:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 181
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бурята "Елеонор" прекрати 4-тия старт в "Тур дьо ски"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Зрители и официални лица бягат панически по трасето в Оберстдорф в опит да се скрият от силните и ледени ветрове на зимната буря "Елеонор".
Нахлулата в Западна Европа буря "Елеонор" стана причина за отмяната на четвъртия старт от веригата по ски бягане "Тур дьо ски" - в Оберстдорф (Гер). По програма вчера трябваше да се проведат спринтовете на 1,2 км кл. стил за жени и на 1,5 км кл. стил за мъже, но организаторите спряха състезанията след квалификацията при дамите заради рязко влошените атмосферни условия. Вятърът бе толкова силен, че започна да разпилява рекламните пана по трасето, което застраши безопасността както на скиорите, така и на зрителите.

От международната федерация (FIS) съобщиха, че спринтовете няма да се проведат на друга и "Тур дьо ски" през сезон 2017/2018 ще включва шест вместо седем етапа. Това е първият случай в историята, когато състезание от веригата се анулира. Единствено в дебютното издание през 2006/2007 г. първите два етапа не бяха проведени, но поради липса на сняг.
613
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД