:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 173
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Граничен полицай пострада тежко,

след като трафиканти на нелегални имигранти го прегазиха при преследване край граничната бразда, съобщи "Дарик". Нелегалните били в две коли с хасковска регистрация. Те не се подчинили на сигнала да спрат, последвала гонка, блокиране на пътя и връхлитане върху патрула. Полицаят е с множество счупвания.



Има заподозрени за убийството

на Татяна Стоянова, която бе началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов, съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова на въпрос по време на парламентарния контрол в петък. По думите й вероятните убийци "имат финансов и икономически интерес" от престъплението. Не стана ясно обаче дали са издирени и арестувани. Три са версиите, по които криминалистите работят по убийството на Димитър Стоянов в Пловдив, каза още вътрешният министър. ММА боецът беше застрелян малко след Стоянова.



Новото ръководство на Комисията за защита на потребителите

не отговори ясно ще бъде ли временно отстранен от работа главният секретар Иван Бъчваров, срещу когото е повдигнато обвинение за попълване на декларация с невярно съдържание. "Изискали сме информация от Софийската районна прокуратура какво е фактическото и правно положение и в зависимост от отговора ще решим дали да го отстраним", каза председателят Димитър Маргаритов, цитиран от "Офнюз". Бъчваров беше обвинен миналата седмица.

1800
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД