:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 205
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Елизабет Паисиева пета, освиркват шампионката Кабаева

Три медала за ансамбъла ни

Само сребро за нашите на световното по художествена гимнастика
Българският ансамбъл в състав Елеонора Кежова, Жанет Илиева,

Кристина Рангелова, Юлияна Найденова и близначките Галина и Владислава Танчеви спечели общо 3 сребърни медала от 26-ото световно първенство по художествена гимнастика в Будапеща. В събота българките отстъпиха на Русия в многобоя и останаха автори. Вчера момичетата на треньорката Таня Стоянова бяха изпреварени от рускините и в двата финала на уредите.

В съчетанието с 5 ленти нашите получиха оценка 25,200 т. Те не допуснаха груби грешки, но в изпълнението им имаше малки неточности. Рускините получиха 25,200. Бронзовите медали взе ансамбълът на Италия с 23,550. Надеждите за златно отличие за нас бяха свързани със съчетанието с 2 топки и 3 обръча. За него обаче оценката бе 25,200 срещу 25,275 за Русия.

"Момичетата бяха нервни и уплашени и това се отрази на техните изпълнения. Бях сигурна, че съчетанието с топки и обръчи ще ни донесе златото, но гимнастичките не бяха перфектни. Ще вземем реванш от рускините на олимпиадата в Атина", закани се треньорката Стоянова.

В индивидуалния многобой в събота вечерта Елизабет Паисиева зае пето място. Другата ни представителка - Силвия Митева, остана едва 24-а. Световната титла грабна Алина Кабаева (Рус), пред Анна Бессонова (Укр) и Ирина Чашчина (Рус). Бесонова се превърна в любимка на унгарската публика, а Кабаева бе освиркана бурно по време на награждаването.
363
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД