:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
АВСТРАЛИЙСКИ ПРЕЛЕСТИ

Принцесата, продуктът, поп-иконата

Кайли Миноуг с девети албум: спокойно можете да изключите звука
Тази статия можеше да я няма. Вместо нея трябваше да има серия от снимки. Не се е разминало без серията: само в нея можете да видите пътя, който извървя Кайли Миноуг от 1988 г. насам и спирките, на които се отби. По същия начин можете да гледате клиповете на австралийката с изключен звук на телевизора.

Колкото до статията, тя е посветена на "Body Language" - гениално озаглавният девети албум на 35-годишното миньонче. Ако в хуманитарните университети се преподаваше "език на тялото", Кайли щеше да е най-малко академик.

Албумът включва 12 парчета, с чийто пилотен сингъл "Slow" сте отлично запознати благодарение на "оня клип с хавлиите". Парче "Body Language" в диска няма - фразата е взета тъкмо от текста на "Slow", изпят или по-скоро прошепнат от сексапилно мъркащата Миноуг. Останалите 11 са чистокръвен поп, нищо качествено различно от онова, което 152-сантиметровото национално съкровище на британската империя ни е предлагало досега. Колкото до Кайли, тя е поп-икона, отстъпваща единствено на Мадона. Съвършеният маркетингов продукт е пласирал 34 хит-сингъла и е на кориците на всички лайфстайл списания, върти се в ефира на всички телевизии, продал е милиони копия от 8-те си досегашни албума и четири пъти "Уембли" само за няколко часа това лято. Все добри постижения за момиче от "Съседи".
 
1989
 
1990
 
2000
1
445
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Декември 2003 08:46
И какво стана с оная мома Джейсън Донован?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД