:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Над 1 млн. европейци подкрепиха

онлайн петиция срещу разхищението на храни, съобщи сайтът change.org. В нея се настоява супермаркетите във всички страни - членки на ЕС, да бъдат задължени да даряват непродадените хранителни стоки на благотворителни организации вместо да ги хвърлят или унищожават. Преди 2 г. Франция прие подобен закон. Петицията беше пусната едновременно във Франция, Гърция, Испания, Германия, Белгия, Италия и Великобритания. Тя е вдъхновена от разрешените от 2012 г. европейски граждански инициативи, които дават право на политическо предложение, ако е подкрепено от поне 1 млн. граждани от поне една четвърт от страните от ЕС.



С до 10% ще бъдат орязани евросубсидиите

за земеделие и парите за кохезионна политика, заяви еврокомисарят по бюджета Гюнтер Йотингер пред германски медии. Това може да се наложи заради напускането на Великобритания. Според него в новия финансов период след 2020 г. ЕС трябва да е готов за такива съкращения. Преговорите за следващата бюджетна рамка на ЕС до 2027 г. вероятно ще започнат по време на българското европредседателство.
1
977
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Февруари 2018 01:43
С до 10% ще бъдат орязани евросубсидиите
за земеделие и парите за кохезионна политика, заяви еврокомисарят по бюджета Гюнтер Йотингер пред германски медии. Това може да се наложи заради напускането на Великобритания.
Във връзка с напускането на Великобритания, с колко ще намалее бюджета на ЕК, комистарските заплати, евродупетатските заплати, заплатата на същия този Йотингер и т.н.?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД