:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Нов онкологичен център



откриха вчера във варненската болница "Св. Марина" премиерът Бойко Борисов и министри. "Подобна апаратура скоро ще има и в София, а с т.нар. кибернож в Пловдив изпълняваме целта на правителството на територията на България да има пълноценно лечение на българските граждани. Надяваме се да спрем този тъжен керван, главно към Турция", заяви здравният министър Петър Москов. Павлова пък съобщи, че до 2020 г. са предвидени 160 млн. лв. за реформа в спешната помощ. Парите са основно за апаратура, линейки и високопроходима техника.



354 кандидати за нотариуси



са допуснати до конкурса, насрочен за 19 април т. г., съобщиха от Министерството на правосъдието. С нередовни документи са 330 кандидати и те имат 7-дневен срок да поправят пропуските си или окончателно ще загубят правото да участват в конкурса. В 60 съдебни района в страната има 111 свободни места. В София няма нито едно вакантно място, тъй като се смята, че за столицата дори наличната бройка надхвърля законовия лимит - 1 нотариус на 10 000 жители. Най-много свободни места има в района на Шумен и Сливен - по 6, пет са свободните места в Пазарджишкия район.
1
1750
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Април 2015 12:28
Тъжният керван от болни, драги управляващи, го създавате вие с всички свои действия и бездействия! Хората са болни от ниските заплати, които държавата България им предлага, от вредните храни, които не се контролират, от вредния въздух, от стреса, на който са подложени в работата или при безработица, от ужасяващо голямата вероятност да бъдат многократно ограбени, бити, убивани и изнасилвани В ДОМА си пак благодарение на вас, драги безсъвестно охранени управляващи, политици, съдии, прокурори и полицаи! Жалките ви усилия да се оприличите с народа са безсмислени. Напротив, знаем радостта ви от това, че отново към вас потекат финансовите потоци на безкрайното агонично "лечение" на българина. Когато управляващите нямат съвест и морал, няма и държавност!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД