:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 171
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът Петев още вярва в класирането на Евро 2016

Един от избраниците му - Симеон Славчев, е аут до края на сезона
СНИМКА: БГНЕС
Ивайло Петев е убеден, че на следващото домакинство на националите - срещу Норвегия на 3 септември, стадионът ще бъде пълен.
Селекционерът на националния тим на България Ивайло Петев заяви, че е оптимистично настроен относно шансовете на отбора му да се класира на европейското първенство през 2016 г. Пред БНТ специалистът изрази задоволство от показаното от играчите в двубоя с Италия (2:2). Според него "трикольорите" ги очаква добро бъдеще под негово ръководство.

"Футболистите се раздадоха напълно и осъзнаха, че България и националният отбор стоят над всичко - коментира Петев. - Ако тимът продължи в същия дух, има напълно реални шансове да достигне до бараж (т.е. - да е трети в групата) и да се пребори за място на европейското първенство. Това е дълг пред мен и пред моя екип и ние сме длъжни да сторим всичко, за да направим това възможно."

Специалистът е сигурен, че на следващия мач на тима стадионът ще бъде пълен. Двубоят с Италия бе посетен от 8500 зрители, но според Петев при публиката апетитът идва с яденето и когато отборът се представя по подобен начин, зрителите ще се завърнат на трибуните.

"За създаването на един тим трябва да имаш нужните качества - енергия, интуиция и най-вече да си наясно как искаш да играе този отбор. За мен най-важно е уважението - играчите трябва да знаят, че има граница, която не бива да преминават", каза още Петев.

Стана ясно обаче, че един от играчите, на които той разчита - Симеон Славчев, е получил тежка травма именно на мача с Италия. Тогава халфът на "Болтън" се появи в последните минути, но е с увредени сериозно връзки на десния глезен и ще отсъства от терените до лятото.
1404
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД