:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 226
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Фенове чакат "червените" на мини лагера в Русе

СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ТОНЧИ КУКОЧ
Футболистите на ЦСКА Тончи Кукоч и Тони Силва (на преден план) се снимаха в хотела в Русе, където е отседнал отборът преди дербито с "Лудогорец". Така двамата поискаха да демонстрират, че не са се скарали заради разговора помежду си в социалните мрежи. При една от репликите хърватинът се обърна към Силва с "бананово момче".
Отборът на ЦСКА замина още вчера сутринта за Русе. Там играчите ще са на малък лагер преди гостуването срещу "Лудогорец" тази вечер. Предвидено е тимът да проведе две тренировки - една снощи и една тази сутрин, на базата на ФК "Аристон". От фенклуба "Русе брани ЦСКА" веднага използваха този повод да гледат заниманията и да подкрепят отбора преди важния мач.

В групата на "червените" за дербито изненадващо попадна капитанът Валентин Илиев. Той още се възстановява от операция и няма да може да вземе участие в мача, но присъствието му е психологически ход на треньора Галин Иванов предвид мотивиращото влияние, което има Илиев върху съиграчите си.

Извън групата остана Якуб Дивиш, като това е решение на наставника. В негово отсъствие ще пази латвиецът Максимс Уваренко. Заради травми пък отпадат Маркиньос, Марио Бъркляча и Амансио Фортес. Аут е и Иван Маркович, който се възстановява от тежка травма, получена миналото лято и трябва да се върне в игра към края на месеца. За сметка на това в групата попадна юношата Петър Витанов.

"Не съм притеснен. Амбициран съм. Ще се опитам с каквото мога да помогна на момчетата, да се съберем, да се вдигнем за мача. Искам само повече агресия. Вярвам в успеха. Ако не вярвам, няма смисъл да ходим на мача. Според мен нищо не е загубено. Мисля, че има напредък, но ми се иска да е още по-видим", заяви Галин Иванов пред "Нова телевизия".

3
1486
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
03 Април 2015 19:21
ДА СИ ВЗЕМЕМ СБОГОМ ЛЮБИМА
03 Април 2015 19:44
Този мач слага точка на спора за шампионската титла. Канарите помогнаха с каквото могат, взеха точка от Лудогорец, но чорбаланчетата се огънаха пред заралии. Няма да е чудно ако изЦеДеНите загубят местото в тройката.
05 Април 2015 14:36
Факти от българския футбол.
Като ги прихванат след телената ограда, направо ги картотекират по българските футболни отбори.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД