:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 254
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА 1948" взе искан в Първа лига нападател

СНИМКА: ЦСКА 1948
Петко Петков
"ЦСКА 1948" направи нов трансферен удар, след като привлече нападателя на "Рилски спортист" Петко Петков (28 г.). Той е голмайстор на Югозападна Трета лига през този сезон с 16 попадения в 16 мача. Интересното е, че Петков е преговарял още с елитните "Локомотив" (Пд) и "Витоша" (Бистрица), както и с "Миньор" (Пк) и с кипърски втородивизионен клуб. В крайна сметка е предпочел офертата на "ЦСКА 1948", който не крие амбицията си още този сезон да се класира във Втора лига, а през май 2019 г. да е вече в елита.

"Изключително съм щастлив, че отивам в най-добрия отбор. Надявам се да покажа още по-високо ниво. Привлече ме възможността да се развивам в голям клуб", заяви Петков, който е играл още в "Монтана", "Академик" (Сф), "Видима-Раковски". Любопитното за него е, че извън футбола работи като фитнес инструктор.

Преди него "ЦСКА 1948" привлече вратаря Димитър Пангев ("Септември", Симитли), бековете Георги Атанасов ("Чавдар", Етп) и Кристиян Михайлов ("Банско"), както и нападателите Мартин Таушанов ("Беласица") и Цветелин Цаковски, играл преди за "Балкан" и "Царско село".

1043
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД