищо не става от нас!
26 Февруари 2011 08:57
Странно нещо е породата българско говедо. Четири месеца се пени за 500 000, получавани (крадени, усвоявани) за 5 (пет) години(!), а в същото време с лека ръка тегли чертата на милиони, получени (присвоени, откраднати) за няма и месец.
Говедо е този, който си мисли, че човек, полакомил се за няколкостотин хиляди ще вкара в затвора тези, които са крали милиони. Говедо е този, който си мисли, че милиционер-физкултурник, взел 40 000 за консултации по криминогенната обстановка, ще вкара в затвора любител-хидролог взел 2 млн.
26 Февруари 2011 09:02
Та кога викате ще се разследват червените мошеници (от руски - мошенник)?

Мъ що питаш нас, бе алинчо? Ний не сме нито минпреди, нито МВР-министри, нито прокурори, ний сме обикновени форумци. К'во сме ти криви, та ни сравняваш така изискано с добитъци? Ми нали шментито и tzv-то затуй се подлъгаха бая хора да ги изберат, щото обещаха да свършат таз работа? Пък те до един пържолник опряха. Те, както вече ред хора обясниха, не могат да решат проблема, щото са част от него.
ПП. Не знам каква любов към руската ортография те е налегнала, обаче тя се основава на морфологичен принцип, а нашата - предимно на фонетичен. Та "тънките" ти намеци са крайно неуместни. То най-напред требе мислене, па после писане/говорене. Ама от човек, сляпо увлечен по любимите си политически мъже, какво друго може да се очаква!? То любовта, че е сляпа, сляпа е, ама що требе публично да си афишираш слепотата, бе джанъм.

Редактирано от - SvSophia на 26/2/2011 г/ 09:05:59

26 Февруари 2011 09:48
Работата вони, та се не трае. И тези хора са министър и служител в ДАНС?! В службите, които са призвани да следят за правомерност и прилагане на закона. Как точно в тези служби са най-деградиралите морално? Не трябва ли да е обратното? Апропо съпругата има ли квалификация и компетентност да работи в ДАНС?
26 Февруари 2011 10:02
Дребен мошеник като цвъцко занимава аудиторията.Началника му е още по-дребен и от него.Малки червени помияри.Кога ще стане дума за едрите?
26 Февруари 2011 10:28
Devil, работата мирише, защото Цветанови, горкичките, пет години не са имали ток и вода. (Сакън да не си помислим, че друг му е плащал сметките!!!)
Сигурно са се къпали само по екскурзиите ... А и те по една-две годишно, мъка, мъка ...
26 Февруари 2011 10:47
В този форум наистина има грамотни хора, макар и с различни политически виждания. Омръзна ми да чета глупости в другите форуми. Не бях влизал отдавно тук, но с удоволствие се връщам. Та за Цецо говорехме... Прочетох, че на националния празник - 3-ти март няма да е вече министър, а само вицепремиер.
26 Февруари 2011 10:58
Малки червени помияри.Кога ще стане дума за едрите?
Ами едрите червени помияри са сложили дребните на власт, подхвърлили са им по някоя троха (платена консултация, апартаментче) и се бъзикат с тях. МатРЕяла си мисли, че Боко и Цвъцко борят престъпността и затова има "атаки" срещу тях. Просто те са дребни престъпници, сложени от едрите да има вършат работата и да "попият" помията. Може пък и да са поискали още малко хонорачета за консултации и затова "батковците" им дърпат ушите и им показват в кой гьол им е мястото. Лошото, е че ние, които сме гласували за тях излязохме прекарани ... за кой ли път.
26 Февруари 2011 11:00
То на милиционерите и краденето им е милиционерско - няма финес, няма замах, само смрад и простотия. Сигурно е гепил тъщата за завой накриво и за преминаване "у лево" и я е питал: "Ся ко ши праим?", и тя му е дала даренията, горката, "ко да праи"...
26 Февруари 2011 11:18

Прави обаче впечатление, че червените не са чак толкова гласовити в критиките си към Цветанов, колкото, да речем, сините. Противоречиво, но само на пръв поглед. Едно изгонване на Цецко сега от постовете му ще свали в значителна степен напрежението в ГЕРБ, ще реанимира сините и в крайна сметка може да се окаже спасително за режима. И обратно, колкото по-дълго стои тоя одиозен образ на власт, толкова по-силна ще е ферментацията след все по-намаляващите и отрезвяващи лумпени на най-нескопосната постановка на социалната инженерия у нас.
А ако пък, не дай Боже, остане до изборите, червените ще ударят капата в тавана.
26 Февруари 2011 12:33
НаКрасьо Мазния всичко муе автоматично дори и поръчковите проверки, които прави.
26 Февруари 2011 13:07
Говедо е този, който си мисли, че човек, полакомил се за няколкостотин хиляди ще вкара в затвора тези, които са крали милиони. Говедо е този, който си мисли, че милиционер-физкултурник, взел 40 000 за консултации по криминогенната обстановка, ще вкара в затвора любител-хидролог взел 2 млн.


26 Февруари 2011 13:21
.
26 Февруари 2011 13:59
Говедо е този, който си мисли, че човек, полакомил се за няколкостотин хиляди ще вкара в затвора тези, които са крали милиони. Говедо е този, който си мисли, че милиционер-физкултурник, взел 40 000 за консултации по криминогенната обстановка, ще вкара в затвора любител-хидролог взел 2 млн.


Какво обещаха герберастите?
"Ние ще накажем крадците" и "Ние не сме като тях".
Защо не наказват крадците? Ами защото са като тях.
П.П. Уважаеми амбразурчици, потърсете нов аргумент, тъй като "Ама Доган открадна 2 милиона" не върви. Защото Доган трябваше да бъде разобличен, разследван и осъден от вашата власт - или поне тя да подготви видимите от всички доказателства.
Съдете ги - нали и ние това викаме? Ама не излизайте с евтиния и откровено тъп номер: "Ама тия не са наказани, значи нашите ще крадат!
------------------------------- ------------
Блогът на Генек

26 Февруари 2011 14:03
моя бащичко ме заряза на 5 години и ми плащаше издрьжка 40 лева
и след промените от 1991 за 20 години ми е дал 200 лева по 10 лева на година
илипо 4 стотинки на ден останалите пари ги е дал на мащехата яловица която насита няма
26 Февруари 2011 14:38
Ама не излизайте с евтиния и откровено тъп номер: "Ама тия не са наказани, значи нашите ще крадат!


Да
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД