:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 161
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Хаштаг/хъшлак

Дончо, порасни! Дончо пак не ще :(

***
Американският президент Доналд Тръмп и бившият вицепрезидент Джо Байдън си разменят хъшлашки заплахи - наддумват се кой кого щял да опердаши.

Явно са чували знаменитата максима на Бойко Борисов - "Един мъж, както е защитил докторат, така, както върви по улиците и някой закача жена му, трябва да може да му набие едно дясно кроше" (това не е измислица, не е фейк спомен, а истинска извадка от интервю на Бойко Борисов за Велислава Дърева и бившия вестник "Новинар" през 2005 г.).

Първи се изрепчи Джо Байдън. В реч пред привърженици на Демократическата партия той надъха публиката, като се зае да защитава Жената от сексиста Тръмп. Байдън обсъждаше интересния подход на Тръмп към нежния пол и по-точно неговото верую, че "като си звезда, можеш да правиш с жените каквото искаш; хвани я за чатала, няма проблеми; стискай, мачкай, обарай подробно, на тях им харесва!". Бившето вице Байдън каза на симпатизантите и съпартийците си, че такова поведение заслужава телесно наказание по унизителен начин - "ако бяхме ученици - каза Байдън, - щях да го заведа зад физкултурния салон и да му хвърля един хубав пердах". (Стендинг овейшън, тропане с крака, викове "евала, Джо" плюс отделни възгласи за половата мощ на магарето и тромавия стил на слона.)

Отговорът на Тръмп не беше образец за държавнически стил.

"Изчаткалият Джо Байдън нещо ми се прави на отворко - писа Тръмп в "Туитър". - Истината е, че той е слаботелесен и слабоумен, а вече за втори път ме заплашва с физическа саморазправа. Обаче той не ме познава и не се сеща колко бързо мога да го сваля на земята и да му причиня много болка и сълзи. Не заплашвай хората, Джо!"

Ненаиграли се! Само това можем да кажем, наблюдавайки в същото време сдържаното държавническо поведение на Бойко Борисов. Тези американски политици още не са изживели своето "много като тебе вече плакаха" (друга знаменита реплика на ББ). Бойко Борисов показа на политиците по света, че няма нищо осъдително в това да си доизживееш детството по високите етажи на политиката. Той си го мина тоя период, вече е солиден, улегнал, сериозен.

Така че Джо Байдън не е прав, като упреква президента на Съединените щати: "Доналд, порасни!" - това каза Байдън в последните си дни като вицепрезидент. Но тази реплика Байдън трябва да насочи и към себе си - и той не е пример за зрелост.

По-зряла тиква от нашата няма!

Да я цитираме отново - по актуалния въпрос "избори в Русия" Бойчето каза следното пред българските журналисти: "Едва ли някой по света се е съмнявал, че Путин ще стане президент... Ако е вярно това, което много хора подозират - че Путин е избрал президента на Съединените щати, то за него е детска игра да си спечели своите избори".

Байдън пък не вярва, че Путин е помогнал да се избере Тръмп.

Ако ще!

Ние пък вярваме, че Бойко Борисов може да опердаши едновременно тримата - Байдън, Тръмп, Путин, елате повече, бе!

Може, но не иска. Защото порасна.

Световни лидери - дори Бойко Борисов порасна, пораснете и вие!
1
4123
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Март 2018 20:16
Истината е, че той е слаботелесен и слабоумен


А, че това е ясно, добре е, че вече и президентът го докладва публично.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД