:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 246
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Листопад

Не, не става дума за популярния турския сериал. То всъщност ако ставаше реч за него, със сигурност следващите редове щяха да са сред най-четените. Животът и неговото печатно отражение - пресата, предлагат и други листопади. "Листопад в родното ФБР", пише с големи букви "Стандарт". И добавя, че "200 спецченгета напускат заради орязани заплати" и решително се оттеглят от ДАНСинга, докато гювечът не е свършил.

Хората си отивали от службата също и "заради слуховете, че агенцията ще се върне под шапката на МВР, а най-важните й функции ще бъдат прехвърлени към Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", коментирали спецченгета пред "Стандарт". Драмата е, че в МВР заплатите им вероятно ще паднат още.

При спецченгетата листопат, ама при данъчните е китна пролет и цъфтеж посред зима. "400 данъчни под прикритие в зимните курорти", пише "Монитор". 007-бирниците ще следят как се спазва данъчната дисциплина иззад питиетата си и прочие курортна маскировка. Ще нюхат и за коледните хонорари на звездите - дали и колко вземат на ръка. Данъчните агенти били необходими, защото "заведения правят 30 бона оборот на вечер, а отчитат само 10 на сто". Всъщност навътре във вестника става ясно, че кръчмите щели да бъдат под контрола на виртуални данъчни. Касовите апарати ще се вържат към НАП и в момента, в който оборотът се отклони с 10 на сто, веднага на мястото се праща десант от ревизори.

На цели две страници "Труд" пък разказва как българите капят като жълти листа. "Болни, след 60 г. българите трудно работят". Вестникът е намерил различни лекари, които обясняват на каква възраст отпадаме от трудовия процес поради различни причини. Още след прехвърлянето на 50-те идват проблемите с гръбнака, а пък след 65 "трудът дори е опасен за сърцето". Не на последно място и "умът ни започва да "пропада", предупреждават психиатри.

Но това в наши дни не е беда - важен е растежът и падежът на финикийските знаци и мускулатурата; пък умът - може и без него.
3
1343
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
06 Декември 2011 00:45
The Allegory of the Cave - Plato Натиснете тук
06 Декември 2011 12:23
Прелет на орли! Както винаги!
06 Декември 2011 17:22
Тони Клифтън открива шоуто на Анди в Карнеги Хол. Натиснете тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД