:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: УниКредит Булбанк
Моника Георгиева, регионален мениджър на УниКредит Булбанк за регион "Банкиране на дребно - София-изток", изнесе откриващата лекция в рамките на Деня на финансовата грамотност, организиран от Junior Achievement в партньорство с NN България, Mastercard и УниКредит Булбанк. В лекцията си Георгиева даде полезни и практични съвети на ученици от София и страната, участници във форума, за това как да управляват личните си финанси. С Деня на финансовата грамотност започва отбелязването у нас на Световната седмица на парите. Това е и заключителното събитие по проекта "Financial IQ: Проучване и повишаване на нивото на финансова грамотност на българските ученици", реализиран от Junior Achievement , NN България, Mastercard и УниКредит Булбанк.
До средно 9.60% падат лихвите по новоотпуснатите потребителски заеми в левове,



показва статистиката на БНБ за февруари. За една година намалението е с 0.72 процентни пункта. Заемите на домакинствата в евро се сключват при средна лихва от 5.50%, което е с 1.25 процентни пункта по-ниско от февруари 2016 г. При левовите жилищни кредити лихвата достигна 4.24%, а в евро - 4.19%. Заедно с таксите и комисионите годишният процент на разходите (ГПР) по потребителските кредити през февруари става средно 10.39% в левове и 5.85% в евро. ГПР по жилищните заеми е 4.74% в левове и 4.55% в евро.
950
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД