:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 175
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Остават четири дни за ползване на 5% данъчна отстъпка

Четири дни остават до крайната дата за ползване на 5% отстъпка от данъка върху доходите, получени през миналата година. За целта гражданите трябва да подадат данъчните си декларации по електронен път до 31 март. Отстъпката е върху данъка за довнасяне, но не може да надхвърля 1000 лв., напомнят от Националната агенция за приходите. Допълнително условие е хората да нямат задължения към бюджета, подлежащи на принудително изпълнение, както и да внесат целия размер на данъка за довнасяне до 2 май 2017 г. Тогава изтича официалният срок за деклариране на доходите от 2016 г. и за внасяне на подоходния данък.

На 31 март изтича и срокът за подаване на фирмените декларации. Ако бъдат подадени по електронен път, може да се ползва 1% отстъпка от корпоративния данък, но сумата също не трябва да надвишава 1000 лв. Тази отстъпка се ползва само ако и данъкът е внесен до крайния срок за подаване на декларацията - 31 март.

916
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД