:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Още двама българи на 1/8-финалите за купата на Германия

Бербатов вкара 2 гола

Националът бележи при 5:0 над "Унион" като гост
Националът Димитър Бербатов отбеляза 2 гола при победата на "Байер" с 5:0 като гост над "Унион" (Берлин) в 1/16-финал за купата на Германия. Освен това нападателят записа и една асистенция. Бербатов бе точен в 24-ата и 65-ата мин., а в 62-ата подаде на Даниел Бирофка за третото попадение на "аспирините". За "Байер" вкараха още Хано Балич (1) и Робсън Понте (72). За домакините от "Унион" в игра не се появи Костадин Видолов, който е с разтежение.

За 1/8-финалите на турнира се класира още един българин - Илия Груев, чийто "Дуисбург" се наложи с 2:1 (след прод.) като гост на "Айнтрахт" (Франкфурт). Юношата на "Левски" се появи на терена едва в 118-ата мин.

Друг национал - Даниел Боримиров, и неговият "Мюнхен 1860" обаче нямаха късмет и отпаднаха от надпреварата след 4:5 (след дузпи) от лидера във Втора бундеслига "Алемания" (Аахен). Редовното време на мача завърши 1:1, след като Бенямин Лаут изведе "лъвовете" напред, а бившият нападател на "Хамбургер", "Байер" и "Ливърпул" Ерик Майер изравни. Боримиров имаше шанс да вкара след почивката, но ударът му бе избит от вратаря на "Алемания" Щефан Щрауб. Българинът бе сменен в 57-ата мин. от Андреас Гьорлиц. Именно Щрауб стана герой за домакините, след като при 5:4 за неговия отбор той улови последната дузпа, бита от Ремо Майер.

Аут от турнира е и "Борусия" (Д), който отпадна след 1:2 като гост на "Борусия" (М). Напред продължава "Фрайбург", елиминирал "Шалке" след 7:3 (3:3 в редовното време).
17
781
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
31 Октомври 2003 00:15
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
ПОБЕДА ЦСКА
СМАЖЕТЕ ТАЗИ КОЧИНА
НА СИНИТЕ СВИНЕ
31 Октомври 2003 00:46
ГЪЧО, ДЖАНИ и АТЛЕТИКО ДЕ МАДРИД преди мача на "гувеждия стадион"
(снимка: натиснете тук)
31 Октомври 2003 01:34
Саид Ибрахимов играч на Фекалески:Едно сърце за ЦСКА, Вечна вярност.
(снимка: натиснете тук)
31 Октомври 2003 02:02
радоста на ГЪЧО, ДЖАНИ и АТЛЕТИКО ДЕ МАДРИД след победите на юношите на Фекалески и осмите в Испания.
(снимка: натиснете тук)
31 Октомври 2003 02:07
Бербатов е от ЦСКА, ако не знаете
31 Октомври 2003 07:23
Браво на българина Бербо. Добре че се отърва в немско от родната простотия. В противен случай досега беше свършил като играч при лабилната си психика. Нали го бяха обвинили, че на 13 май 2000г. той е "играл" за Левски като се визираха уникалните му пропуски, пропускайки по този начин да се обърне шампионата изцяло. Като допълнение на милата родна картинка с цел пълнота, Пажо беше обвинен в противното.
31 Октомври 2003 07:33
Наш Борко Монолога го е хванал бяс.
31 Октомври 2003 11:16
Ех, Кара, как си забравил като описваш онзи мач да споменеш за "престъпниците на века" Узунов и Леков за да бъде картинката пълна?
31 Октомври 2003 12:04
Некои съображения за мача днес срещу третите в класирането:
За разлика от последните години ЦСКА не играе за задължителна победа защото и да паднем и да бием пак.... сме втори.
Ако не допуснем ранен гол
онези ще се удавят в безпомощност и тогава ще ги разсипем от голове, ако не се намеси тройката от Пловдив разбира се.
Най лошо ще е ако
телетата са осъзнали колко са недикел и се окопаят пак пред Иванкух, разчитайки Конзо да вкара с ръка, тогава мач няма да стане.
А най, най лошо ще е да ги бием с Велизарка на
гувеждия стадион, да ореват орталъка после и да питат за немски съдия на армията напролет
31 Октомври 2003 12:18
Борко, наскоро дадоха един филм посветен на Бербо. И показаха как екскортиран от Пажо, той навлиза в наказателното поле и на пет метра от вратата, дори и без да се опитва да играе за топката нашия човек или в случая "ваш", Митко се свлече на земята. Казаха ми, че имало още две такива подобни падания. За "автогола" не са го показали. Нашите във форума твърдят, че още при центрирането на Кременлиев, Леков е вдигнал флага. Вие описвате това положение по друг начин. А сега кажи ми как да взема отношнение. Ясно е, че ако си сменим местата, тоест, ние сте потърпевшите, по точно обратния начин ще говорим и ние и вие. Ако бях го видял сам положението честно щях да си дам мнението. Както след милион повторения по телето твърдя, че Гонзо игра с ръка миналия мач. И понеже си ми приятел, имало ли е случаи един път да признаеш, че се случва и на вас съдиите да ударят рамо. Дано след днеска нямаме поводи да коментираме реферите, а качеството на играта.
31 Октомври 2003 12:37
Kaра, не знам дали знаеш но слуховете твърдят че Бербата е получавал смъртни заплахи по телефона преди този мач и то от неслучайни хора.Само той знае истината и едва ли ще я каже, но нищо чудно милиционерите да са се възползвали от младоста на Бербата.
Не е слух обаче че Армейците го гърбиха след това и то качествено.
31 Октомври 2003 13:25
БЕРБО, Е ОТ БЛАГОЕВГРАД И Е ПРОДУКТ НА ШКОЛАТА НА ПИРИН
31 Октомври 2003 13:46
Борко, честно, за първи път чувам това. Може и да е било така. Въобще, нашият футбол се храни от слухове и скандали и си е жива далавера. Какво им дреме на президентите на клубове, че стадионите стават все по-празни. Плетат си играчките, влизат безразборно в явни и скрити съглашателства и пет пари не дават за нас. И от всичко това, футбол няма, ние се изневервяваме и вече дори и на себе си не вярваме.
31 Октомври 2003 15:17
Аре Пириииин !
31 Октомври 2003 19:26
ole gorkite.pa si prikazvt za levski i zska.vie ste jalki.ako neznaete berbo igrae v leverkusen i v nasionalniq.ostavete go tova hubavo mom4e na mira.aide s zdrave
i da ne zabravqte da gledate maja mi.....moq toti'
totti i berbo v golqmata kombina


31 Октомври 2003 19:27
Samo CSKA_V.Levski .
31 Октомври 2003 20:42
Tezi uligofreni ot geerena niamat pravo da nosiat moeto ime, samo CSKA i Vasil Levski, .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД