:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 207
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДЕТСКИ КЪТ

Поучителна пиеса за лоши кучета в "Ариел"

Кога: Утре, 11.00 ч.
Снимка: Театър "Ариел"
Детската програма през почивните дни започва да става все по-богата. Причината е, че след празниците театрите постепенно възръщат предишния си ритъм на работа и излизат от летаргия. В салона на "Ариел" на ул. "Лидице" например, днес от 11.00 ч може да гледате спектакъла "Картонени мечти" от Ружо Гаспа. В него се разказва за скитниците Арчибалд и Максимилиан, които с няколко кашона и много фантазия описват мечтите си. Представлението е носител на куп награди, между които "Златният делфин" и Гран при. Продължава точно 45 мин и е за деца над 5-годишна възраст.

На следващия ден на същото място се играе "Господин Крокотак и лошото куче Бъч" по Доналд Бисет. В един голям град живее едно много лошо куче, което гони и хапе всеки. Да ви се струва познато? Но ето, че се появява господин Крокотак и за Бъч настават неприятни дни. Историята е хем забавна, хем поучителна. Жалко че тия, които трябва да си вземат поука от нея ги няма никакви.

В другия салон на театъра - в кв. "Лагера", утре от 11.00 ч разказват приказката за "Красавицата и звяра". Спектакълът продължава 40 мин и е подходящ за всички възрасти.

В зала 1 на НДК пък в четвъртък от 16.00 ч може да станете свидетели на 15-я Детски Будо. Ще участват 230 малчугани до 13 години, представители на 19 отбора. Те ще премерят сили в шест състезателни игри. Фестивалът пресъздава традиционната легенда от древността или бъдещето, където носещите добро и будно сърце се обединяват, за да победят силите на злото. Изненади, наградни игри и томболи ще има за децата и публиката.

В "Ателие 313" днес играят "Аладин и вълшебната лампа", а утре - "Дванадесетте месеца". Театрална къща "Мариета и Марионета" днес от 11.00 ч показва кукления спектакъл "Белосежка и Червенорозка" по прочутата приказка на братя Грим. Представлението е за деца от 4 до 7 г. В Театър 199 днес от 11.30 ч представят "Трите прасенца", а утре - "Снежанка". Във "Възраждане" днес се играе "Спящата красавица", а утре - "Куклата Барби".
741
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД