:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 309
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Още трима

българи се класираха за 1/8-финалите на тенис турнира "Загорка къп" в Пловдив ($10 000). Димитър Кузманов победи Георге Балафутас (Гър) с 6:3, 6:2, Тихомир Грозданов обърна Иля Лебедев (Рус) с 3:6, 6:1, 6:1, а Тодор Енев би Егор Герасимов (Блрс) с 6:4, 6:1. Александър Лазов и Валентин Димов също ще играят във II кръг.



Българките

Каталина Гатинска и Сибел Ремзи отпаднаха в I кръг на сингъл и на двойки на световното първенство по тенис на маса в Ротердам (Хол). Поединично Гатинска бе разбита от №2 в схемата Ян Гуо (Кит) с 0:4 (-6, -6, -3, -5) гейма, а Ремзи бе отнесена от Яна Тие (Хонконг) с 0:4 (-4, -6, -4, -4). На двойки Гатинска и Ремзи също претърпяха крушение - 0:4 (-7, -4, -3, -3) срещу Юка Ишигаки и Юри Яманаши (Яп).



Балканският

шампионат по всестранна езда ще се проведе край Шумен този уикенд. От петък до неделя в местността Кабиюшка гора ще се състезават отборите на България, Румъния и Турция. Нашият тим е в състав Александър Красимиров с кон Сан Диего, Светлин Иванов с кон Миг, Илиян Искъров с кон Карлщат и Веселин Петров с кон Адлер.



Центърът

на "Лос Анджелис Лейкърс" Андрю Байнъм ще пропусне първите 5 срещи на тима си от следващия сезон в НБА. Санкцията е наложена заради поведението му в мач №4 от плейофа с "Далас Маверикс", когато баскетболистът удари с лакът в лицето Хосе Бареа. Байнъм трябва да плати и глоби на обща стойност $702 272 за непристойно поведение и отправени обидни квалификации към реферите и противниковите играчи.
1
921
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
12 Май 2011 10:05
Центърът

на "Лос Анджелис Лейкърс" Андрю Байнъм ще пропусне първите 5 срещи на тима си от следващия сезон в НБА. Санкцията е наложена заради поведението му в мач №4 от плейофа с "Далас Маверикс", когато баскетболистът удари с лакът в лицето Хосе Бареа

Много груб и мръсен фал - заслужено наказание. Млад е и нега да се поучи, че за такива простотии няма място там.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД