:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 238
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Скрито-покрито

Да скриеш игла в копа сено - разбираемо. Девет кила кокаин в личния багаж - по-трудничко, но става. Но свободата как се крие? Не Свободата с голите нeнки, а оная... на коскоджа ми ти щангист. "Райков скрил свободата на Боевски", порти "Телеграф". В друг случай прелитащият би се усъмнил във фактологията (няма скрито-покрито само при голото на 3-та страница), но в случая експулсирането било обнародвано в бразилския "Държавен вестник" още през март. А служебният тогава премиер М. Райков, дипломат, божем, от кариерата и превъзходителство за пример, реагира с криви ходове пред "Преса": "Научих това име в сряда. От интернет." Абе, аланкоолу! Проспал освобождаването - да речем. Ама посмали малко - мигар има наш сънародник, който да не е чувал името на Олимпиец Боевски? И преди наркоскандала, а след него - хептен.

Ако има, да знаете, че той е един и се казва Марин. Наследниците му също в небрано лозе: "Властта глуха, сляпа и объркана за Боевски" - "Труд". "Стандарт" блести с въображение: "Рамо от Дилма за Боевски" - президентката от габровски произход ходатайствала за "мулето". Сигурно е ударила и коляно, падайки в нозете на палачите, да моли за свободата на Гълъбин. И "Монитор" се хвърля в сценарни води: "изчезнал от Бразилия за 90 минути" - вероятно по аналогия с автоджамбазкия холивудски филм от близкото минало "Да изчезнеш за 60 секунди".

Заглавията на "24 часа" за мулето шампион и международното положение - семпли. Но на свой терен вестникът се развихря в типичния си безмилостен стил, накарал не един и двама преподаватели от ФЖМК да се мятат в кошмари: "Разярен пръч потроши пастирки от състава "Брежански баби". Прелитащият хареса и: "Молитва за по-малко катастрофи влиза в храмовете". "Стандарт" интерпретира: "Не карай пил, пази ближния - своеобразна 11-а божа заповед. От 1 ноември духовниците от всички изповедания ще проповядват срещу войната по пътищата".

Това е положението - Бог високо, КАТ далеко!
1257
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД